Nőgyógyászok Miskolcon (beszélgetés)
Nyilván nem árt a kölcsönös szimpátia,de nem ez a lényeg,hanem az,hogy szakmailag jó legyen.Pl. a dokidról tudok olyat,hogy nagyon komoly problémát nem vett észre,míg volt,akit megmentett attól,hogy elvérezzen.
De sok orvosról hallani ilyet is,olyat is,nemcsak róla.Nekik sincs egyforma napjuk,hangulatuk,tévednek,csak itt emberéletekről van szó,nem egy munkadarabról.
Sziasztok!
Végigolvastam az elmúlt 3év hozzászólásait azzal a céllal,hogy új orvost keressek a majdani 2. szülésemhez...DE!
Rájöttem, hogy lényegében mi azt várjuk, hogy minden dokinak szimpatikusak legyünk...de mi van az orvosokkal, nekik se lehet mindenki szimpi...hisz mi sem vagyunk egyformák.
Rájöttem arra is (és csak most, míg olvastalak titeket) hogy önző vagyok, mikor csak azért váltanék dokit, mert épp velem nem olyan kedves, mint egy barátnőmmel, aki 3x annyit adott a szülésért ,mint én...önző vagyok, mert magamra gondolok és nem a babára,mert a dokim nem mindig kenyérre kenhető, de szakmailag a legtutibb...és nem utolsó sorban a megyeiben van, ahol ott a GYEK...szóval...hosszas gondolkodás után valószínű maradok a dokimnál...elvem,menet közben is válthatok :-D Lényegében kezdtem azt érezni a dokimnál, hogy egyre pénzéhesebb...egyre többször hívott magánrendelésre UH-ra...szóval most is kitűzöm az összeget, amit kívánok adni és ahányszor behív magánba, annyiszor vonok le belőle 6000 Ft-ot :P És egyébként azzal van elrontva minden, hogy annak anyukák és főleg apukák, akik nagy hálálkodás közepette többszörös pénzt adnak a dokiknak, mint amit egy "fehér" ember elbír...barátnőm is...( de így is Imádom) J a...hogy ki a doki? Dr. Sándor Zsolt ( az első terhességemnél neki köszönhetem, hogy bízott a pii fiamban...2petezsák volt, egyik kilökődött,a másikra is azt mondta a tini kori Pesti dokim (akihez jegyzem meg kb.10 évig jártam) hogy nem marad meg, de ne sírjak, mert ilyen a természet és mindezt olyan hidegséggel, hogy napokig nem ocsúdtam fel...( Dr. Tahi Andrs...aki olvas Kiskegyedet ismerheti...ő ad tanácsot nőgyógyászati kérédésekben.
Bocsának, hogy ilyen hosszúra és talán összefüggéstelennek tűnik az írásom, de kb a fejemben is ekkora a káosz a témával kapcsolatban.
Köszönöm, hogy írtál.
Megírnád az orvosok nevét is privátban?
Van valakinek infója, hogy akár a megyeiben, akár a Semmelweisben hogyan állnak a gátvédelem dologhoz?
Azért is érdekelne, mert más fórumokon olvastam, hogy van olyan kórház, ahol megvárják még szétrepedsz, de nem vágnak. És ez engem nagyon meglepett. Nem is gondoltam, hogy ilyen dolog után is érdemes utánajárni. Ki mit hallott a megyeiről és a Semmelweisről ezzel kapcsolatban?
Továbbra is érdekelne, hogy melyik orvos támogatja az EDA-t? Érdekel a megyeiben és Semmelweisben is.
Ha valaki esetleg mostanában szült és kérte megírná, hogy nála ezzel kapcsolatban hogyan alakultak a dolgok?
Szia!
Velem nagyon rendes, kedves. Szerintem nem pénzéhes, tőlem pl. volt hogy nem vett el pénzt!Sajnos volt egy vetélésem, amit neki kellett befejeznie. Mivel pont ügyeletes volt az éjszaka így a beavatkozás után ment haza. Délután felhívott hogy jól vagyok e! A zárót nem küldte oda egy ápolóval, ő maga hozta oda és mindent elmondott!
Voltam már pár dokinál, de messze ő legjobb akivel eddig találkoztam! Szerintem ő ember tudott maradni ebben a szakmában és nem a pénz lebeg előtte, hanem a beteg!
Csak ajánlani tudom!!!!
Dr. Steierhoffer Györgynél mennyi a magánrendelés?
Válaszotokat kööszönöm!!!!!
Tudja valaki, hogy a miskolci nőgyógyászok közül ki az aki támogatja az EDA-t, esetleg be is adja?
Érdekel a megyei és a Semmelweis is. Ha ide nem akarjátok kiírni, jöhet privibe is.
Köszi. Én azt hittem, hogy nőgyógyász már nem adhatja, mert veszélyes dolog azért, és nem mindegy, hogy hová szúr.
Akkor ezek szerint nem így van?!
Akkor adhatja nőgyógyász is? Én úgy hallottam, hogy ők csak régebben adták, de már nem adjhatják, mert szakorvos kell hozzá.
Akkor ezek szerint nem így van?
Napszakfüggő? Miért?
További ajánlott fórumok:
- Tudtok Miskolcon megbízható, kedves nőgyógyászt ajánlani?
- Ki tud ajánlani Miskolcon jó nőgyógyászt?
- Jó nőgyógyász Miskolcon
- Tudtok ajánlani jó női nőgyógyászt Miskolcon?
- Miskolcon vagy Szikszón tudnátok olyan magán nőgyógyászt ajánlani, aki nem 100 ezreket kér egy szülés levezetéséért?
- Miskolcon tudna valaki jó nőgyógyászt ajánlani?