Nem vetettem el a gyerekemet az apa és anyám kívánságára, most meg a szülés előtt egyedül maradtam vele (beszélgetés)
Örömmel örökbefogadjuk két kislányunk mellé a kicsit.
Bármikor.
Az a baj, hogy nagyon ritka az az eset, amikor minden fenntartás nélkül kijelenthetjük, hogy a magzatnak is az abortusz a legjobb megoldás.
A többivel egyetértek.:)
Igaz, de van aki soha nem készül fel arra, hogy egyszerre két kicsit gondozzon fizikálisan és érzelmileg sem, még ha az anyagiak rendben is vannak. És még az sem biztos, hogy felelőtlenségből esett teherbe, hanem egyszerüen csak így járt. Annak a babának sem lenne felhőtlen az élete, akit ugyan nagyon szeretnek, de nem tudják teljes odaadással nevelni, mert nem képesek rá a szülei(soha nem is lennének, mert olyanok).
Nem támogatom az abortuszt, de vannak olyan élethelyzetek, amikor a megszületendő magzatnak is ez a legjobb.
Szerencsére nem kell (már) választanunk.:)
Egyébként abban nem hiszel, hogy a gyerekek maguk választják ki a szüleiket, kvázi a leendő életüket?
Uram atyám.....miről beszéltek itt épp?:)))
Mintha nem is nők lennétek ,akik egyszer ugyanilyen képtelennek tartottátok saját magatokat az anyaságra,vagy féltetek,mi lesz ha megszületik,vagy még mai napig kétségek gyötörnének titeket jó anyák vagytok-e gyerekeiteknek......
Engedjétek már meg ugyanezeket az érzéseket bármelyik másik nőnek,anélkül,hogy a gyámhivatalt hívnátok.
Szerinted igen. Szerintem meg, ha en lennek az erintett gyerek, inkabb a meg nem szuletest valasztanam, mint azt, hogy a gyamhivatal neveljen fel.
Nem beszelve arrol, hogy a gyerekneveles nem az o dolguk, hanem a szuloke, de ez mar mas tortenet.
Nem értem miért is sajnálatra méltó egy nem várt gyerek?
Sosem lehet tudni ,mit hoz ki egy nőből egy gyerek,akár várta,akarta ,akár nem.
Nahat. Ergo az ilyen gyereknek jobb, ha meg sem szuletik.
Akkor meg mirol eszmecsereltunk eddig? :)
Ha mások miatt vállaltad volna a gyereket ,akkor vetesd el,és a probléma meg van oldva.
Ha megtartod,holott tudod ,hogy te leszel neki egyedül,akkor tartsd meg ,de ne kérj számon senkit,ha nem segítenek.
Jól gondold meg ,mert a te további életed a tét.
Az, hogy nem az ember döntése, hogy megszületik, talán feljogosít minket arra, hogy elvegyük tőle ezt a lehetőséget?
Én elképzelhetetlennek tartom, hogy bárki is ezért könyörögne.
Miért kellene csak erre hagyatkozni? Nem a szülő felelőssége előteremteni a kajára valót? Ismétlem, ezek a csomagok nem az ellátásra, hanem kiegészítésre szolgálnak.
Amúgy meg nem értem, hogy miért kapnak ilyen formában segítséget, ha -mint ahogyan írtad- jól állnak anyagilag. Azért mert jár nekik a rendszeres gyermekvédelmi?
További ajánlott fórumok:
- Alsó szomszéd nem bírja elviselni a gyerekemet, mit tegyek? bővebben lent
- Az óvónő megütötte a gyerekemet!
- Elvehetik a gyerekemet csak azért mert rendetlen vagyok?
- Meséljünk vágyainkról, álmainkról...nem teljesült kivánságainról egymásnak
- 36 évesen a 3. gyerekemet várom
- A gyerekemet ma megrugdosta a testnevelő tanár, hova fordulhatok ez ügyben?.