Nincs kudarc, csak intelligens újrakezdés! 2010.01.01. (beszélgetés)
Én az előbb ettem 1 narancsot és 2 mandarint. Ez simán belefér, a gyomrom tele, nem korgó gyomorral fogok elaludni. Pedig én éjfélig tuti nem alszok:)
Nem értem, miért ne lehetne enni 6 után? Nem az a lényeg, hogy az óra mit mutat, hanem az, hogy 2 órával lefekvés előtt már ne együnk. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy akkor 10-kor is egyen valaki és éjfélig ne feküdjön le, de ha 10-kor megy aludni, 7-kor nyugiban lehet enni. Olvassatok utána:)
Hát igen,az lehet megoldás lenne..:)
talán több ávizet kéne vedelnem:)
:)
Velem ilyen nem szokott lenni..én ha eszek rendesen,akkor nem éhezek meg...ha meg igen,akkor iszok,és azzal ideiglenesen,amíg le nem fekszek,kibírom..
Akkor,önuralom...:)
Nem tudom,hátha van valakinek erre okos tanácsa.
Hat után szerintem ha nagyon éhes vagy nyugodtan ehetsz egy kis gyümölcsöt. Én így csinálom.
igazad van, de én nap közben is ezt ettem kétszer, tehát nem olyan sokat vittem be, de megpusztulok, ha nem ehetek 6 után...
Szerintem az teljesen jó..és sztem amennyivel 6 után etted,annyival hamarabb hagyd abba holnap az evést..
Én így csinálnám..de akkor figyelni kell,hogy holnap rendesen egyél,hogy ne nagyon éhezz meg estére!:)
hát túrót ettem tojással ubival meg paradicsommal
Én egyértelműen jobban érzem magam..már laposabb a pocim egy kicsit...kb.1,5-2 kg-alvagyok kevesebb!
Jó,hogy nem "zabálok",csak lassan nyugisan megvárom míg megtelik a poci,és akkor nem eszem tovább...ma is ott kellett hagynom az ebédből..még a vacsit is majdnem kihagytam,mert csak icipicit voltam éhes..
Sztem néha engedhetsz...ha nagyon éhes vagy egyél,majd másnap mondjuk 5 után nem eszel..lehet egy kicsit rugalmasnak lenni sztem...mert az sem jó ha éhezik a szervezeted!!!
Csak ne egyél sokat,vmi olyat ami könnyű,de laktat...vagy vmi folyadékkal telit,vmi könnyű leveskét..vagy csak gyümit.
hát én fogalmam sincs mennyit fogytam, de azt tudom, hogy kerülöm a ch-t, mert én is jobban akarom magam érezni:)
Szuper!:) Még valaki?
Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de még ha eddig nem is (sokat) fogytam, már most sokkal jobban érzem magam a bőrömben!:)
Mostanában olyan keveset írunk az előzőekhez képest! Lányok, rázzuk fel egy kicsit a fórumot!
sziasztok, megpusztulok olyan éhes vagyok, azt mondják a többiek 6 után ne egyek, de ha egész nap csak fehérjét ettem akkor sem egyek, megpusztulok...
Mindig tanul valamit az ember!:) Akkor én a holnapit kinevezem pihenőnapnak, mert úgyis jön a barátom és nem lesz időm tornázni. Délelőtt meg ugye suli...
Szerintem mindenki jobban érzi magát egy pihenő nap után,és újult erővel vághat bele a hétnek.Nem fogja azt mondani,ohh már megint kell csinálni...:)
Komolyan!A pihenő nap is ugyanolyan fontos mint az edzős nap.Muszáj tartani,mert a tested egyszer csak be fog sokkalni,aztán jönnek a görcsök meg az ilyen nem szeretem dolgok.Akkor is fejlődnek ha edzel,de nem olyan mértékben.
Komolyan? Mindenképp kell pihenőt tartani? És ha én minden nap edzek és nem tartok pihenőt, akkor nem fejlődnek?:S
Áhh,a héten ez volt az utolsó,bár gondolkozok még a vasárnap estén.:) Kell pihenő nap is.Akkor regenerálódik a test,akkor fejlődnek az izmok.:)
KicsiPoo nagyon ügyes vagy! Van kitartásod és akaraterőd bőven! Minden nap csinálod?
Én nagyon nehezem ittam eddig, néha napi fél liter se volt. Most viszont 1,5-2 liter lemegy egy nap, ami nálam iszonyú jónak számít. Nem beszélve arról, hogy már sokszor érzem, hogy szomjas vagyok!:D
Mai edzés:
20 perc gyors séta, 20 perc bicikli, 20 perc taposás, 4*15 guggolás, 4*15 külső comb erősítés, 2*15 fenék gép, 2*15 támadójárás, hasizom erősítés 2 karika, aztán 12 perc bizsergés.
Kaja:
Reggeli: 3 szelet bakonyi barna toast kenyér,sonkával,lapkasajttal
Ebéd: Mustáros csirke mell húsi,borsóval és kukoricával
Vacsora: Kis paradicsomos tészta,mert más nincs itthon,elfogyott a csirke húsi
Utó vacsora: Túró,édesítőszerrel
Nem én állítom őket elő,személyi edző van mellettem.Már erre volt szükségem,megéri,nálam legalábbis.:) Élvezem és csinálom is,na jó néha nyafogok neki,de kő kemény vagyok.:) Egyébként már a "fejlettségemhez" van az edzés,ez még nekem lighti,nem igen mondom azt,hogy izomlázam van.Pedig kéne.:)
Furcsa,egy hete amióta diétázunk,nekem simán lemegy a napi 3 liter...:)
De azért is birok ennyit,mert nem sima vizet iszom,hanem zöldteát,grapefruitleves vizet!
Régebben,amikor sima vízzel próbálkoztam,örültem,ha megvan a napi 1 liter...
Én rendes sonkás pizzából ettem tegnap egy szeletet, mert már nagyon éhes voltam és nem értem volna haza még egy ideig, de kárpótlásul duplán tornáztam. Remélem nem lesz meg a böjtje...
Mennyit isztok egy nap? Megvan a 2-3 liter?
Azért írtam, hogy light pizza, mert az egyik étteremnek van kifejezetten light pizzája. Teljesen más a tésztája...meg a sonka meg a sajt is light rajta..ezért mertem csak én is enni belőle, egyébként nem...
A pizza az nagyon diétás? Csak vicc volt, persze tudom hogy nem, én egy harit sem mernék enni belőle.
Az én kajám tegnap: 2 pár virsli pici mustárral, 2.sz. abonett (reggeli)
ebéd : -----
vacsi: 5 dkg. grill husi + sav. káposzta.
Torna után este: 1 alma.
Sziasztok! Nekem még a kilókban sajnos nem nagyon mutatkozik, hogy fogynék, viszont a közérzetemen, meg azon, hogy mennyit eszem nagyon is. Tegnap tervezett a párom egy romantikus közösen pizzázós vacsit, hát gondoltam nem utasítom vissza. Rendeltem light pizzát és míg régen akár 2-t meg tudtam volna enni, tegnap a felét is alig...úgyhogy mára maradt a másik fele meg egy adag saláta és ennyi...kitartást továbbra is mindenkinek...Kicsipoo néztem mennyit tornázol, nagyon durva...te magad állítod össze a gyakorlatokat?
További ajánlott fórumok: