Nőgyógyászok Miskolcon (beszélgetés)
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni olyanban hogy Dr Szalmás Attila magánrendelése még mindig a sétáló utcán van(nem tudom pontosan milyen bank melletti kapualjba)szerdánként 17-19 óráig?
Nála szültem 1 éve, de a magánrendelésén már több mint 1 éve nem voltam és nem tudom nem e költözött el onnan, vagy más időpontban rendel.
Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Dr Szabó Zsoltról szeretnék érdeklődni, megvan még a magánrendelője a villanyrendőrnél? Valahol ezt olvastam, még sose voltam nála.
jaaaa, nekem is annyi, de én azt hittem hogy mivel magán rendelés, így plusz pénzt kér, vagy adnak a nők...
:)) Bocsi, én ezt gondoltam! :))
4000 Ft egy nőgyógyászati vizsgálat uh-val. Ha citológia is van, akkor 5000.
Nemrég emelt egy ezrest a tarifán, mert szupi uh-gépet és vizsgáló ágyat vett.
Én lassan 5 éve járok hozzá, és egészen tavaszig 3000 Ft volt egy vizit.
Ezt nem értem.
Hogy hogy csak a vizsgálat árát kell fizetni?
Mindenkinek annyit kell, nem??
köszi a választ, de én nemtudom mennyi a magánrendelés nála, mert én mindig barátnőmmel megyek, és az ő apukájának a haverja, így nekem csak a vizsgálat árát kell kifizetni... :))
Az árakról várom a privit :)
Sziasztok!
Köszi az eddigi segítséget és a tanácsokat. Még mindig meg vagyok fázva, de majd csak elmúlik.
A kérdésem az lenne, hogy mit tudtok dr. Spák Lászlóról? Milyen orvos, szülésnél milyen? Köszönöm a válaszokat!
Én is nála szültem mindkét gyerkőcömet :)
5 éve járok hozzá.
Nyugodtan kérdezz bármit, szívesen válaszolok.
Anyagiakról majd írok privit. Amúgy a magánrendelés 10szerese, amit kér szüléskor, így Te is tudod, h mennyi, mivel hozzá jársz :)
Szisztok!
Én még nem szülök, sőt még terhes sem vagyok, de nagyon érdekel a téma!
A nőgyógyászom Dienes doktorúr a megyeiből! Én a vizsgálatokra a magénrendelésére szoktam járni, és feltett szándékom, hogy majd ő lesz a fogadott orvosom, és nyilván nála is akarok majd szülni! :)
Aki már szült nála: mennyit kér a vizsgálatokért? A szüléskor mennyit kell adni? és ilyen inkább anyagi dolgokra lennék kíváncsi!
Egyébknt nagyon megvagyok vele elégedve, rendkívül jó orvos :)
Előre is köszönöm a válaszokat!
Sziasztok!
Nem szorosan ehhez a témához kapcsolódik a kérdésem, sőt, de hátha tudnátok segíteni, esetleg volt-e valaki hasonló cipőben. Kb. 10 nap múlva szülök és megfáztam (orrfolyás, köhögés), láz még szerencsére nincs (esetleg kicsi hőemelkedés), de nagyon gyenge vagyok és szédülök. Ami a kérdésem lenne, hogy ez mennyire árt a babának, illetve szüléskor ez befolyásol-e valamit (pl. nem szoptathatok, nem lesz velem a baba,tovább kell bent maradnom vagy a szülés nehezebb?). Köszönöm a segítségetek! Remélem érthető voltam mit is szeretnék megtudni.
Senki nem tud segíteni??
Nincs időm végigolvasni a fórumot, h megtudjam, eddig miket írtak/írtatok Gudás Dr.-ról.
Kérlek, akinek tapasztalata van Róla, írjon.
Az ismerősöm várja az infókat :)
Köszi!
Szia
Beszéltem Valival telefonon, és most sajnos nem vállal magánügyei miatt szüléseket.
Szia!
A facebookon keresd meg és hadj neki üzit és elvileg a kórházba is megkeresheted,csak nehéz kifogni mikor dolgozik
Segítséget szeretnék kérni.
Egy ismerősöm Dr Gubás Péternél szeretne szülni 2. babát, Leskó ajánlotta Őt neki.
18hetes, eddig egyszer volt nála a kórházban. Majd jövő héten megy ismét hozzá a kórházba.
A szülési árra lenne kíváncsi, ill. hogy milyen doki, hová hívja a kimamáit vizsgálatra, Ő csinálja-e az uh-kat... Minden érdekli.
Kérlek írjatok. Lehet privit is.
Előre is köszönöm.
További ajánlott fórumok:
- Tudtok Miskolcon megbízható, kedves nőgyógyászt ajánlani?
- Ki tud ajánlani Miskolcon jó nőgyógyászt?
- Jó nőgyógyász Miskolcon
- Tudtok ajánlani jó női nőgyógyászt Miskolcon?
- Miskolcon vagy Szikszón tudnátok olyan magán nőgyógyászt ajánlani, aki nem 100 ezreket kér egy szülés levezetéséért?
- Miskolcon tudna valaki jó nőgyógyászt ajánlani?