Nincs kudarc, csak intelligens újrakezdés! 2010.01.01. (beszélgetés)
na csajszik, hát az eset úgy volt, hogy, tök jó ruci, csorgó férfi nyálak meg minden, a legszörnyűbb, hogy a fényképezőgépemen meg vannak a képek, de a kártyán nincsenek, nem tudtam átjátszani, mert az átjátszózsinór meg nem jó a géphez...szóval ez van...
de egyébként újabb erőt kaptam a többi kiló leadásához, menni fog!!!!
Jó Neked,nekem még van 4 vizsga...de azt elintézem remélem jövőhéten...ne félj a csalódástól,de ha úgy érzed akkor várj még vele!!!
Én már alig várom azt a 62 kilót...:)
Pusszancs Csajok!
Aztán nem hagyni pangani a fogyifórumunkat....:)
Én ugyanazt,mint tegnap,brokkolikrémlevest,sajttal de most úgy elteltem,hogy már nem eszek párolt zöldséget,pedig az lett volna...
csak fél narancsot...:)
Mit sütöttél?
Olyat amitől ha ránézek is hízok?...azok a legfinomabbak...:)
De azért gondolom,megkóstolod őket,csak kicsit eszel belőlük nem???
Szivesen..
No,mi a helyzet csajok???
Én nagyon jól állok,tartom a diétát,nem csábulo,és már megvan az eredménye...:)
Ti??
Mi lesz ma a kaja????
Mert nem csak magadra főzöl,és nehéz egyeztetni,hogy neked diétás legyen,a családnak meg finom,és teli legyen kalóriával...
Gondolom könnyebb annak aki csak magáról gondoskodik...néha én is bajban vagyok,hogy mit együnk,hogy párom ne haljon éhen mellettem...:D
Tényleg jó érzés nemet mondani!:)
De nekem az még jobb,ha akkor párom sem eszi!:)
Bár valahol azért is küzdök a kilóimmal,hogy nehogy túlszaladjon páromén...
Mert egymagasak vagyunk,és ő olyan 66-69 kiló átlagban...
Én most vagyok 64...szóval őt hízlalni kell,nekem meg fogynom!:)
Csak akkor viselem majd el hogy többt nyomok,ha babás leszek!:)
Szia!
Köszönöm szépen a szép szavakat.:) Kitartok még most.Hidd el neked is nem sokára elkezdődik az időszak,hogy megint tornázni fogsz.Csak ne hagyd el magad,és azért próbálj oda figyelni dolgokra.:) Én veled vagyok.Beírom az eredményed.
Kismogyi,tegnap tesóm meg az egyik ismerőse a nappaliba evett 2 hatalmas nagy pizzát,persze én is ott voltam,kérdezték,hogy rendeljenek e nekem,mondtam,hogy nem kérek.:) Jól esett nemet mondani,és persze semmi elcsábulás nem volt mikor ők ott faltak mellettem.:D Ettem a kis túrómat és le voltak ejtve.:) Hozzáteszem azért jó illatuk volt.:D
Én is vizsgaidőszakos vagyok,de ma sikerült egy picit hasizmot erősítenem,de amúgy én is majd a vizsgaidőszak után akarok komolyan rákapcsolni!!!
Mi is büszkék vagyunk rád!!
én is így nyomom,Párom mellettem eszi mindig a nasikat,és hogy ne legyen bunkó,mindig megkérdezi,hogy kérek-e?
És mindig nemet mondok....de sokszor,azért nem eszik ő se,hogy nekem ne legyen rossz...tök ari..:)
És azért fogyogatnak a kilók...:)
Sziasztok, egy gyors bekukk... Hogy vagytok? Minden rendben? Én el vagyok veszve, összejön most minden. Diéta nem igazán megy, de a súlyom szépen lassan kúszik lefelé. Poo... 63.0 kg-t beírhatsz nekem táblázatba. Ennyinél tartok most!
Poo, neked le a kalappal, rengeteget mozogsz. Nekem már nincs energia estére... :( Na majd... Ha jön a tavasz jobban összekaparom magam, tudom. Addig is igyekszek!
Na megyek is melózni, szép napot nektek!
Sziasztok! Nagy a pangás a fórumon...hova tűnt a kezdeti lelkesedés csajok? Pedig biztatni kell egymást...nekem nagyon sokat segít a fórum..szépen lassan szoktatom magam a kevesebb evéshez és ha véget ér a vizsgaidőszak, akkor meg az edzéshez is...
büszke vok magamra :D mert kibírtam, hogy a párom somlóit egyen mellettem, a testvérem meg benyomjon egy tábla csokit :D :D
Nektek mik az eredmények? Nem kilóra gondolok, hanem magatokhoz képest :D
További ajánlott fórumok:
- Van újrakezdés?!
- 30 évesen, intelligens férfira vágyni álomvilág lenne? Miért nehéz ennek a korosztálynak társra találnia?
- Kapcsolat újrakezdése?
- Miben nyilvánul meg az, hogy valaki intelligens?
- 40 felett nincs újrakezdés? Nincs normális kapcsolat?
- Szerinted mi lehet az oka, ha egy mások szerint megnyerő, jó külsejű, intelligens embernek nincsenek barátai?