Nevelőszülök 2 (beszélgetés)
Örülök a hosszú bejegyzésednek:-)))))
ne is mondd. mondom irok a fórumra hogy senki nem jár már erre???Aztán láttam hogy írtál.Nagyon nehezen viseljük.Reggel kiengedek egy nagy kád vizet és 2-3 óránként beleülünk és hútjük magunkat mert elviselhetettlen ez a meleg.gyerekek is izzadnak, rendtgeteget isznak Hála Istennek bár Ramónának jobb huzatja van este is 3 pohár teát megivott, reggel is 4 pohárral indított:)) Este 7 körül mentünk az új játszótérre, még közelebb van mint a másik, sokkal felszereltebb.Vittünk homokózót meg labdát.Annyit nevettem, majd teszek a naplómba képeket.Ramóna nem hagyja magát Odaadta a labdát Hajninak mert Hajni könyörgött érte, annak a fejébe hogy ő meg lovacskázhat.Hát Hajnika huncut volt megint rápattant a lovacskára.Ramóna berágott letépte a lovacskáról:))))))nem durvult de akkor is igaza volt.Aztán Hajnika kiesett a komokózóból, hiába jártattam én a számat , mondja is amikor elesik, hogy "Ebből tanulok"!:)))) megfürdettük őket, már alszanak is! Most ittam meg másfél liter vizet , tele van hűtő vizzel, most méág megy be mellé a húsleves is teltház van:) Holnap jönnek anyáék.Nahh jó sokat írtam ezt akár a naplómba is írhattam volna:)))))Mindenkinek szép álmokat!
Hogy bírjátok ezt az időt? Zsanikám! Most olvasgattam a naplódat, írtam egy-két képhez, bejegyzéshez:-)))
én ittvagyok, most végeztem a takarítással és tusolással.Mindjárt nekilátok a pizzának, amig kel a tészta addig kockázom a sonkát, reszelem a sajtot, keverem a szószt.Húslevest holnap reggel fogok főzni úgy döntöttem, reggel korán felkelek és fel is teszem főni.Ma még a pizzán kívül kéne sütni valamit, nagyon a somlói galuska felé húzok....baromi meleg van, Hajnika is le van főve izzad, most megint tusolt ö is.most a bridget jones naplóját nézi:) Holnap ilyenkor már 4-en leszünk....Remélem eljön a nap amikor 5-en....akkor teljesűlne szívem vágya!:))
Hát úgy látszik mindenki strandol,jól teszitek ki kell használni a gyerekekkel ezt a jó időt,én is viszem a kisfiam csobbanni!
Mindenkinek jó nyaralást,pihenést!
Sziasztok.Ki merre van? Ki mit csinál? Nagyon meleg van, de inkább mint a hideg, már annyit fagyoskodtunk:)
Sziasztok!
Sokáig nem voltam,természetgyógyász táboroztunk,Kacsa mamánál olvastam,hogy kérdezte melyik megyében lakunk:Békés megye.
Egyébként pont ilyen gyerkőcökre gondoltunk,de nem hiszem,hogy lenne olyan szerencsém,hogy enyém legyenek az általad említett kicsik,bár úgy lenne.
csabinak boldog névnapot kivánunk és jobbulást...pihenjen sokat...
Mosolygóslány!!!!! Merre vannak a képek az új szép hajacskádról??:DDD
Sziasztok! Ebben a nagy melegben csak a közeli boltig mentünk, inkább itthon pihiztünk:D
Sziasztok! kellemes és pihentető vasárnapot mindenkinek! Zsanikám édes! Várom a recepteket, persze majd csak ha lesz egy kis időd:-)
Kellemes napot mindenkinek:)
Sziasztok!Jó vásárlást,lányok:)
Én is gondoltam,még tegnap este,hogy ma sütök,de inkább nem teszem...a fejem is fáj:(
Mi este megyünk vásárolni.
Zsanett,lefogytak a perceim,este itt leszek,akkor tudunk dumcsizni:)
szia babám.hova jöttök vásárolni? Anyuék kb fél óra és ittlesznek.pörkölt kb még 1 óra és kész, tésztát kifőztem, már csak az uborkasaláta van hátra.Desszertnek pedig veszek jégkrémet a boltba mert ilyen forróságba nem visz rá a lélek hogy sütögessek:) Megyünk anyával vásárolni apa meg tóm itthonmarad hajnikával.Tegnap elvittük motorozni a nagylányt de csak felállt és fogta a visszapillantótükröt de olyan kis esettlenül és ahogy csabi megállt vele beverte a száját a kilóméterórába:( icipicit vérzett a kis szája, de meggyógyul mire férjhezmegy:))))))) Szilvi lehet találkozunk? Ebéd után megyünk anyuval.Mindenkinek szép napot kívánok. Timikém akartam kérdezni hogy én krumpligombóccal is szoktam csinálni a vadast! Leírjam az is? Este lesz időm.Puszika
sziasztok! szép napot nektek! mi nemsoká indulunk bevásárolni:) megjött a gyes:D
Sziasztok!
