Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Neera léböjtkúra fórum

Neera léböjtkúra (beszélgetés)

❮❮ ... 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 ... ❯❯
1206. Li-lo (válaszként erre: 1203. - Hencsy)
2008. okt. 15. 13:22
Milyen speckó teát iszol?? Amiket eddig kipróbáltam az nem hajtott meg.
1205. zsgzs (válaszként erre: 1202. - 3e0ba54fb8)
2008. okt. 15. 12:46

köszi :-)

9 nap lesz, ha minden igaz, de igazából már most is elégedett vagyok. mármint utána azonnal elkezdek egy szénhidrátszegény diétát, átmenetnek szántam, és annak már most is szuper volt. azonnal látható, érezhető eredmény, ami motivál, plusz tisztulás, plusz az érzés, hogy menni fog. ja, és az egyik legjobb "mellékhatás" az, hogy hihetetlenül mélyen alszom az elmúlt napokban, mintha a szervezetem nagyon dolgozna :-)

1204. hencsy
2008. okt. 15. 08:20
még valami, az hogy azt írtam ki voltam tőle, azzal arra céloztam, hogy fejben nagyon vágytam az étel után. Lehet, hogy az a gond rutintalan vagyok a böjtben....
1203. hencsy (válaszként erre: 1200. - Napra_forgó)
2008. okt. 15. 08:18

Szia,

nekem se volt bajom az ízével, csak az utolsó két nap, de az is csak a nap végén.

Én is fogytam vele de csak 2,5 kg- ot.Éhes tényleg nem voltam, nem voltam rosszul, csak szerettem volna többet fogyni. Lehet az volt a baj, hogy én már ezt megelőzően is kemény diétán voltam és nem igen volt mit kihajtani?...

Szóval a fogyás mértékét tekintve csalódtam bene, és én úgy gondolom nem adok ki ilyen termékre ennyi pénzt mégegyszer.

Most is fogyózom és Neera nélkül 1,5 kg ment le 9 nap alatt és csak diétázom és egy speckó teát iszom minden este!! Na az kitisztít:-)

Mindenesetre különböző minden ember nem biztos, hogy a neeraval van a baj, hanem mindenkire másképp hat. Akinek ez bevált az csinálja, akinek nem az keressen mást a tapasztalatai alapján, szerintem.

1202. 3e0ba54fb8 (válaszként erre: 1201. - Zsgzs)
2008. okt. 14. 21:06

Kitartás! Csináld meg a 10 napot, innentől már gyerekjáték lesz. Én pénteken kezdem az ideit. Minden évben tavasszal és ősszel szoktam egy tisztitást csinálni.

Mennyit iszol egy nap? Én általában egy két literes Vera ásványvizet csinálok egész napra.

Biztosan lehet olcsóbb sziruppal is csinálni, de a Neeara-nak éppen olyan az összetétele, hogy böjtöl az ember és nem éhezik. Szerintem.

1201. zsgzs
2008. okt. 14. 20:20

hahó,

én a negyedik napnál tartok, szombaton reggel kezdtem. eddig 4 nap alatt 3 kiló, igaz, ennek jó része biztos víz. sajnálom, hogy ennyien kiábrándultak belőle, igazából nem csodaszer, de arra amit én akarok - bevezetésként egy hosszabb, fokozatosabb diétába - pont jó. sőt, járok egy táplálkozási szakemberhez, aki amúgy gyűlöl minden divatdiétát, és még ő is azt tanácsolta, hogy erre jó lesz, de csak ha utána is megfelelően folytatom. mindenesetre ha valakinek kérdése van, szívesen segítek, ha tudok. üdv

2008. okt. 14. 19:59

Sziasztok!

Most olvastam vissza az utolsó pár hozzászólást...

Csak annyit fűznék hozzá, hogy nekem pl semmi gondom nem volt sem a szirupból készült ital ízével, sem a hatásával.

Eddig kétszer csináltam meg a 10napos kúrát, mind a kétszer nagyon jól voltam közben és utána is, és mind a kétszer fogytam is vele...

1199. hencsy
2008. okt. 14. 19:55

Sziasztok,

..de eltűntetek...:-))))

1198. Li-lo
2008. okt. 7. 14:46
Sziasztok, szerintem ha valaki ezt a kúrát csinálja felesleges a neera, jóval drágább mint a sima juharszirup és azzal csináltam ugyanúgy fogytam tőle meg minden de felannyiba került :)
1197. hencsy (válaszként erre: 1196. - Northstar)
2008. okt. 6. 21:02
Én nem hánytam, de nagyon kivoltam tőle...nagyon gáz TÉNYLEG SENKI NE RENDELJE MEG!!!!
1196. northstar (válaszként erre: 1190. - Barbici)
2008. okt. 6. 20:16

Igazad van barbici!

Tök paliság ez a kúra! Én első este hánytam tőle.

És jártányi erőm nem volt, pokoli fejfájással.

Abba is hagytam rögvest.

De legalább jól meggazdagodik a szirup forgalmazója :-)

1195. 3e0ba54fb8 (válaszként erre: 1194. - 093ced43b4)
2008. okt. 2. 16:09
Esetleg több citrommal sem tudnád meginni? Én két liter vizhez tettem 1,5 dl. neerat és annyi citromot hozzá, hogy limonádé-szerűen savanyú legyen. És csak hidegen ittam.
2008. okt. 2. 14:00

Sziasztok!

Reggel elkészítettem a koktélt, de sehogysem ment le. Most délután 2, és még mindig hányingerem van tőle. :( Pedig én mindenevő vagyok :) Irigylem azt akinek ízlik!!

Szóval van egy 2 evőkanál híján 0.5-ös neerám, nem szívesen dobom ki, olcsón elpasszolnám ;)

(Azért a méregtelenítést elkezdtem, és nem hagyom abba, de valami más módon folytatom.)

1193. hencsy (válaszként erre: 1192. - Barbici)
2008. okt. 1. 15:12
Igen az jó én is ismerem
1192. barbici (válaszként erre: 1191. - Hencsy)
2008. okt. 1. 14:56
én most a 90 naposat kezdtem el tegnap,több ismerősöm is végig csinálta,nagyon jó eredményekkel,attól függően kinek mennyi súlyfeleslege van.Tényleg beválik és abszolút nem éhezek,csak minden nap más fajta ételt eszek.Eddig mindig hamar feladtam a dolgokat,mert tudtam,hogy kínzom magam és nem ment,itt nincs ez mert ehetek mindent csak a megfelelő napon,így alig várom pl a holnapi szénhidrát napot amikor pogit is lehet pl,de még ezerféle kaját ami szénhidrátos éppen.
1191. hencsy
2008. okt. 1. 14:52
Mondjuk nekem semmi nem rakódott le, csak éppen nem látom értelmét olyannak, ahol 10 nap alatt 2 kg megy le. Hamár ilyet választottam akor örültem volna legalább 5-6 kg- nak. Bár nállam acél a fogyás drasztikus beindítása volt. Hát ez nem jött össze....maradok a régi jól bevált diétánál. Ja legalább attól nem kell félnem, hogy a duplája jön vissza:-)))
1190. barbici
2008. okt. 1. 14:35
negogy bárki elkezdje,tök nagy hülyeség ez a kúra.A párom is cisnált egy néhány naposat,jól le is gyengült a szervezete és csoffadtabb lett max de nem szépen vékonyabb.ami éheztet az sose jó!a szervezetnek pont a napi sokszor kicsi mennyiségre van szüksége ha nem eszel napokig akkor elraktározza a zsírt a szervezet és ilyenkor rakódik le olyan helyekre ahonnan a legnehezebb levinni!
1189. hencsy
2008. okt. 1. 14:19
Én se rendelem meg SOHA többet. Mert a diétával és a mozgással ugyan ennyit fogytam és volt reggelim, ebédem! Itt meg csak a Neera van, meg a víz, meg a gyümi lé. ( igaz tegnap már megettem egy kis sajtkrémlevest kb 1,5-2 dl vol, és majd szét pukkant a hasam, úgyhogy annyi előnye volt, hogy sokkal kevesebbel is beérem - nem mintha eddig sokat ettem volna)Ma vagyok 10 napos. Kibírtam, de ma már nagyon hányingerem van nekem is tőle.( már nagyon várom, hogy salit ehessek.) Nem tudom, hogy a mérleg helyett esetleg centiznem kellett volna e ?
1188. Kuccanat
2008. szept. 30. 20:14
Sziasztok! Hát én egy napig bírtam a neerát, igazából nap végén olyan hányingerem volt már a szagától is, hogy elkezdtem szó legszorosabb értelmében öklendezni... úgyhogy nálam egyáltalán nem volt sikeres
1187. Cili22
2008. szept. 30. 18:29

Sziasztok!

