Nevelőszülök 2 (beszélgetés)
Gratulálok a kis nagy fiadhoz:))
Remélem egyszer mi is elmondhatunk hasonló dolgokat,de sajnos a mai rendszerbe,a gyerekek,mennek örökbe,ha idehaza nem kell.hát majd kell külföldön...hogy ez jó vagy rossz?! mindenki saját maga dönti el.....
Na én sem hagytam annyiba,állandóan szóltam,hogy mikor lesz gyerek,és 2 hónapon belül szóltak is amit nem fogadtam el...3 hét múlva ismét szóltak.
Dixem:Attól függ,hogy honnéd kerül a picurka hozzád,ha baba és kórházból,akkor határozat ,után mehetsz érte,vagy viszik hozzád.
Ha otthonból akkor elmész megnézed,visszajelzel,hogy elfogadod-e,ha igen akkor kiírják az elhelyezési értekezletet,utána,mehetsz látogatni,és határozatot megkapod,akkor mehetsz érte.
Ha családból emelik ki(ezt nem tudom,csak gondolom)azonnal hozzád kerül,de ez nem biztos
Sziasztok!
Üdvözöllek Dixem,mi is júniusban végeztünk,még nem csörgött nálunk sem a telefon,a kisfiam is,mi is a férjemmel már nagyon várjuk őket,próbálunk addig is mással foglalkozni,lekötni magunkat,például most egy szobát készítünk elő a gyerekek számára,ez is olyan jó érzés,értük tesszük,hogy jól érezzék majd magukat nálunk míg velünk lesznek,szerettem volna,ha még a nyár folyamán jön egy apróság(vagy több)hogy jöjjön velünk csavarogni,de szerintem is csak ősszel lesz itt valami.
Én már úgy érzem, hogy nagyon közeledik az idő, egyre közelebb kerülök a gyerekekhez, egyre többet gondolok rájuk.
Amikor felhívnak telefonon és amíg hazahozhatom a picit, közötte mi történik? Leírnátok röviden? Mert erről nem sok szó esett az okításon.
Minden elismerésem a Tiétek, nagyon rátermett és csupaszív csapat vagytok, örülök, hogy köztetek lehetek!
jöhetne még kettő, de csak akkor ha a tegyesznél státuszt kapok, amire most nagyon kicsi az esély..:((
megyek elteszem magam holnapra mert holnap mind a három kicsit viszem különböző időpontra és helyre láthatásra ...
gratula a picihez, nagyon édes és nagyon szurkoltunk , hogy sikerüljön, felénk is szállhatna már, de nincs esély rá , pedig annyira hiányzik egy bébi:))
a lányaimnak is , bár ők a boltba is szivesen megvennék, ha lehetne:))
Szia!Én Somogy megyei vagyok.Majd akkor csörög a telefonod,mikor már a legkevésbé várod.De úgy is megérzed ha közeledik az idő:)))MI Zsanival nagyon megérezzük,nekem ő a kabalám:)))
Neked van saját gyereked?
Zsanikám,hogy sikerült a láthatás???Remélem simán ment..
Köszönöm a szíves fogadtatást:-)
Van egy nagy fiunk, de ő már felnőtt, önálló életet él.
Éva, Te melyik megyéhez tartozol? Nekünk már június elején befejeződött a tanfolyam, azóta néma csend. A többi csoporttársamnál sem jelentkeztek, tudom, mert tartjuk a kapcsolatot, ha nem is mindenkivel.
Egyszer felhívtak azóta a TEGYESZ-től, volt még egy kérdésük, akkor azt mondták, hogy jelentkeznek ha lesz gyerek. Nem akarom hívogatni őket, biztos megkeresnek ha aktuális lesz. Addig gyakoroljuk a türelmes hozáállást az élet dolgaihoz:-)Biztos jól jön majd még...
Szia!Örülünk mindenkinek,jó lenne,ha egy kicsit mr pörögne ez a fórum!
Nálunk,az utolsó pár hétbe elég sok gyereket helyeztek ki.3 héten belül,4 lehetőséget kaptam,ma 3 hete,hogy hazahoztam a kisfiút a kórházból:))
Sziasztok!
Csatlakozhatok Hozzátok?
Én is nevelőszülő leszek hamarosan, már mindent elvégeztem ami kellett, voltak több ízben környezettanulmányon is, már csak az értesítést várom, hogy fogadhassuk a gyerekeket.
2 kisgyereket tudunk egyenlőre vállalni 6 éves korig, de ha testvérek lesznek, természetesen az egyikőjük lehet idősebb is. Már nagyon izgatottak vagyunk a férjemmel, gondolom ha vége a nyárnak beindul a gépezet, olvastam egy előző hozzászólásban, hogy szeptemberben valószínűleg már nagyobb az esély, hogy kereshetnek.
Veszprém megyében lakik valaki közületek?
szép napot mindenkinek!
Nálunk,sajnos nagyon borús az idő,olyan semmilyen...
sziasztok!
Kellemes estét mindenkinek!
Hozzánk ma megérkezett a gólya,hozott egy kisfiút 1 hetes,és nagyon töpörtyűűű:))))