Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Nevelőszülök 2 fórum

Nevelőszülök 2 (beszélgetés)

❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
2010. júl. 27. 20:50
Én is itt vagyok!!!!!!!
2010. júl. 27. 17:27
hát ezaz hol vagytok????
2010. júl. 27. 16:51
Sehol senki????
2010. júl. 21. 18:33
hahhóóóóóóó
606. 7a8b421bcf (válaszként erre: 605. - 6048dc6b87)
2010. júl. 18. 15:03
Örülök a hosszú bejegyzésednek:-)))))
2010. júl. 17. 21:29
ne is mondd. mondom irok a fórumra hogy senki nem jár már erre???Aztán láttam hogy írtál.Nagyon nehezen viseljük.Reggel kiengedek egy nagy kád vizet és 2-3 óránként beleülünk és hútjük magunkat mert elviselhetettlen ez a meleg.gyerekek is izzadnak, rendtgeteget isznak Hála Istennek bár Ramónának jobb huzatja van este is 3 pohár teát megivott, reggel is 4 pohárral indított:)) Este 7 körül mentünk az új játszótérre, még közelebb van mint a másik, sokkal felszereltebb.Vittünk homokózót meg labdát.Annyit nevettem, majd teszek a naplómba képeket.Ramóna nem hagyja magát Odaadta a labdát Hajninak mert Hajni könyörgött érte, annak a fejébe hogy ő meg lovacskázhat.Hát Hajnika huncut volt megint rápattant a lovacskára.Ramóna berágott letépte a lovacskáról:))))))nem durvult de akkor is igaza volt.Aztán Hajnika kiesett a komokózóból, hiába jártattam én a számat , mondja is amikor elesik, hogy "Ebből tanulok"!:)))) megfürdettük őket, már alszanak is! Most ittam meg másfél liter vizet , tele van hűtő vizzel, most méág megy be mellé a húsleves is teltház van:) Holnap jönnek anyáék.Nahh jó sokat írtam ezt akár a naplómba is írhattam volna:)))))Mindenkinek szép álmokat!
2010. júl. 17. 19:58
Hogy bírjátok ezt az időt? Zsanikám! Most olvasgattam a naplódat, írtam egy-két képhez, bejegyzéshez:-)))
2010. júl. 15. 11:39
én ittvagyok, most végeztem a takarítással és tusolással.Mindjárt nekilátok a pizzának, amig kel a tészta addig kockázom a sonkát, reszelem a sajtot, keverem a szószt.Húslevest holnap reggel fogok főzni úgy döntöttem, reggel korán felkelek és fel is teszem főni.Ma még a pizzán kívül kéne sütni valamit, nagyon a somlói galuska felé húzok....baromi meleg van, Hajnika is le van főve izzad, most megint tusolt ö is.most a bridget jones naplóját nézi:) Holnap ilyenkor már 4-en leszünk....Remélem eljön a nap amikor 5-en....akkor teljesűlne szívem vágya!:))
602. A2880
2010. júl. 15. 09:33

Hát úgy látszik mindenki strandol,jól teszitek ki kell használni a gyerekekkel ezt a jó időt,én is viszem a kisfiam csobbanni!

Mindenkinek jó nyaralást,pihenést!

2010. júl. 10. 12:39
Sziasztok.Ki merre van? Ki mit csinál? Nagyon meleg van, de inkább mint a hideg, már annyit fagyoskodtunk:)
600. A2880
2010. júl. 9. 20:38

Sziasztok!

Sokáig nem voltam,természetgyógyász táboroztunk,Kacsa mamánál olvastam,hogy kérdezte melyik megyében lakunk:Békés megye.

Egyébként pont ilyen gyerkőcökre gondoltunk,de nem hiszem,hogy lenne olyan szerencsém,hogy enyém legyenek az általad említett kicsik,bár úgy lenne.

2010. júl. 6. 19:38
csabinak boldog névnapot kivánunk és jobbulást...pihenjen sokat...
2010. júl. 5. 20:41
Mosolygóslány!!!!! Merre vannak a képek az új szép hajacskádról??:DDD
2010. júl. 4. 13:50
Sziasztok! Ebben a nagy melegben csak a közeli boltig mentünk, inkább itthon pihiztünk:D
2010. júl. 4. 11:37
Sziasztok! kellemes és pihentető vasárnapot mindenkinek! Zsanikám édes! Várom a recepteket, persze majd csak ha lesz egy kis időd:-)
2010. júl. 4. 11:29
Kellemes napot mindenkinek:)
2010. júl. 3. 23:18
Jó éjszakát!
2010. júl. 3. 10:34

Sziasztok!Jó vásárlást,lányok:)

Én is gondoltam,még tegnap este,hogy ma sütök,de inkább nem teszem...a fejem is fáj:(

Mi este megyünk vásárolni.

