Nevelőszülök 2 (beszélgetés)
igen de sajnos a szülök itt is ragaszkodnak a gyerekhez és hallani sem akarnak rola. meg különben is én már egyet nem engedtem el .. öt már a nevünkre vettük...szerintem a többit sem engednénk el,,,
de az is igaz, hogy ezzel megfosztjuk egy lehetőségtől, tudom, hogy fájdalmas elvesziteni őket, de mindig arra gondolok, hogy a gyereknek mi a jó, és szerintem ha még nem töltött huzamosabb időt nálunk nekik az a jó, ha örökbe adják....
ezeket a gyerekeket jö lenne, ha mindegyik szülö látogatná legalább fél évente 1x, mert akkor kissebb esélye annak hogy örökbe nyilvánitják.Én mindig figyelek arra, hogy ne haladjuk tul az idöt.. ha kell én kérem hogy jöjjön.., mert az elvesztésük fájdalmas lenne...
Én is szeretném,ha látogatnák törpicúrat...így van remény hogy maradhat.
persze, én hetente hordom őt is láthatásra ahová mindkét szülő jön ....látszik, hogy nagyon ragaszkodnak hozzá...
és a te picikédet látogatják?
jaj de nem szeretem a bizonytalanságot nálunk a kocsi majd 7 hónapig volt id-s és még most sem tudom mi lesz a sorsa.....fél évente van a felülvizsgálata mert még kicsi...
még nem sok mindent tudok az ügyével kapcsolatba.Szerdán volt az elhelyezésije,senki nem volt ott,rajtunk kívül.....állítólag az apai nagyapa szeretné magához venni.....majd meglátjuk....
szerintem, mi rontjuk el őket, mert amit az oviban meg a suliban kapnak, hát az nem nagyon nevezhető rendes ételnek és amikor itthon vannak az ember szeretne nekik kedvezni és a kedvencüket főzni, egyre jobban válogatnak.....lehet, hogy én is túlzásba vittem a főzést, de már alig várom, hogy tudjak egy kicsit lazitani:))
azért nagyon jó az ovi, meg a suli bár a végén meg alig várjuk a vakációt akkor meg a sok rohangálásba fáradunk bele....mi szülők is ...
a pici fiút nálatok látogatják, vagy majd örökbeadható lesz?
Nálunk Vikike,és Ákos nagyon válogatós,nehezen lehet eltalálni a szájuk ízét.A palacsinta,az ami mindig jöhet,és szinte minden másnap van.Most a nudli a felkapott még.spagetti,na de az se int normálisoknál,csak a tészta,és ketchup:))Én szinte mindent főzök,Ami éppen eszembe jut,aztán a két válogatósnak,meg mindig amit megkívánnak.Jázika,mindenevő,még mióta nálam van nem tudtam,olyant elé tenni amire azt mondta volna,hogy nem kell:))
na igen a palacsinta nálunk is naponta jöhet:))
ma csontlevest főztem és hurkát, kolbászt sütöttem mellé...
szoktam még gofrit, császármorzsát, pitét is csinálni.....és az édestészták is jöhetnek.... de semmi főzelék, már rég leszoktam róla, mert úgysem eszik meg...ja és még a spagetti ami nagyon kapós nálunk, azt mindenki megeszi:))
nade majd a suliba lehet válogatni, ha nem eszik meg éhesek maradnak:))
Éva te miket szoktál főzni?
ilyenkor sokszor főzünk kukoricát mert az van,és mindent mi a kertből jön patiszont cukkinit tököt soskát,krumplit,ilyenkor szinte pár honapig a kert dolgait főzzük..cékla ,bab van most rengeteg de mindenből annyi van hogy hol az egyik hol a másik szomszédba is jut és mi is rengeteg dolgot kapunk ma is áttolt egyik szomszéd néni vagy tiz féle évelő virágtövet...szóval falun az élet olyan mint régen..mi jó környéken lakunk
Sziasztok!
