Nőgyógyászok Miskolcon (beszélgetés)
Sziasztok!
Ajánlanátok jó nőgyógyászt Miskolcon? Olyat, aki nem pénzéhes, és tőrödik is az emberrel, lehet tőle kérdezni, nem harapja le a fejed.
Illetve érdekelne az is, hogy kit nem ajánlanál!
Megyei kórház vagy Semmelweis? Ez is érdekelne.
Jöhet ide is, de ha ide nem akarod, akkor priviben várom a tanácsokat.
Köszönöm előre is, és mindazoknak, akikhez priviben fordultam és rengeteget segítettek.
Sziasztok!
Hormonproblémára melyik orvost tudnátok ajánlani? Lehetőleg olyat, akinek van magánrendelése!
Köszönöm!
Sziasztok!!
Tudnátok abban segíteni hogy Dr.Zarándi Adriennek van-e magánrendelése?És ha van akkor hol és mennyi?Vagy Dr.Berkő Péterről ugyan ezeket?
Előre is köszi.
Szisztok!
Köszi szépen a véleményeket, hozzászólásokat!
Most már elindultunk a kivizsgálások útján végre, megfogadom a tanácsotokat!
Köszi!
Szia!
Hasonló cipőben járunk, nekünk 3 éve nem akar jönni a tesó, közben kiderült egy pár dolog, én a semmelweisben Dr. Fenesihez járok, nagyon szeretem, velem mindíg nagyon rendes, írok neked róla privit, ha akarod. Nekem csinált 3 inszemet, amik sajnos sikertelenek voltak, de erről nem Ő tehet.
Most nekünk már a lombik következik és Dr. Leskóhoz járok a miskolci, majd a debreceni kaáliba.
Nagyon köszi Dina!
Az a helyzet, hogy van már egy kifiunk, de a kistesó nem akar jönni, már 1 éve rajta vagyunk.
A Semmelweisben ki foglalkozik ilyen problémával, tudsz nevet mondani?
Az én orvosom eddig még egy hormonlaborra sem küldött el.. váltani szeretnék.
Megkérdezhetem, h ki?
Ismerősöd? Vagy ha nem, akkor hogyan kerested föl és kérted meg?
Megkérdezheted :-)
Az első szülésemnél adtam 4000Ft-ot, a másodiknál nem adtam.
Egyik esetben sem volt fogadott szülésznőm.
Nem tudom halottam valahol,hogy szoktak nekik adni!
És a szülésznönek ha nem fogadtad meg adtál pénzt?Ha megkérdezhetem! :)
Sziasztok!
Kit tudnátok ajánlani a Semmelweis kórházban, aki meddőségi problémával foglalkozik? Olyan orvost keresek aki emberséges és segítőkész, nem lerázna, hanem normálisan kivizsgálna...
Köszi szépen!
Kérdezz rá a dokitól. Ő meg fogja mondani a nevét.
Én is nála (Icuka) szültem első babámat, Kírát. :-)
Hát igen!Sikóról csak annyit, hogy 3 inszeminációt végzett el rajtam,úgy hogy zártak voltak a petevezetőim,vagyis az egyik a lapar után csak nagynyomással nyitható..és ezt persze tudta.
Pesten méhtükrözés előtt magyarázta el Fülöp dr, hogy ezek a beavatkozások teljesen feleslegesek voltak nekem,hisz ha a lapar után nem estem teherbe 3 hónapig,utána a petevezető újra letapadt.De az inszemért cserébe telehormonozott én meg teletömtem a zsebeit,mindez a semmiért!A kaáliban a dokik hüledeztek a lelelteim láttán h milyen dózisban adagolták nekem a hormonokat és a tüszőrepit.
ők hoztak helyre és ajándékoztak meg egy kislánnyal,aki ugyn még nem született meg,de a szivem alatt hordom.Én nem állítom,biztos hogy sok mindenkinek bevállt és jó orvos,de tőlem 1 évet vett el az életemből feleslegesen, a hormonokról nem is beszélve.
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. A megyeiben fogok szülni és valószínűleg szeretnék majd szülésznőt is fogadni. Ismerek ott egy nagyon jót, de csak a keresztnevét tudom: Ica (rövid hajú, kedves arcú. A teljes neve kellene és esetlegesen elérhetőség.
Köszönöm a segítséget!
Ha valakinek van pozitív tapasztalata más szülésznővel, szívesen veszem, ha megírja.
További ajánlott fórumok:
- Tudtok Miskolcon megbízható, kedves nőgyógyászt ajánlani?
- Ki tud ajánlani Miskolcon jó nőgyógyászt?
- Jó nőgyógyász Miskolcon
- Tudtok ajánlani jó női nőgyógyászt Miskolcon?
- Miskolcon vagy Szikszón tudnátok olyan magán nőgyógyászt ajánlani, aki nem 100 ezreket kér egy szülés levezetéséért?
- Miskolcon tudna valaki jó nőgyógyászt ajánlani?