Zsanett,lefogytak a perceim,este itt leszek,akkor tudunk dumcsizni:)

592. 6048dc6b87 (válaszként erre: 591. - 5b5ded2e42)
2010. júl. 3. 09:40
szia babám.hova jöttök vásárolni? Anyuék kb fél óra és ittlesznek.pörkölt kb még 1 óra és kész, tésztát kifőztem, már csak az uborkasaláta van hátra.Desszertnek pedig veszek jégkrémet a boltba mert ilyen forróságba nem visz rá a lélek hogy sütögessek:) Megyünk anyával vásárolni apa meg tóm itthonmarad hajnikával.Tegnap elvittük motorozni a nagylányt de csak felállt és fogta a visszapillantótükröt de olyan kis esettlenül és ahogy csabi megállt vele beverte a száját a kilóméterórába:( icipicit vérzett a kis szája, de meggyógyul mire férjhezmegy:))))))) Szilvi lehet találkozunk? Ebéd után megyünk anyuval.Mindenkinek szép napot kívánok. Timikém akartam kérdezni hogy én krumpligombóccal is szoktam csinálni a vadast! Leírjam az is? Este lesz időm.Puszika
2010. júl. 3. 08:53
sziasztok! szép napot nektek! mi nemsoká indulunk bevásárolni:) megjött a gyes:D
2010. júl. 3. 07:48

Sziasztok!

Kellemes hétvégét mindenkinek:))

2010. júl. 2. 17:41
Milyen megyében laktok,mert nálam most van 3 gyerek akinek nev szülőket keresünk,3 éves ,4 éves fiuk akik testvérek,és van egy 5,5 éves kislányom is.
588. 6048dc6b87 (válaszként erre: 584. - A2880)
2010. júl. 2. 10:07
Ma 1 éve pontosan hogy végeztünk a nevelőszülői tanfolyammal, és szeptember 3.án már kiajánlásunk volt.Mi voltunk az eslők! Hidd el nem kell sokat várni , hamar eltelik a nyár! Istenem mennyit bőgtem hogy gyereket akarok.....és néha akármiylen rossz is, szófogadattlan de akkor is így érezzük jól magunkat.Már Ramónát is nagyon várom.Holnap vásárolok neki 1-2 dolgot amire szüksége lesz! Mentek vhova nyaralni?
587. 6048dc6b87 (válaszként erre: 586. - 5b5ded2e42)
2010. júl. 2. 10:04
Hello édim:)És mostmár megparancsolom hogy minden nap tessék jönni hozzánk:)Én tanusíthatom hogy gyönyörű, okos, tündéri kislányai vannak Szilvinek! Az anyukájukat örökölték:)))) Mi most fürödtünk, elindítottam egy mosást, elmosgattam, felpórszívóztam.Délután pörköltet főzök mert anyuék jönnek holnap és ezt rendelték uborkasalátával:) Apa holnap is megy dolgozni, de ha hazajött megyünk be a Ramónához 3-ban hogy megismerkedhessen Hajnival is:) Mindenkinek szép napot kívánok! Timikém leírom majd a vadast:) Éva hétvégén tudunk beszélni, vannak még perceid? Sok pusikaaaaaaa
2010. júl. 2. 09:44

Sziasztok!

Mosolygóslánykám végre rávett, hogy írjak ide! nem mintha nem olvasgattam volna minden nap az irásaitokat, csak valahogy mindig közbejött valami, mikor rászántam magam, s kitaláltam, mit is irhatnék! Nos, akkor mesélek picit magamról, bár én nem is vagyok annyira lényeges...inkább a kislányaim! 3 kislányom van: Zselyke 3és fél éves, Zoé 2éves múlt pár hete, Zóra pedig 8 hós kis tündér! Korán mentem férjhez (23 éves fejjel), nagyon szerettünk volna gyerekeket, s bár hátrahajló a méhem, ami állitólag igen nagy baj, ha vki gyereket szeretne, én rögtön teherbeestem, s igy szép sorban még 2x ezután! Nagyon boldogok vagyunk, megtalálok minden örömet a gyermekeimben! És mindenkinek azt kívánom, ismerje meg ezt a boldogságot, amit egy gyermek adhat! Háát nagyjából ennyit szántam bemutatkozásnak! Szép napot!!

2010. jún. 29. 21:51

Sziasztok!Nálunk ,állilag,kevés a hely a nevelőszülőknél....nálam van,reméljük,minél előbb megérkezik a következő családtag is.

A2880 kisfiad,várja,már,hogy megérkeznek a tesók?

584. A2880 (válaszként erre: 583. - 6048dc6b87)
2010. jún. 29. 07:44

Jó reggelt mindenkinek és szép napot,hátha jön a jó idő már,a kismedence ott árválkodik a kisfiam nélkül az udvaron,kétszer ha fürdött benne.

Ki hova viszi a gyerekeket a nyáron?

Zsani igazad van,valószínű,hogy még a nyár folyamán nem lesz gyerkőc,de bármi lesz,jövök és beszámolok!

583. 6048dc6b87 (válaszként erre: 582. - A2880)
2010. jún. 28. 21:07
Szia.A nyárban nagyon ne bízzatok mi 1 éve végeztünk és szeptembertől indult el minden.Nagyon szorítok nektek, és kérlek ha van valami fejlemény mindenképp értesíts minket, nemám te is itthagysz minket:)
582. A2880 (válaszként erre: 581. - Éva7407)
2010. jún. 28. 15:38

Sziasztok!

Inkább a nevelőszülő sok(szerintem),azt nem tudni mikor lesz gyerkőc,de kérték,hogy ne érdeklődjünk,majd úgyis jeleznek,ha lesz olyan gyerek aki a családunkhoz illik.Ki tudja mikor!

2010. jún. 27. 13:25

Sziasztok!Kellemes napot mindenkinek,végre süt a nap,egy kisit:))

A2880:Mit mondtak,mikorra várható kiutalás,sok gyerek vár nevelő szülőre?

❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook