Nőgyógyászok Miskolcon (beszélgetés)
A citológia 4500.- az összes többi 4000.- :) (Volt még tavaly decemberben)
Es melyik vizsgálat 4000ft?csak mert en is hozzá fogok menni
Szerintem is sok, de mit tud az ember csinálni, mivel nála szültem az elsőt, így természetes, hogy hozzá megyek majd. De a magánba nem sokat kell menni majd terhesség alatt, ha össze jönn majd a baba. :)
Mással nem igazán tudok jönni, bár hallottam történeteket :) Dr. Molnárnál egyszer voltam privát mert gyógyszer kellett és amúgy is ő kezelt a Kaáliba gondoltam lesz protekcióm de nem az 10ezer volt.
Én a megyei kórházban szültem januárban. Én dr. Kocsis Norbertnél szültem, ő volt a fogadott orvosom. Nem pénzéhes és nagyon kedves. Neki a Búza téren a piaci parkoló melletti gyógyszertár felett van a magánrendelése. Egy vizsgálatért 6-8000 ft-ot kell fizetni attól függően, hogy milyen vizsgálatot csinál. De ugyanebben a magánrendelőben rendel dr. Sándor Zsolt is, igaz én úgy vettem észre hogy ő elég hangulat ember, de viszont ő se pénzéhes, és nagyon sokan szeretik és rengetegen járnak hozzá a magánrendelésére. Gondolom hasonló tarifákkal dolgozik.
igen, én annyira gondoltam, hogy a dienes dr.úrral fogsz jönni, kíváncsi lennék a többi nőgyógyász tarifájára, mert hidd el, a 8.000 ft sem számít soknak.
Hát nem igazán, én dr. Dieneshez járok nála 4ezer, és ha azt nézem egy szülésnél általában a kezelés 10szeresét szokták adni, akkor igencsak nagy a különbség. De biztos nem egyformák a pénztárcáink.
nem hinném, hogy ez soknak számít, és hogy más dokiknál több ezerrel kevesebb lenne... max. egy ezres eltérés lehet.
Elsősorban aneszteziológusként ismert,kevesen tudják,hogy nőgyógyász is.Én csak előbbiként találkoztam vele 2 esetben is,de nagyon jó szakember,kedves,mindent részletesen elmagyarázott.
Ancsi
Barátnőm Gubás dokinál szült.Nagyon szerette.Most ott van már.
Sziasztok!
Nem tudja valaki mennyi Dr. Szemánnál a tarifa a magánba??? Holnap megyek hozzá, de mégis menniy??
Én a Dr. Molnár Imrének köszönhetem a kislányomat <3 Sok sikert nektek
Hello. Van a miskolci Megyei Kórházban egy nagyon kedves doki. Én hozzá járok, neve: dr. Orosz János. fórumokon alig olvasok róla, nem pénzéhes... nagyon aranyos, kedves, és sokan dicsérik. igaz a meddőség nem az asztala, engem is a Kaáliba küldött tovább, de akkor is meg szerettem volna ezt említeni :)
amúgy Molnár dokihoz járok a Kaáliba, és rendes doki, nekem szimpatikus ember.
Sziasztok ! Tudnátok ajánlani nekem egy jó nőgyógyászt Miskolcon? 10 hetes kismama vagyok eddig Mezőkövesdre jártam , de Miskolcon a Semmelweis kórházban szeretném a további vizsgálatokat elvégeztetni .Válaszotokat előre is köszönöm.
Szia, nem :) ő egy 45-50 közötti doki. Privátba küldök közösségi oldalas linket.
A dr Molnar Imre nem egy idősebb őszes úr?
Mi is megküzdtünk érte én Dr. Dienes Józsefhez jártam, már csak azért is mert a megyeiben ő a vezető genetikus, majd átkerültünk a Kaáli intézetbe Dr. Molnár Imréhez. Én mindkettőt csak ajánlani tudom :)
Sziasztok! Szeretném alávetni magamat vizsgálatoknak, hogy miért nem jön össze a babó. Kihez menjek szerintetek?
Kit ajánlanátok , h Miskolcon az Erzsébeti a legjobb szülést vezető orvos???? éés szülésznőt????
Mennyi mostanság a tarifa a szülésnél????
A méhlepényem nagyon mélyen volt és folyamatosan véreztem :( ehhez hozzájött a terhességi diabétesz :S
Debrecenit, Miskolcot Dr. Molnár Imre vezeti :)
Nagyvizitkor több orvos megy körbe :D
Milyen jo nektek,hogy sikerült!!!!
És mi volt a gond a terhességeddel?
Ok, értem :-)
Csak mert amikor Én szültem most márciusban, akkor a nővérke mondta,-mert kerestem Dienest- h nemsoká jön, mert nagyvizit lesz, és Ő az osztályos orvos, itt kell majd lennie. (2. emeletre kerültem, mert nem volt velem Babó, átkerült a korára :-( )
Akkor a debrecenit v a miskolcit fogja vezetni?
Sokat beszélgettem vele nekem is problémám volt ő irányítot a Kaáliba (Miskolc) ahol inszeminációval sikert teherbe esnem, decemberben szültem nála és a 6 hetes vizsgálaton mondta, hogy megy mikkor szóba került, hogy szeretnénk majd másik babát is :) A terhességem 80%-át a kórházban töltöttem :( és biztos vagyok benne, hogy a patologia volt az osztálya :)
További ajánlott fórumok: