Neera léböjtkúra (beszélgetés)
Nagy-nagy gratula :) Nagyon szép eredmény!!!
Nekem holnap lesz az utolsó napom, szinte el se hiszem :) Igaz én csak 7 napig csináltam, illetve fogom csinálni! Mivel holnap szabadnapos vagyok, megyek bevásárolni, merthogy nincs itthon semmi ehető (egyedül vagyok, nem kell főznöm senkinek), meg is írom majd a jövőheti menüket, ez nekem nagyon bejött, és még spórolok is a vásárlásnál :)
Sziasztok! Ma mértem magam reggel, 76,1kg voltam, úgyhogy összesen 7,2kg fogytam a tíz nap alatt :-)
Jó sok, nem vártam ennyit!
Mára készítettem só nélküli zöldséglevest, de nem nagyon eszem, nem vagyok éhes, már megittam fél liter narancslevet ma.
További jó neerázást, én vasárnap kezdem a 90napost.
Rika, mennyi lett a végső mérésed? Jó wellness túrázást, majd számolj be, hogy milyen volt!
Sziasztok!
Ma én is végzek a neeraval, ez a 10. nap, már nagyon várom, hogy egyek majd újra, de csak egészésges finomságokat fogok enni, ez nagyon fontos! Ha már ennyit koplaltam :-)
Holnap reggel majd mérem magam, hogy mennyi lett az összes fogyásom
További jo neerázást!
Szia!
Gratulálok nagyon ügyes vagy, és a lényeg tényleg az, hogy végig tudtad csinálni :) A 90 napos ehhez képest gyerekjáték, könnyen fog menni :) Én fél évig ettem 90 napos szerint, de akár életem végéig is így ennék, nekem nagyon bejött!
Sziasztok!
Végigolvasva az üzieiteket és a sikerélményeken felbuzdulva úgy érzem erőt kaptam,h belevágjak.
Már többször is elkezdtem, de sajnos nem ment :(
Nem kezdi valaki a napokban?
Szia!
Nekem az első, igazából még sosem csináltam léböjtöt, bár már volt olyan, hogy víznapot tartottam, de az mégiscsak 1 nap! Bár mostmár onnan nézem, hogy "csak" 3 nap és végigcsináltam :) Igazából amit nem tudok az az, hogy mi van utána? Mert én úgy tudom, hogy utána még 2 napig csak narancslevet lehet inni, majd a 3. naptól lehet szilárdt ételt enni! Erről tudna valaki valami pontosat mondani?
Sziasztok!
Üzenem azoknak, akik csak most kezdik, hogy NAGY-NAGY kitartás, nem is olyan borzasztó! Az első napom nekem is kegyetlen volt. Fájt a fejem, hányingerem volt, s csak másfél literrel tudtam meginni. Szörnyü volt!!!
2. napom már valamivel jobban telt. Azt találtam ki, hogy a neerás üveg mellé teszek egy vizespalackot, s mikor iszom Nerraból, rögtön nyelés után iszom a vizet. Szupi, mert nem érzed annyira az ízét!
3.naon már nem is tudtak felhúzni a kajákkal, és már mindkét liter elfogyott, és még éhségérzetem sincsen.
4.napon másfajta citromot vettem és SOKKAL finomabb volt a lötyi íze!
5., 6. napom a szokásos, teljes bírom!!!!!!
Amit viszont nem tudok meginni az a langyos sós víz! Inkább 6liter Neera:-) Hogy hány kilót fogytam?Nem tudom, met eldugattam a mérleget, hogy ne mérjem magam minden nap:-), majd a 11. nap reggelén fogok mérlegelni. Kíváncsi vagyok!
Kérdezz ám nyugodan, ha tudok válaszolok!
Szia!
Nálam a bors váltott ki hasonló reakciókat, most a gyömbéres változatot iszom, az iható! Van olyan aki csak 1 L-t iszik naponta, persze nem tudom, akkor hogy használ, ezt én is csak olvastam és vannak itt tapasztaltabb böjtölők is :)
Rika!
Én is kezdem a 90 napost, de már vasárnap, mert a párom is elkezdte pár napja, és vasárnapra esik a fehérje-napja, így egyszerre haladunk majd. Nincs kedved hozzá már vasárnaptól? Persze nem kell mindjárt sokat enni, de szerintem péntek és szombat elég lesz az átátlláshoz.
Hello mindenkinek!
Rika, váljon egészségedre a narancslé! :-)
Én is visszaszámolok, bár ilyenkor a végén nekem már mindig olyan könnyen megy ez a nem-evés, hogy nem is nagyon rágódom rajta, hogy mikor lesz már vége. :-) Mondjuk pár napja még nem ezt gondoltam, de a végén tényleg könnyebb az egész! Mondom ezt bíztatásul mindenkinek, aki az elején van! Kitartást!
Ma még csak nagyon kevesett ittam, gyorsan kell is még mixelnem magamnak egy liter cuccot, mert így meg nincs energy, de éhes az nem vagyok. Fogyásom eddig 6kg. További szép tavaszi napot!
10/8
Sziasztok!
Köszi a tanácsot, holnap lehet megpróbálom a gyömbéres változatot, mára egy kicsivel kevesebb borsot tettem bele, nem fényesen klassz, de ihatóbb volt! Nincs semmi gondom, éhség nuku, igazából csak maga a cselekvés hiányzik, és az ízek! No igen, én nem mennyiségi evő vagyok, hanem minőségi, azért főzök, hogy élvezzem az ízeket, még ha alig eszem is belőle! Már most azon jár az agyam, hogy mit kéne majd főzni :) Még nem tudom pontosan hány napig csinálom, mert látom van aki 7 napig csinálja, mások meg 10-ig, mitől függ? Igazából azt gondolom, amikor azt érzem, hogy na ebből elég, akkor elég is lesz! De persze 7 nap alá nem megyek :)
Holnap nem dolgozok, egész nap itthon leszek, na ezt most nem fogadom olyan örömmel, egyszerűbb átvészelni a nem evést ha dolgozok, mert akkor csak 6 után érek haza, és már szinte vége is a napnak :)
Holnap jelentkezem!
Szép álmokat!
Halihó!
Én itt vagyok, csak egész nap dolgoztam. NEkem is nehéz volt a hétvégém, főztem csupa finomságot a családnak, meg anyoséknál is megálltunk tegnap ott is csupa jó kaja, én meg csak néztem, ahogy mindenki eszik.
Rika, én az első naptól kezdve iszom a frissen facsart narancslevet. A neera füzetben az van írva, hogy lehet fogyasztani narancs és grapefruit levet, frisset.
Holnap végre a 8. nap, most valahogy nem élvezem annyira a neerát, mint az eddigi 2 alkalommal, de sebaj. Már nagyon kívánok mindenféle ételt. Nem éhség (vagyis nem csak éhség) inkább kívánok mindent. Ezek után a 90 napos kész sétagalopp lesz :-)
Pá, kitartást mindenkinek!
sziasztok!
Ma kezdtem a neerát. Nagyon szeretném végigcsinálni a 10 napot, fogyni akarok és szép fényes hajat! Reggel megittam az 1 liter(brrr!) tengeri sós meleg vizet, hát mit mondjak, nem vagyok biztos benne, hogy 10 napig menni fog, iszonyatos! Viszont a barna lötyi nekem kifejezetten ízlik, azt is szeretem, hogy picit csípős a borstól. Én csaltam az adagolással, mert 2 dl citromlevet tettem bele, de így legalább nem olyan tömény. A béltisztító hatás nálam már két korty után jelentkezett. :) Éhséget egyelőre nem érzek, ma szeretnék elmenni egy kis kocogásra is, hátha holnap már nem megy! Kitartást és szép napot mindenkinek!
Sziasztok!
Én ma kezdtem el a kúrát, először csinálom, és a juharszirupos változatot iszom, külföldön élek, itt nincs Neera, vagy csak nem találtam :) Eredeti kanadai juharszirupot sikerült vennem bioboltban! Mindent előírás szerint betartok, csak épp a borssal nem vagyunk jóban, én nagyon érzékeny vagyok az ízekre, s emiatt a bors utóíznek nem éppen jó! Nem tudja valaki: A borsnak milyen hatása van az italban? Éhséget nem érzek, s nem is fogok, simán bírom étel nélkül! Az elmúlt 5 hónapban leadtam 23 kg-t a 90 napossal, de már egy ideje befejeztem, mert nem hatott, közben feljött 5 kg, nem örülök, de ez van! Ennek a kúrának nem a súlyvesztő hatását várom, sokkal inkább a méregtelenítést!
Asszem most ennyi, majd még benézek!
Mindenkinek szép estét :)
Shephard