Neera léböjtkúra (beszélgetés)
Sziasztok! Jelentem, én is megvagyok még, és nem adtam fel. :) Ez a harmadik napom. Délelőtt éhes voltam, mert nem tudtam inni a löttyből, mert temetőbe mentünk, és nem tudtam volna a wc-t megoldani... :(
De délután bepótoltam. :)
Egyébként jól bírom, ma rengeteget sétáltam és rengeteget takarítottam. Felfogom sportnak. :)
Sziasztok!
Gondoltam ma is bejelentkezem. Én ma is nagyon jól vagyok, bár mostmár azért kicsit éhes, mindjárt iszom is egy kis lötyit. :-)
Nekem szerencsére még semmilyen méregtelenítő érzésem nincsen, ma sportoltam is 2 órát. Kicsit nehezebb volt, mint máskor, de jól esett.
Ti hogy vagytok? Hogy bírjátok?
Szép estét mindenkinek!
Ja igen, a sós víz, azt én egyszer próbáltam, pedig azt hittem mindent kibírok, de 1 litert? hát nagyon nehezett csúszótt, és nekem semmi hatása nem volt. A szenna tea pedig nagyon görcsöltetett, semmit nem aludtam az első 3 napban éjszaka, ezért azt is abbahagytam.Viszont én anélkül is rendesen tudok wc-re járni.
Én ma nagyon jól bírom. Várunk akkor majd hétfőn. :-) Tényleg, miért nem vasárnap kezded?
Másodszorra csinálom, nekem 5 nap után szép volt a bőrőm, a hajam, és most érzem megint szükségét, hogy jó lenne belekezdeni, csak még a hétvégén hivatalos vagyok egy szülinapra étterembe, pedig már hétfőn elkezdtem volna. :) Az első két nap az borzasztó volt, de utána minden jó volt, tényleg jobban éreztem magam én nem kívántam ennyi. A sós vizet kihagytam és teát ittam inkább, bár nem volt mindig eredménye.
Ti hogy bírjátok?
Ja és imádok vezetni!! :)
Szia Lilo!
Hát szerintem a napraforgó olaj az nem annyira jó, de okosan megmagyarázni nem tudom. :)
Te is sokadszorra csinálod? És mik az eddigi tapasztalataid?
Sziasztok,
Én hétfőn kezdem újra a kúrát. Öblögetésre csak az olivaolajos kúra a jó, a sima napraforgó nem??
Iszom eleget, mellette tegnap kb. 2 liter vizet és fél liter teát ittam meg. De kívánom is, egyfolytában szomjas vagyok. :)
Vaaan narancsbőröm, sajnos. Nem is kevés, úgyhogy ott le tudom mérni, hogy valóban hatásos volt-e. Hát, ha már enyhül a sok pattanás és az ekcéma, már annak is örülni fogok. Elmúlni valószínűleg nem fog, az hiú ábránd lenne, csak egy kicsit javuljon. Főleg, hogy én csak 7 napig csinálom, legalábbis addig szeretném, ha bírom.
Én imádok vezetni. :-) Biztosan te is meg fogod szeretni, ha már többet gyakoroltál. Meg szerintem az oktatón is sok múlík. Nekem az első nagyon hülye volt, annak idején váltottam és azóta imádok vezetni.
Iszol eleget a lötyi mellett, mert legalább még 1,5-2 liter vizet kell meginni mellette, mert ez csak az étel.
Pattanásom a méregetelenítés miatt talán több lett, viszont a narancsbőröm sokat javult minden alkalommal, nem tudom neked van-e olyanod.
Amúgy simán el tudom képzelni, hogy a 10 nap után már az ekcémára is jó hatással lesz, de azért elmúlni ettől sztem nem tud, mert ez csak méregtelenítés.
Arra volt csak jó a vezetés, hogy egy kicsit ideges lettem, egyelőre utálok vezetni... jó, hogy ma már túl vagyok rajta.
Az olajos öblögetést én is hallottam, sőt, barátnőm ki is próbálta, és ő is mondta, hogy azt mindenképpen csináljam, úgyhogy fogom is, mert tiszta lepedék a nyelvem.
Elfogyott korábban a lötty, spórolnom kell vele, legszívesebben már délelőtt meginnám. Este 8 körül fogyott el nekem.
A hatásnál arra gondoltam, hogy pl. nekem sok a pattanásom, és ekcémás a bőröm. Hallottam azt is, hogy ezeken is segít. Reggel mondjuk az ekcémám sokkal jobban kijött és kipirosodott, talán a méregtelenítés első jelei...?
Jó reggelt, na milyen volt a vezetés? Szerencsére én ma már egyáltalán nem vagyok éhes. Tegnap moziban voltam, ezért este 22.30-kor ittam meg az utolsó 2.5 decit a lötyiből. Neked ezek szerint már korábban elfogyott? Egyébként én tegnap még megittam 2 liter szénsavmentes ásványvizet és 1.5 liter aloe veras tisztító teát napközben (kb. 9 és 17.30 között). Talán ezért is viseltem jobban. Igaz 5 percenként jártam wc-re, de szépen kitiszított.
Viszont képzeld, tegnap kipróbáltam ezt az oliva olajas öblögetést és habár gázos, de reggel semmi lepedék nem volt a nyelvemen és mintha a lehelletem sem lenne olyan büdös mint előző alkalmakkor. :-) Valaki írta korábban ezt, és én eléggé nyitott vagyok mindenre, ezért is próbáltam ki. Szóval neked is ajánlom!
Hatások: nekem egy teljes testi-lelki megtisztulás volt az első alkalommal, és olyan mintha sokkal könnyebb lenne az ember utána, olyan légies. :-)
Tegnap este már iszonyú éhség gyötört. Este 7kor alig bírtam rávenni magamat a kutyasétáltatásra. Úgy éreztem, jártányi erőm sincs. A séta, játék alatt feldobódtam, kicsit jobb lett, de amint hazaértünk, már ismét rámjött a fáradtság. 9-kor nem bírtam tovább és lefeküdtem aludni, fáztam, fáradt voltam, éhes voltam, jobbnak láttam így... :)Aztán ma reggel újra korgó gyomorral ébredtem. Most reggel meg nem is ihatok nagyon, mert megyek vezetni 8-10-ig, és nem tudok elmenni wc-re, úgyhogy csak csínján bánok az ivással, majd ha visszajöttem, bepótolom.
Sajnos a szagok ellen nincs tippem, az engem is zavar. Tegnap megcsináltam a bolognait, de azt hittem, rosszabb lesz. Azért kibírtam, és nagyon élveztem a fokhagyma illatát. :)
Neked mik a tapasztalataid a kúráról, mi változott rajtad? Észrevettél változást?
Hát igen, én a kitartás terén elég jó vagyok, ha én egyszer valamit a fejembe veszek... :-D
Ez alkalommal szerencsém van, mert a párom nincs itthon 2 hétig, de amúgy korábban főztem mellette. Tudod mi az érdekes, hogy akkor eltelitődöm az illatokkal, és nem is kívánok enni. A szerencsét is inkább arra mondom, hogy olyan büdös ilyenkor mindenem, azt viselem a legnehezebben. Tényleg erre van valakinek tippje?
Amúgy érdekes ma éhesebb voltam, az előző két alkalommal egyáltalán nem voltam éhes. Lehet, hogy ez a hideg is tehet róla, télen talán nehezebb nem enni. :-D
De ki fogod bírni, meglátod, és utána olyan büszke leszel magadra, hogycsakna! :-)
Szia! Örülök Neked nagyon, le a kalappal előtted a kitartásodért!
A kúrák után fokozatosan tértél vissza az evéshez? Az éhség megmarad a kúra végéig? Egyelőre nagyon éhes vagyok... Kolléganőmmel csináljuk, ő a 3. napon tart és neki is korog a gyomra... végig ez lesz? :(
Neked kell otthon főznöd? Azt a legnehezebb megállni, hogy ne kóstoljam meg a kaját...
Sziasztok!
Zsuzska, én is ma kezdtem a kúrát, én már harmadszorra csinálom idén. Az első alkalommal 6 kg-t, másodszorra 4-et fogytam.
10 napot akarok megint csinálni, most valahogy éhesebb vagyok, mint eddig voltam, remélem hamar elmúlík.
Örülök, hogy már ketten vagyunk! :-)
Erősítsük egymást, az sokat segít!:-)
Sziasztok!
Én ma kezdtem a Neera kúrát. Nekem ízlik az íze, eddig... Spórolok is vele, mert elveszi az éhséget, és szeretném, ha estig kitartana, már rég megittam volna legszívesebben.
Kisrigo1: én sem értettem az adagolást... én gyömbérrel iszom, egy mokkáskanálnyit tettem a 2 literbe.
Sajnos, főznöm is kell ma, mert a párom nem méregtelenít sajnos, ő bolognaival mérgezi magát. :) nyamm-nyamm
Én a 7 naposnak feküdtem most neki, remélem, bírni fogom.
sziasztok!
Korábban próbáltam a kúrát. Ebből maradt egy bontatlan üvegem,2009.06-ig felhasználható, eladnám bolti ár alatt. Bp-iek előnyben, így talán személyes átvétel megoldható posta helyett...
Ha valakit érdekel, írjon privit!
Sziasztok!
Ma kezdtem a neerat, nekem ízlik a keverék, már meg is ittam fél litert reggelire! :
Van még sorstársam, aki szintén ma vágott bele?
Egyet viszont nem értek: a könyvben a csészényi (3dl), és a napi (2l) adaghoz is egy késhegynyi cayanne-t ír. Ez hogy lehet? Tegyek a 2 literbe többet? Előre is köszönöm, ha valaki válaszol erre.
Kitartást, üdv!
Ja és még egy kérdés:
Ha juharsziruppal szeretném csinálni a kúrát akkor milyet válasszak? mert ha jól tudom van: A, B, C, D....
Már egyszer kérdeztem de senki nem válaszolt:(
Légyszi írjatok!
Köszi
Én nem tenném. A rágózástól elindul a nyáltermelődés, éhes leszel. Ráadásul ez elsősorban nem fogyókúra, hanem méregtelenités, a rágógumi pedig tele van mindenféle dologgal.
Reggel, este alapos fogmosás, ha tudsz délben is, és nem lesz gond. Éjszaka választódik ki a legtöbb méreganyag, a reggeli fogmosás a legfontosabb, mert tele lesz a nyelved lepedékkel. Ezért fontos a nyelvtisztitás is.
A jógatanáromtól tanultam, hogy egy kanál olivaolajjal öblögessek legalább egy percig. Az olaj tejszerűen fehér lesz, mert összeszedi a lepedéket, utána fogmosás. Nem olyan szörnyű, mint amilyennek hangzik :)
Sziasztok!
Csak szeretném kérdezni hogy a kúra alatt rágózni lehet? mert ugye ízt írtátok hogy elég rossz szaga van a szájnak....
Előre is kszi a választ:)
A neve : MALMOS NATUR VARÁZS ( méregtelenítést és testsúlycsökkentést elősegítő)
Nekem se használt eddig semmi tea, de ez igen. Az első napon kevésbé, de a második naptól rendesen meghajtott. Kúraszerűen kell alkalmazni havi 2-4 kg fogyást eredményez.