Neera léböjtkúra (beszélgetés)
Sziasztok,
Én befejeztem mivel 7 naposra terveztem. De nekem inkább cm-ben látványos. Viszont ilyenkor nem kívánom a nehéz kajákat édességre sem vágyom.
Dumboci!
Örülök, hogy jól érzed magad a bőrödben! Gratulálok :)
Sziasztok Lányok!
Nekem tegnap volt a 8. napom, tegnap már éhes sem voltam. :-)
Ti többiek hogy vagytok? Én megint fogytam eddig 4 kg-t, meg vagyok elégedve. Mások is észreveszik, úgyhogy még jobban örülök. :-)
Szép napot mindenkinek!
Hahó,
Csajok eltűntetek???
Sziasztok!
Én is itt vagyok még, nem adtam fel!
Velem is az van, mint veletek, egyre éhesebb vagyok, pedig nekem ez már a 8. napom!! Egyre hamarabb fogy el az italom, tegnap már 4-kor megittam.... :( Úgyhogy nekem 1 nappal rövidebb lesz a kúra, mivel a 10. napi szirupot elosztogattam esténként, hogy éhen ne haljak... Szerintetek ez baj? Mármint hogy csak 9 napig csinálom? Természetesen a 3 felépítő napot tartani fogom a narancslével, levessel.
Én este hashajtót, reggel sósvizet iszom. A sósvíz csak az első nap volt rémes, azt hittem, hogy kihányom, de a 2. naptól már gyerekjáték. Szóval akinek gondjai vannak próbálja ki, hatni biztosan fog, és csak az első regelt kell túlélni!
Viszont én méregtelenedés jeleit (fejfájás, pattanások, fogyás) továbbra sem tapasztalom. A nyelvem lepedékes olykor, de az sem vészes....
Egyébként jól érzem magam, és talán kiegyensúlyozottabbnak is látszom, ennek örülök. Úgyhogy ha nem is fogyok (pedig szerettem volna) akkor is megérte.
Kitartást!!
Sziasztok!
Jelentem, hogy én is túl vagyok a 6. napomon. Ma este valahogy én is annyira ettem volna, majdnem feladtam, de aztán még sem.
Az olivaolajat én csinálom, nekem nagyon bejön. Mármint nagyon szar, de utána valahogy nem érzem azt a sok lepedéket a számban, mármint fogmosás után. Az első két kúrámnál nem csináltam és annyira úúútáltam a lehelletem, de most az olívaolajnak köszönhetően nem érzem, hogy gáz lenne. Szóval nagyon köszönöm a tippet. :-)
Amúgy olyan 2-3 percig öblögetem vele a számat és próbálok nem levegőt venni, akkor valahogy nem érzem az ízét. :-)
Annyira örülök Zsuzska, hogy bejött neked a narancslé. Mindenkinek más jön be. Most a 3. alkalommal csinálom a kúrát, és így is kb. 3x megyek naponta wc-re naponta, pedig se sósvíz, se hashajtó tea.. De most nehezesebben viselem, mint előtte, hogy nem ehetek. :(
Jajj, annyira izgatott vagyok, mert a párom holnap délben jön haza 2 hét után Kínából, és mivel még csak 6 hete vagyunk együtt, ezért nagyon nehéz volt ez a két hét. Kíváncsi vagyok, hogy lát-e majd változást rajtam. :-D
Na eldugulok. Jó éjt mindenkinek!
2*2 liter az durva!!Én még nem próbáltam majd hétvégén, de csak 2 decit kellene meginnom. Narancsléééééé, de megkívántam.
Öblögettem az olivaolajjal, hát nem sokáig bírtam kiköptem hamar. Valaki próbálta már?
Most ittam frissen préselt narancslevet, az meghozta a hatást. Azt hiszem, még fogok inni, a legjobb hashajtó nekem...
A sós vizet nem bírom meginni, mert egyszer volt már béltükrözésem és 2x 2 liter sós vizet kellett meginnom, azt hittem, hogy belehalok. De köszönöm a javaslatot.
Amúgy rettentő éhes vagyok, és bolond, pedig ez a 6. napom. (a hétből) Azt gondoltam, hogy eddigre már túl leszek ilyeneken, hogy éhség... de neeem, ma korgott a legjobban a gyomrom. Az összes kolléganőm rakott káposztát evett, persze nem egyszerre, hanem egyesével és végig kellett néznem és szaglásznom, ahogy esznek. :( Éééhes vagyok :(((((
Szia,
én is a sósat kívánom, de gondolom azért mert a lötty édes,legalább is az enyém az :)
Javaslom hétvégére a keserű sót, de csak akkor ha van egy napod amit otthon tudsz tölteni :) az meghajt rendesen :)
Sziasztok! Ma vagyok az 5. napon (a 7 napból). Elég jól megy, bár a fizikai terhelést nem bírom. A főzés megy azért, még a kutyámnak is főztem, szóval nincs vele gondom. :) Legalább eltelít az illat.
Nekem a wc-vel vannak gondjaim... egyszer voltam az 5 nap alatt, tegnap... A hashajtó tea nem segített semmit. Ma egy durvább hashajtó teát próbálok ki, hátha segít.
Egyébként jó hatásai vannak rám, 4. napon 3 kg mínuszom volt. A pattanásaim kijöttek, az ekcémám is erősödött, szóval tényleg méregtelenítek.
Nagyon várom már a végét azért, meg kell, hogy mondjam, mert azért imádok enni és sokszor gondolok arra, milyen jó lenne enni ezt-azt. Érdekes, hogy nem az édesség vonz veszettül, hanem a só kaják. Főzelék, hús, zöldség. nyamm-nyamm :D
Szia,
én anno az av.n-ban vettem testradíros tusfürdőt, valami potom összegért, de szerintem dm.ben is lehet kapni ilyet. :) Olyan mint az arcradír csak ez testre jó :)
Én úgy, ahogy rendesen szoktam. Kicsit érzem, hogy megterhelőbb, de összeszorítom a fogam. :-D
Hogy mik ezek: aerobic, crosstraining, kondi, jóga, úszás, ilyesmi.
Szép Jó reggelt mindenkinek! :-)
Én mostmár ott tartok, hogy kicsattanok az egészségtől. :-) Ma is 6-kor keltem, magamtól, mentem tankolni, autót pucolni, aztán vásárolni, aztán haza lötyit készíteni és 9-kor már a munkahelyemen is voltam. :-D
Mivel ez nekem idén már a 3. kúrám, semmit méregtelenítési mellékhatása nincsen, vagy pedig valamit rosszul csinálok? Az elsőt én is 14 napig csináltam, na annak tényleg nagyon jó hatása volt, én is kb. 6 kg-t fogytam. Most 10 napra terveztem, de lehet, hogy csak 7 lesz belőle, nem azért, mert nem bírnám ki, na mindegy, még kitalálom. :-)
Kisrigo, szerintem ne aggódj, a barátnőm 162 cm-val és 53 kg-val csinálta meg a kúrát, a pocijából szeretett volna fogyni, 7 napig csinálta. Az első 5 napon ő is kb. 1 kg fogyott, de a 7 végére -3kg lett. Nagyon büszke volt magára, hogy végigcsinálta, nem beszélve a méregtelenítés jótékony hatásairól. :-)
Szép napot, lányok!
Sziasztok!
Jelentem elkezdtem újra a kúrát, igaz juharsziruppal csinálom és 7 napig tervezem. Tegnap voltunk a szülinapon, de hősiesen csak sovány husit ettem, ici pici körettel este meg csak a teát. :) Ti hogy érzitek magatokat?
Ez volt az 5. napom, szóval túlvagyok a felén! :)
10 napig fogom csinálni, és már el is terveztem a levezetést egy finom káposztalevessel :)
Egyébként te visszahíztál utána??
Azért aggaszt, hogy nem fogyok, holott 5 napja éhezem.... :D
Jó éjt!
Zitabeata!
Köszönöm a választ, megnyugodtam! :)
Azzal nyugtatom még magam, hogyha nem is fogyok, akkor is biztos jó teszek magamnak ezzel!
Neked a 6,5 kg sok feleslegből ment le? Mert rajtam igazából nincs sok plusz, viszont régen könnyebb voltam 3-4 kilóval, és azt szerettem volna visszahozni (főként azért, hogy az 1 éve félretett nadrágjaim rámjöjjenek).
Mindenesetre kösz a bíztatást!
Sziasztok!
Én is ittvagyok még, ez az 5. napom.
Viszont én szeretnék segítséget kérni, mert picit elkeseredett vagyok.
Még semmit nem fogytam (vagy max 1 kg-t)........
Nem fájt eddig a fejem, és a bőröm terén sem látok változást, sőt a nyelvem sem lepedékes!
Pedig betartok mindent!!!! Sok vizet iszom, napi 2 liter neerat, este hashajtó teát, sőt, nekem reggel simán lemegy az 1 liter sósvíz, és van is hatása!
Úgyhogy nem értem, mi lehet a baj! Méreg biztos van bennem.
2 dolgora gyanakszom:
1. én eddig a citrom apró rostjait is beletettem a keverekébe. Szerintetek ez hiba? (Most már leszűröm)
2. és a 2 literes keverékbe késhegynyi cayenne-t teszek, mert ha több van benne szétmarja a torkomat... :(
Szerintetek jól csinálom? Mert gyanúsan "tünetmentes" vagyok....
Persze éhség rám is rám szokott törni, de én nem kívánom mások ételét, simán ott tudok ülni a családi asztalnál. Egyébként ez nagyon tetszik. Magam elé képzelem a kedvenc ételem, és nem ennék belőle! :))
Kitartást mindenkinek!!
ui: bocs a hosszú bejegyzésért
uui: imádok vezetni!!! :D