Szeretném megkérdezni ha juharszirupot veszek akkor milyet vegyek? mert láttam b, c, d-t.

Légyszi válaszoljatok minnél előbb:)

Köszi

1186. Arnika01 (válaszként erre: 1184. - Megryan)
2008. szept. 30. 08:52
Én is 6 kg-ot fogyta lébőjtkúrával. Addig amíg terhes nem lettem nem is jött vissza. Igaz én végül nem rendeltem meg a sirupot. Anélkül is ment. Gyümülcsleveket ittam amit magam centrifugáltam le. Azt is olvastam, hogy mindennap meleg sósvizet kell inni. Na ez annyira undorító volt számomra, hogy csak 3 napig bírtam csinálni, de mit nem mondja iszonyú hatásos volt. Csak akkor szabad ha tuti otthon maradsz vagy 3 órát. én a 3.-4-5- napon csiáltam., és az egészet 8 napig összesen.
1185. hencsy (válaszként erre: 1184. - Megryan)
2008. szept. 30. 06:58

Szia,

Igen volt: Ducika biztosan

1184. megryan
2008. szept. 29. 22:51

Sziasztok!

Volt olyan aki lefogyott 5-6 kilót a 10 nap alatt és nem is hízta vissza??

köszi

1183. hencsy
2008. szept. 29. 21:43
Újra itt. El kell hogy mondjam, nekem nem vált be. Nem tudom, hogy mi lehet a baj. Mindent betartok. Nem eszem, iszok hashajtó teát stb. Még tornázom is. A WC - t lassan magamra is csattolhatom, mégsem fogyok!!!! ez mitől van? Help meeeeeeeee
1182. hencsy
2008. szept. 22. 10:40
nem is olyan gáz az íze :-)
1181. hencsy
2008. szept. 22. 07:38

Ma kezdem a NEERÁT :-))))))))

Szorítsatok nekem....

1180. hencsy (válaszként erre: 1179. - Ducika37)
2008. szept. 19. 12:48

Szia,

Köszönöm, hogy válaszoltál.1-2 kg nem akadály:-)

bár én már 1-1,5 hete fogyózom. Ezzel is felkészítem a gyomromat a léböjtre. Na meg persze van 15 kg feleslegem, amit szeretnék ledobni.Kiváncsi vagyok hogy fogom bírni ezt a kúrát. Részemről nem igen iszom sokat, így nekem ez lesz a nehezebb.Amúgy én már jobban érzem magam, hogy nincs tele a hasam. Félre ne értsd nem maradok éhes...és azóta jobban alszom.

A tanácsot megfogadom, az bizti. Mindig jóljönnek, főleg olyantól aki már végigcsinálta.

1179. ducika37 (válaszként erre: 1178. - Hencsy)
2008. szept. 18. 23:33

Szia !

Az előző kérdésedre válaszolva a 10 nap + 3 levezetőnap alatt nekem 6 kg ment le összesen.

Persze biztos, hogy ebből fog visszajönni 1-2, de jelenleg azon vagyok, hogy inkább menjen tovább lefelé.

Már 2 napja eszem rendesen,de még mindíg elég gyorsan végigér rajtam minden. Majd biztosan beáll a dolog.

A könyv szerinti "testi-lelki" megújulást én nem nagyon vettem észre, csak azért érzem jobban magam, mert lement a hasamról 3-4 cm.(amúgy van rajtam még 15 kg plusz, úgy hogy ennek is nagyon örülök.)

-Csak egy jó tanács (legalábbis nekem bevált):

Az ital szerintem borzalmas, de ha több citromot (4 citrom=2 dl) teszel bele és hideg ásványvízzel öntöd fel, elég finommá válik. Én előző este tettem be mindig 2 üveg mentest a hütőbe és reggelre tuti hideg lett. Hidegen még a gyógytea is iható!-

1178. hencsy
2008. szept. 18. 10:45

Sziasztok,

Mit gondoltok a kávé az ront a hatáson? Csak reggel iszom( úgy 1 rész kávé 5 rész tej felállásban - inkább tejes kávénak mondanám).

1177. szabk
2008. szept. 16. 20:13
akkor hajrá Hencsy!!! :o)
❮❮ ... 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook