Neera léböjtkúra (beszélgetés)
köszönöm neked is választ
valami ilyesmire gondoltam
Szia!
Én előtte már jó pár nappal próbáltam egyre hígabb kajákat enni,leves ,főzelék,joghurt stb,és persze sok sok folyadék,mert az egész kúra latt majd nem éhes leszel,csak hiányzik majd a szilárd étel.
Mivel csinálod,neera v juhar szirup?
Vissza állni utána pedig csak fokozatosan szabad,hogy nem viseld meg még jobban a gyomrod,de erről azt hiszem a neera.hu-n részletesen is olvashatsz.De ha nem találod szólj,nekem van valahol egy kis füzetkém róla-
Sziasztok!
Én hétfőn kezdem el a kúrát. Előző napokban ti úgy szoktok hozzá a nem evéshez?
Lehet, hogy hülyén kérdeztem, a végén tudom, hogy fokozatosan mikép térünk vissza, de hogyan kezdjem el? Tud valaki segíteni.
honnan lehet beszerezni a sima juharszirupot?
Mennyibe kerül,sokkal olcsóbb mint a Neera?
Sziasztok! Elkezdem ma a 10 naposat, de nem NEERA-val, csak "mezei" sziruppal - anyagi oka van a dolognak.
Bízom benne, hogy így is hatásos lesz. A "juharszirupos" fórumon részletezem majd az eredményeket, és ha nincs ellenetekre, azért ezen a fórumon is írnék.
Szép Napot Mindenkinek!
Sziasztok!
Én majd csak februárban kezdem,előtte egy kis Atkins-szel készülök fel rá.
Már tavaly május körül csináltam egy 10 naposat,kemény volt,főleg az első pár nap,de meg volt az eredménye,7 KG.
Tudja valaki milyen gyakran lehet NERA kúrát csinálni?
Sok sikert és kitartást mindenkinek aki most kezdi vagy már benne van,ha betartjátok akkor meg lesz az eredménye!
Sziasztok!
Kérdezném, hogy kezdi-é valaki holnap a juharos 10-napos diétát??
Csatlakoznék, együtt könnyebb lehet. . . :)
Befejeztem a kúrát, majdnem -5 kiló az eredmény + talán megszabadultam némi méregtől...
Én csak jaánlani tudom bárkinek!
Most anyukám csinálja, már a 4. napon tart ma!
Tavasszal újra nekifogok! Addig is kitartást kívánok, aki épp benn van!
Szia!
Én is egyedül csinálom, ma már a 6. nap ebből a kúrából! Inkább tavasszal, meg ősz közepén van szezonja ennek a fajta "kényeztetésnek", szóval mi egy kicsit elkéstünk, úgy tűnik! :)
Ha tudok, segítek! Egyedül nem leszel! ;)
Te is a Neerat kezded?
sziasztok!
hnap kezdek egy léböjtöt nem kezdi mostanában vki?
jó lenne, ha nem egyedül lennék...
4. nap, minden ok, bírom, 0,2 kg mínusz, Hunyadi vizet ittam hashajtásra, brrrrrr
5. nap, majdnem túl a felén! :)) súlyom tegnaptól nem változott, talán nem is baj, nem akarok fonnyadék lenni, csak szépen-lassan :))
1. nap kipipálva, csont nélkül! :))
2. nap eddig minden ok, részletek a naplómban.
Kíváncsi leszek a folytatásra!
Sziasztok!
Ma kezdem a kúrát, 32 éves, 173 cm magas, 83-84 kiló vagyok.
Cél a méregtelenítés, valamint jó lenne 80 alá menni és leszokni a cigiről... :(
Naplót nyitottam az elős Neera kúrámnak, akit érdekel ott olvashatja a tapasztalataimat, ami így pár óra után még 100% pozitiv.
Szép napot mindenkinek!
kesanya
1. nap
Tegnap este bekevertem a lötyit, első meglepetésem az volt, hogy ez a szirup milyen sötét és sűrű. Az illata elég érdekes, de semmiképpen nem büdös. Az ízét nehéz bármihez hasonlítani, talán olyan karamelles csokis, nekem nincs vele (egyelőre) problémám. (Ciki, nem ciki , én eddig sosem kóstoltam juharszirupot.)
2 dl citromot facsartam (4 citrom leve) és én bizony beletettem a 1,5 dl szirupot, mert elég savanykás lett a 2 liter lé... Ment bele cayenne is, de nem tudom megkülönböztetni az ízét, szóval én nem érzem rajta, pedig inkább 2 késhegy volt, mint egy... Na mind1! :)
Éjszaka azt álmodtam, hogy már délben elfogyott a 2 liter és nem tudtam mit inni délután! :DD
Most 9 óra, és már szerintem fél literen túl vagyok. A reggeli korgásomat mindenesetre elvette, és ez már pozitív! :)
Most inkább a fogaimat kezdtem el félteni, mert szinte érzem, ahogy serceg a citromlétől a fogzománcom... :(
szio.
Van egy doboz eladó neera szirupom, 1dl hiányzik belöle, én már befejeztem a kúrát. Nincs szükséged rá?4500, -ftért eladom. üdv, Csilla
Hahó valaki...
Naaaa....
Lécci-lécci
Sziasztok!
Teljesen új vagyok és ezzel a módszerrel szeretnék indulni szerdán.Van valaki aki juharszirupos fogyit csinált?Ugyanúgy működik mint a Neera?
Nem győzök utánatok olvasni,segítene nekem valaki?
Köszi!!!
sziasztok!
Van egy doboz eladó neera szirupom, 1dl hiányzik belöle, én már befejeztem a kúrát. Vkinek nincs szüksége rá?4500,-ftért eladom.üdv,Csilla