Nincs kudarc, csak intelligens újrakezdés! 2010.01.01. (beszélgetés)
Remélem hamar elmúlik a fájdogálásod!!!
De szerintem a kefír meg a túró sem rossz...meg a kakaó sem...:)
Ahogy végeztem a vizsgáimmal én is eldöntöttem, hogy megjutalmazom magam...betértem egy olyan pékségbe, ahol számozva vannak az ételek ;) vagy hát kódolva..és ott vettem csokis croissant, így legalább nem volt sok kalória, ráadásul finom is volt, és még a szabályokat se kellett megszegnem...
A műsorról, szerintem valahogy szerezzétek meg a tv-t mert nagyon érdemes megnézni, sok önbizalmat ad az embernek, én is úgy kipróbálnék egy ilyet, de sajnos a magyar verzió már nem volt ennyire profi...
:D
Én túrórudit engedélyezek olykor-olykor magamnak,mert abban főleg túró van,ami nem árt,amennyi csoki meg azon van....:D
csajok nekem nagyon fáj a bal felem, tegnap meghúzták a fogszabályzáson, hát ma meg szenvedek, de nincs mit tenni
ilyenkor kényeztetem magam kicsi édessel:)
Jó, hogy így gondolja!:) Csak mi, nők vagyunk nagyon kritikusak, de hát talán így is van jól!
Nagyon régóta tervezgetem, hogy belenézek abba műsorba, de sajnos a 3 tv közül csak a lentin van az a csatorna (nem reklámozok:D), a fentire más szolgáltató van előfizetve. Így viszont sose jutok oda, mert mindig nézi valaki...
tényleg jók az ilyen műsorok,mert látom,hogy rajtam kívül nagyon sokan küzdenek önbizalomhiánnyal,és látom nekeik sokkal több okuk van rá mint Nekem...és amikor Párom mellettem ült és azt mondta,miért annak a nőnek 35-40 évesen nem is kell máshogy kinéznie egy szülés után...:)
És nem azt mondta,hogy hát ja,tényleg dagadt,meg csúnya a hasa...meg ilyenek..
Nem hiszem, hogy kifogyunk a témából, hogy ilyen képzavarral éljek :D Egyébként nekem nagyon sokat jelent a fórum, tök sokat segít a kitartásban, még soha nem voltam ilyen elszánt...tegnap is végigtekertem a magyar-cseh kézilabdameccs első félidejét :D Azért vicces, mert annyira szarul játszottak, hogy az idegességemet a biciklizéssel vezettem le és így jó volt :D
MA is fogok tornázni, legalább is úgy tervezem...:D
Egyébként bármilyen témát feldobhatunk, ha gondoljátok...pl..mit szóltok a Meztelenül is szép vagyok című brit műsorhoz? Én annyira örülök, hogy ilyen műsor teret kap a médiában..
Én is arra vágyom,hogy jövő félév vizsgaidőszakára ismét rámjöjjön a kosztüm nadrágja...:)
És meg fogom csinálni!!!!!!
De Neked is menni fog!!!
Én is szinte egész nap vagyok, de sajnos ezek szerint kifogytunk a témákból...
Mellesleg jól haladok, és úgy néz ki sikerült összeszednem magam. Ugyanis pár hónap múlva színházba megyek (Rómeó és Júlia) és a most vett nadrág nem igazán tökéletesen áll a combomon. Ha azt akarom felvenni - márpedig azt akarom -, akkor muszály lesz alakítanom valamit...
Én itt vagyok naponta figyuzom a fórumot..de nem aktívkodik senki..:)
De azért jó tudni,hogy ti is itt vagytok,és nyomjátok otthon a dolgot!!!:)
Hát én most délben még csak egy joghurton vagyok túl gyümölcsökkel....
Estére meg szójás milánói szósz lesz,amit Párom majd tésztával,én meg abonettre kenve eszek majd...:)
Csajok hogy álltok egyébként? Mi lesz a mai menü?
Nekem az ebéd durumtészta paradicsomos öntettel, a vacsit még nem tudom..de szerintem almát biztos eszem ma, estére meg paradicsomot egy kis olivaolajjal vagy tárkonyecettel leöntve...
Jobbulást!!
Gyógyulj meg mihamarabb!!!!:)
Pusz
Sziasztok Csajok!
Csak azért írok,hogy ne haragudjatok,hogy eddig nem voltam és még egy jó darabig nem is leszek,ugyanis elkapott valami vírus,és hasmenésem van már hétfő óta.:( Lement a vércukrom is,szédülök,néha ráz a hideg is.Kikúrálom magam és utána jövök vissza hozzátok.Addig is ti jók legyetek.:)Puszi mindenkinek.
További ajánlott fórumok:
- Van újrakezdés?!
- 30 évesen, intelligens férfira vágyni álomvilág lenne? Miért nehéz ennek a korosztálynak társra találnia?
- Kapcsolat újrakezdése?
- Miben nyilvánul meg az, hogy valaki intelligens?
- 40 felett nincs újrakezdés? Nincs normális kapcsolat?
- Szerinted mi lehet az oka, ha egy mások szerint megnyerő, jó külsejű, intelligens embernek nincsenek barátai?