Kellemes hétvégét mindenkinek:))
Milyen megyében laktok,mert nálam most van 3 gyerek akinek nev szülőket keresünk,3 éves ,4 éves fiuk akik testvérek,és van egy 5,5 éves kislányom is.
Ma 1 éve pontosan hogy végeztünk a nevelőszülői tanfolyammal, és szeptember 3.án már kiajánlásunk volt.Mi voltunk az eslők! Hidd el nem kell sokat várni , hamar eltelik a nyár! Istenem mennyit bőgtem hogy gyereket akarok.....és néha akármiylen rossz is, szófogadattlan de akkor is így érezzük jól magunkat.Már Ramónát is nagyon várom.Holnap vásárolok neki 1-2 dolgot amire szüksége lesz! Mentek vhova nyaralni?
Hello édim:)És mostmár megparancsolom hogy minden nap tessék jönni hozzánk:)Én tanusíthatom hogy gyönyörű, okos, tündéri kislányai vannak Szilvinek! Az anyukájukat örökölték:)))) Mi most fürödtünk, elindítottam egy mosást, elmosgattam, felpórszívóztam.Délután pörköltet főzök mert anyuék jönnek holnap és ezt rendelték uborkasalátával:) Apa holnap is megy dolgozni, de ha hazajött megyünk be a Ramónához 3-ban hogy megismerkedhessen Hajnival is:) Mindenkinek szép napot kívánok! Timikém leírom majd a vadast:) Éva hétvégén tudunk beszélni, vannak még perceid? Sok pusikaaaaaaa
Sziasztok!
Mosolygóslánykám végre rávett, hogy írjak ide! nem mintha nem olvasgattam volna minden nap az irásaitokat, csak valahogy mindig közbejött valami, mikor rászántam magam, s kitaláltam, mit is irhatnék! Nos, akkor mesélek picit magamról, bár én nem is vagyok annyira lényeges...inkább a kislányaim! 3 kislányom van: Zselyke 3és fél éves, Zoé 2éves múlt pár hete, Zóra pedig 8 hós kis tündér! Korán mentem férjhez (23 éves fejjel), nagyon szerettünk volna gyerekeket, s bár hátrahajló a méhem, ami állitólag igen nagy baj, ha vki gyereket szeretne, én rögtön teherbeestem, s igy szép sorban még 2x ezután! Nagyon boldogok vagyunk, megtalálok minden örömet a gyermekeimben! És mindenkinek azt kívánom, ismerje meg ezt a boldogságot, amit egy gyermek adhat! Háát nagyjából ennyit szántam bemutatkozásnak! Szép napot!!
Sziasztok!Nálunk ,állilag,kevés a hely a nevelőszülőknél....nálam van,reméljük,minél előbb megérkezik a következő családtag is.
A2880 kisfiad,várja,már,hogy megérkeznek a tesók?
Jó reggelt mindenkinek és szép napot,hátha jön a jó idő már,a kismedence ott árválkodik a kisfiam nélkül az udvaron,kétszer ha fürdött benne.
Ki hova viszi a gyerekeket a nyáron?
Zsani igazad van,valószínű,hogy még a nyár folyamán nem lesz gyerkőc,de bármi lesz,jövök és beszámolok!
Szia.A nyárban nagyon ne bízzatok mi 1 éve végeztünk és szeptembertől indult el minden.Nagyon szorítok nektek, és kérlek ha van valami fejlemény mindenképp értesíts minket, nemám te is itthagysz minket:)
Sziasztok!
Inkább a nevelőszülő sok(szerintem),azt nem tudni mikor lesz gyerkőc,de kérték,hogy ne érdeklődjünk,majd úgyis jeleznek,ha lesz olyan gyerek aki a családunkhoz illik.Ki tudja mikor!
Sziasztok!Kellemes napot mindenkinek,végre süt a nap,egy kisit:))
A2880:Mit mondtak,mikorra várható kiutalás,sok gyerek vár nevelő szülőre?
További ajánlott fórumok: