Nevelőszülök 2 (beszélgetés)
Azért te sem unatkozol:))
Montanába,nekem sincsenek unalmas perceim,és szinte úgy ahogy te is írtad a kikapcsolódás a nett...de van hogy nincs kedvem,írni,így csak olvasgatok...
Nagyon ügyesek vagytok,hogy nincs hiszti,nálunk volt....
A pici hagymát imádják a törpéim,és fél délután azért pucolgattam...:)
Sziasztok,ma voltak nálam dixemék,hát tünemény az a kislány barátságos,okos és minden ami jót csak el lehet nondani egy gyerekről az mind benne van.
De nagyon jó embereket ismertem meg személyükben és nagyon jó nevelő szülők,nagyon jó volt eggyütt lenni velük.
éénnnn!
szerintem inkább te, ha nem olvasgatnám a naplódat nem is tudnék rólatok:)))
azért gondolj bele 5 gyerek itt volt a sulikezdés, bölcsi beszoktatás , még most alakulnak ki a délutáni programok, egy nap kb 3 szor megyek a faluba...nekem nincs semmi kikapcsolódás csak szinte a fórum, aztán gyorsan rohanás tovább, de igy szép az élet ha nem unatkozunk, de attól félek lesz ez még rosszabb is :))
szia....
mindketten köszönik szépen jól vannak:))
javában folyik a bölcsibe a beszoktatás és nagyon ügyes szinte semmi hiszti, nagyon belevaló kis krapekom van :))
túl vagyok 3 szülőin, de még az ovis hátra van...
minek neked a hagyma ? Miért nem szóltál, segitettem volna? ha másként nem gondolatban:))
szia Nettike. . . rég beszéltem veled. . mi újság felétek?:)))))))))))
Szia Kata!
Én szét pucoltam a kezemet,3 kiló mogyoró hagymát.....elegem van!!!!!
áááá szia nettike... rég beszéltem veled.. mi ujság felétek?
és a többiek?????????????????????????:))
semilyen :((
ma borult az egész napom... este jutott eszembe, hogy mára van időpontom a szemészetre dáviddal, viszont a domin kiütések lettek reggelre akit a párom vitt volna a szüleihez reggel haza.. igy rohanás az orvoshoz, majd be szegedre, mikor is kiderült, hogy akkor inkább domi maradjon itthon és inkább a jövőhéten vigyük, gyerünk haza majd gyorsan összeszedtem majdnem mindenkit, az oviból és az isiből, rohanás haza ebéd és alvás , de nem sokára megyek vissza a szülőire...
amúgy szerintem jó a csana a gyakorlatomat ott végeztem, legalábbis nekünk akik mennének dolgozni és mivel ismerem a gondozónőket igazán nincs okom panaszra:)) szerintem szeretni fogja
nagyon ügyes kislányod van, .:))
az enyémek már egy kicsit kényelmesebbek:))
Sziasztok!
Pizzát sütöttünk és el kell újságolnom, mert annyira ügyes volt Anita, hogy szinte egyedül csinált mindent, én csak mondtam hogy mit csináljon és szinte nem is kellett segítenem neki.
Nagyon finom lett a végeredmény, fotó a naplómban.
Nemsokára én is oviba szoktatok meg szülőire megyek.
Októbertől tervezem.
Milyen volt a csana nanettike?
jó lesz minden:))
ma voltam szülőin és holnap és holnapután is majd következik az ovis szülői...
kicsi fiunkat holnap megyek beszoktatni a családi napközibe, mert megyek dolgozni:))
Jól alszik, aranyos, kedves, udvarias, jókedvű, érdeklődő, okos, kreatív, sorolhatnám még..... csupa pozitívum. Lehet ilyen szerencsénk??? Vagy ez még a mézeshetek hangulata?
Nektek mi a tapasztalatotok? Az első időkhöz képest mennyire változnak meg miután már megszokottá válnak a mindennapok?
Köszönöm mindenkinek a jókivánságokat:)
Nagyon jól telt az első napunk, minden rendben lezajlott, a kislány első perctől kezdve otthon érezte magát, ez a kutyáinknak is az érdeme. Imádja a kutyusokat:)
Nem sírt, simán elaludt, majd kíváncsi leszek reggel mikor ébred.
Nagyon boldogok vagyunk és fáradtak!
Ma jön a kislány:) Nem ismerkedem vele, rögtön idehozzák nekünk, nincs barátkozás, bele a mélyvízbe, látatlanba. Csinálok majd fotókat, persze. Rengeteget...:)))))
Tényleg nem kellett sokat várni, ugyanaznap jött meg postán a működési engedélyem, mint a telefon a kislányról.
Köszönöm!
3,5 éves, kislány, egészséges, semmi mást nem tudok róla. Pénteken bővebben...
Csak gratulálni tudok neked.
Mennyi idős a kicsi???
Képzeljétek, pénteken már lesz kislányom:)
Bővebbet a naplómban...
Nagyon-nagyon köszönöm mindenkinek a sok gólyát, és viszonzom is akik még várnak rá...
szia..
biztos igazad van, de mi megbeszéltük az elején, hogy nem fogadunk örökbe, de nem is volt olyan kicsi nálunk akit mi tudtunk volna örökbe fogadni akik nálam vannak azoknak mindnek vannak szüleik és rendszeres láthatások:))Ők csak hazakerülhetnek....tehát muszáj elengednem...