Nevelőszülök 2 (beszélgetés)
sziasztok...
hát voltam az arvosnál és a második antibiotikumot irta fel mert még mindig elég rosszul vagyok, remélem a héten kikúrálódom , mert a jövöhéttől nagyon sok programom lesz és addigra helyre kell jönnöm:))
köszönöm , hogy aggódtok értem, nagyon jól esik:))
minden betegnek jobbulást kívánok....gyógyuljatok meg,,,,,!!!!!!!!!!!
jó éjszakát jó pihenést.
Jobbulást kivánok neked is,és a csapatunk többi betegeinek is,az orvoshoz meg feltétlen menj el.!!
Jövő héten biztosan nem megyünk,mert a nagy lányom az első báljába készül nagyon.
De majd megbeszéljük.
hát , már jobb, de a rekedtség és a sok erős köhögés még kinoz, úgy hogy holnap csak visszamegyek a dokihoz...
talán akkor már a jövőhét végefelé jöhettek is :))
keveredj erre máskor is,szerintem mindenki szívesen lát.
kellemes hétvégét mindenkinek...
Zsani merre vagy???,
Sziasztok!
Véletlenül keveredtem ide,nagyszerűek vagytok.Celéna voltam.
na ezt jól kifogtad szegénykém..:(
Gyógyulgassál..:)
csak pihenj,remélem van aki segít !!!
igaz könnyű azt mondani,,mikor mindig a gyerekeken jár az ember esze.....
egyébként nem olyan könnyű a végét járni...
azt a 8000 ft-ot inkább elköltöttétek volna egy cukiba...
vigyázz magadra...igyál sok mézes teát..
voltam, és 8000 forintot hagytam a gyógysuertárban, kaptam egy nagyon erős antibiutikumot a többi mellé:((
de nagyon szarul vagyok, egész nap eddig még feküdtem, és fáj mindenek, szeruintem ez már a vég és majd meg szakad a tüdőm a köhögéstől...
hát az azért túlzás, hogy meggyógyultam, de már nem vagyok lázas...igazából csak a torkommal van még baj, a hangom az rémes, de legalább nem sokat beszélek, na meg nincs más aki az 5 lurkót ellátná. igy betegség ide betegség oda ma nekem kellett főznöm:))
holnap, meg nehogy unatkozzam itthon inkább csirkét pucolunk a nővéremmel:))
akkor már meg gyógyultál??
jó éjszakát jó pihenést mindenkinek...
mindenkinek szép estét.
mindenki,megjárta a temetőket?lerótta a kegyeletet??
mi is nagyon sok helyen voltunk.azt hittem már nem tudok kigyalogolni az autóig,úgy el fáradtam....
jó pihenést mindenkinek....
főleg ezért......
nálunk apuka,már nem szomjas mire odaér a kapcs t -ra.ilyenkor a gyám elhajtja a francba,,,,
én nem akarom ezt csinálni....
na látod azért mégis csak van előnye ha te vagy a gyám...de még ha most beadnák a kérelmet nagyon gyorsan megkapnátok a közgyógyot...
nálunk nagyon odafigyelnek , hogy az iratok rendben legyenek, mi is tegnap voltunk ortophédián, de mi már hodjuk a cipőket és most megint újat kapnak a kicsik...
az kéne!
Bobimami valami baj van a technikával..:))