Kata mit főzöl??Nekem is problémát okoz a nap mint nap fűzés,szeressék is,gyorsan elkészüljön......ha kérdezem,akkor vagy azt mondják,mindegy,vagy azt hogy palacsintát csináljak:))
szép napot..
már készen állunk az iskola és ovikezdésre, könyvek füzetek becsomagolva....
a lányok ma már jobban vannak..volt egy orrmandula műtétünk és jázi összeevett mindent és mult éjjel sokat hányt..
főzök ezerrel, de már nem tudom hogy mit főzzek, kezdem már unni ezt a mindennapos főzést, soha nem voltam egy konyhatündér, de nem is fogom megszeretni az biztos:))
úgy látom ma mindenki elfoglalt.. jo estét
ma elkezdtem az iskolák végiglátogatását koleszek igénylését,tanárokkal majdnem mindenütt megbeszéltem vegyenek engem msnre és bármi is lenne irjanak rám...
a nagyobbaknál is ugyanúgy meg van az esély az örökbefogadásra.
Igazatok van, de talán egy kicsit attól is tartok, hogy ezeket a pici babákat egy-kettőre örökbefogadják. Ez jó is meg valahol nehéz is. Azért gondoltam, hogy első nekifutásra egy kicsit nagyobbacskával kezdenénk, de most már szinte mindegy is lenne... egyenlőre még semmi hír:-((
szerintem ha elfogadnád egy kettöre belelendülnél,és csak azt veszed észre, hogy , hogy telnek a honapok...
Nem tudom,mért ne mernéd bevállalni?!Igaz van hogy,döcögősen mennek a dolgok,mint pl:nekem ma,na de semmivel sincs több gond vele,mint a nagyobbacskákkal:))Persze,mindenki maga érzi,hogy mit mer bevállalni,de gyorsan,egy két nap alatt visszalehet szokni a babázáshoz....
Akkor tartalmas nyaralásotok volt. Képeket hoztál?
A hideget azt ne is emlegesd, nagyon nem jön be nekem:-((( Inkább izzadok:)
A picuri nagyon tündéri! Én úgy gondoltam, hogy egyenlőre nem merek bevállalni ilyen picike babát, de ha jobban belegondolok, miért is nem? Hiszen őt is csak szeretni kell akár a nagyobbakat...
Na ezt most átértékelem magamban, néha úgy érzem, túl sokat agyalok dolgokon ahelyett hogy belevágnék és csak úgy csinálnám.
sziasztok .. szombaton jöttünk haza. nagyon jó volt, és voltunk egerben is és szilvásváradon a vizesésnél,a kilátonál, a termálfürdöben, és még sok helyen.... nagyon jo volt..
Szia!Hát nem unatkozom:)Állandóan,valamiért futkosnom kell(Ügyintézés)Ezt utálom,nagyon ,mert meleg van,na persze ha hídideg volna az se lenne jóóóó:)))
De ha itthon vagyunk,akkor jól elvagyunk,jókat játszunk,sétálunk,és babázunk,törpicurt mindenki Imádja!JÓ VELÜK:)))
Küldöm a gólyát,arra felétek:))
Ez igen!!!!!!akkor aztán volt kapás:))
szép jó estét, ma horgászni voltunk és legalább 35 kárászt fogtunk:))
Szia!
Végre valaki erre ját, annyira kihalt mostanában ez a fórunm, mindenki nyaral. Csak mi tartjuk a frontot:-)
Mit csinálsz ebben a kánikulában?
Sziasztok?Mindenkinek kellemes délutánt Kívánok!
Köszönm mindenkinek a gólyákat!!!
Tegnap voltunk a füredi bornapokon, nagyon jól éreztük magunkat.
Tettem fel pár fotót a naplómba, meg egyet a gyerekszobáról is, hogy meg legyen örökítve az utókornak...
További ajánlott fórumok: