Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Neera léböjtkúra fórum

Neera léböjtkúra (beszélgetés)

576. vancsi
2008. márc. 15. 09:17
elkezdődött a negyedik napom, fejem nem fáj, nincs semmi panaszom:)nekem egy 9 hónapos aktív kisfiam van, ugyhogy örülök, hogy nincs semmi negatív hatása a kúrának, csak pozitív.(remélem ez így is marad).többiek?tapasztalatok?
575. judit82
2008. márc. 14. 19:36
Sziasztok!Én ma kezdtem.A fejfájás még nem jelentkezett.Vettem borsmenta teát,főztem is kb. 1 litert.Már hétfőtől készítettem rá a szervezetem,csak zöldséglevest ettem minden nap,ami legjobban hiányzik,már most az a hús és a sajt.Remélem a következő 9 nap eredményesen fog telni.
574. iza32
2008. márc. 14. 18:54
mindjárt vége a második napnak is.Tegnap összesen 4l folyadékot ittam,ma 4,5l-t.várom a 3.napot bár félek tőle(fejfájástól)van egy 3éves és egy 13éves fiam mellettük nem lehet pihenni.Ráadásul állandóan esznek.Mondjuk elég eltökélt vagyok bármit megfőzök így is nekik.Kostolás nélkül is!Fogytam 1kg-ot bár nem ez a cél.170cm 57kg vagyok.Sziasztok kitartást mindenkinek!
573. nmarcsy
2008. márc. 14. 13:39
sziasztok én is 2. napomon vagyok egész jól bírom.Én kevesebbet rakok a szírupból mert elég drága igy tovább elég. Ma ittam kb1 dl húsleves lét remélem ez nem nagy baj csak lé volt. Tegnap szaunában voltam jövő héten is megyek többször ha már tisztulás akkor rásegítek kicsit. Mindenkinek kitartást hol van még a vége :(oh
572. iza32
2008. márc. 14. 12:23
Vancsi kösz a választ.hát én hiába ittam hashajtó teát,pedig este is reggel is ittam.vettem tengeri sót reggel kipróbálom.most minden nap kell produkálni?
571. vancsi
2008. márc. 14. 09:17
betty_79!próbáljad ki gyömbérrel, azt is megengedi a kúra, én azzal iszom és ki lehet bírni.
570. vancsi
2008. márc. 14. 09:17
Szia iza32!én a szirupból nem rakok kevesebbet, viszont citromból egy kicsit többet és így nem olyan tömény az ize.
2008. márc. 14. 07:46
Most vagyok a 2. napon, de szörnyű ize van .Szerintetek ha a borsot nem az egészbe keverem bele hanem egy pohárha 1xre és igy iszom meg.Legalább nem kellene egész nap érezni a bors ízét. Vagy nem ugyan olyan hatást fejtene ki 1xre és jobb adagolva ?
568. iza32
2008. márc. 13. 11:34
sziasztok!Én ma kezdtem el.Szerintem nemolyan rosz az íze,nekem picit tömény.LEHET KEVESEBBET TENNI A SZIRUPBÓL?
567. vancsi
2008. márc. 13. 10:52
Sziasztok! Szeretnék csatlakozni hozzátok, nem árt ha jönnek a pozitív élmények:)Én tegnap kezdtem, és nagyon kitartó vagyok, bár a fejfájás megvan, azt mondják el fog múlni(nagyon remélem). Akik már a közepén tartanak jó lenne ha írnának pár jó tapasztalatot, hogy ne legyen annyira nehéz...Na meg azok is akik végigcsinálták a kúrát.Mindenkinek jó tisztulást!
566. Tucedli
2008. márc. 13. 00:26
Jah és ami erőt adhat...ha már nem bírod...gondolj bele, csak 10 nap az életedből...és 100x jobban érzed majd magad...csak 10 nap...repül az idő...megéri sztem...bár még nagy a szám....de engem ez fog motiválni!!
565. Tucedli
2008. márc. 13. 00:24

Sziasztok!!

Nah nekem egy ismerősöm csinálta karácsony előtt, aki itt van velem a koliban...szóval mellettem lesz...hétfőn kezdem...igen, higítani kell...nekem a 2 doboznak elégnek kell lennie 8 napra kb...remélem megkedvelem az ízét majd.

Nah..úgy készülök rá...h lelkileg már nagyon, meg eszem amit csak megkívánok, h ne akkor törjön rám...bízom benne, h nem fog az összes leadott kilo visszajönni....azért lehet v.mennyire tartani a súlyt? Persze akaratlanul, ha már szilárd táplálék kerül be...jön vissza kilo....jah és nem sós vízzel, hanem a szirupba csepegtetett hashajtóval csinálta a b.nőm...aminek nem érzed az ízét meg hányingert...de van hatása:)

Akik ma kezdtétek...HAJRÁ!!Mire csatlakozom túllesztek a felén...KITARTÁS!!!

564. morkika
2008. márc. 12. 22:47

KeA!

Nem zavar hogy írtál, inkább köszi a pozitív tanácsokat.

Nem tudom hogy hogy bírnék még egyszer beleinni ebbe a löttybe, pedig nagyon szeretnék méregteleníteni.

Egyenlőre mályvateát iszogatok esténként, iszonyatosan meghajt.

Próbálkozom a citromos vízzel is.

De őszinte tiszteletem azoknak, akik bírják 10 napig!!!

563. 3e0ba54fb8 (válaszként erre: 560. - Nmarcsy)
2008. márc. 12. 21:30

Igen, teát minden mennyiségben ihattok. Sós vizet nem kell, csak egyszer az elején. Azért kell, hogy egy jó alapos hasmenést csináljon, hogy mielőbb tisztuljon a tápcsatorna. Attól azért ne rettenjetek meg, hogy akár a 4. 5. napon is lehet széklet, az normális. Legalább két liter legyen a lötty minden nap, ha még lecsúszik egy liter ásványviz, az nagyon király. Minél többet isztok, annál intenzivebb a méregtelenités.

Valami antioxid vitamint nem árt szedni mellé, az segit a felszabadult méreganyagok üritésében.

Nekem fogyókúraként nem vált be, amint elkezdtem kajálni, szinte minden visszajött, de méregtelenitésnek remek volt, negyedévente egyszer szoktam egy hetet csinálni.

Az első két napon olyan fejfájásom volt, hogy majdnem megőrültem, a harmadik naptól viszont csuda jól éreztem magam. könnyűnek éreztem a testem, szinte a levegőben siklottam, energikus voltam, nagyon jól aludtam.

Hajrá !!

562. nmarcsy (válaszként erre: 561. - Betty_79)
2008. márc. 12. 20:27

szia

Én is holnap kezdem újra csináljuk együtt hátha könnyebb lesz. sztem ihatod a teát csak ne rakj bele cukrot a folyadék a lényeg. én most ittam meg 4dl sós vizet szörnyű volt. Nekem is kb 20kg kéne fogynom. ki váncsi leszek bírom-e.

2008. márc. 12. 19:01

Sziasztok, én holnap kezdeném a NEERA kurát egyenlőre csak 1 doboz lötyit vettem mert nem tudom bírni fogom -e. 20 kiló feleslegtől szeretnék megszabadulni persze nem 1xre.

Mi a tapasztalatotok mennyit lehet fogyni és mennyire jönnek viszza a kilók a kura után .Még 1 kérdésem lenne lehet e zöld és gyümölcs teát inni ez idő alatt?.

560. nmarcsy
2008. márc. 12. 18:06

sziasztok! Én ma kezdtem,de bele buktam mert olyan éhes voltam, h ettem egy pár kanál krumplit.

De holnap ujra kezdem remélem lesz elég kitartásom. Ti iszátok minden nap a hashajtós teát(szenna tea)és a sós vizet milyen keverésben iszátok? mennyi só mennyi vízhez és hányszor egy nap?

Köszi és kitartást mindenkinek.

2008. márc. 12. 14:25

Morkika,

bocs, hogy belekotyogok, de rutinos neera-snak számitok :). Kétszer is csináltam 10 napig. talán higitanodd kellene még és több citromot bele, lehet, hogy akkor nem lenne hányingered tőle.

nekem az elelején nagyob izlett, a másodikat fél évvel később azért hagytam abba a 8. napon, mert nagyon elegem lett azt izéből.

szerintem kevesebb kell a szirupból annál, amit a használati utasitás ir, és akkor alkalmas emberi fogyasztásra :).

558. morkika
2008. márc. 12. 11:24

Tucedli!

Én is totál lelkesen vágtam bele, 3 nappal a kúra kezdete előtt már elkezdtem rá készülni. Kevesebbet ettem, este már csak salátát ettem és vizet ittam. Még a reggeli kávét is kihagytam. Mielőtt elkezdtem volna, előző este megittam egy mályvateát hogy jobban kiürüljön az előző napi étel. Másnap reggel nagy lelkesen elkészítettem az italt és kb 2 decit megittam. Aztán 2 óra szünet után ismét kb 2 decit de iszonyatos hányingerem volt, alig tudtam lenyelni. Itt véget is ér a nagy story, mert hiába ittam még egy kortyot vízzel "leöblítve", majdnem kiadtam a taccsot :( Egész nap alig tudtam ülve maradni, kavargott a gyomrom, hányingerem volt, szédültem. Még a munkámat is abba kellett hagynom hamarabb.

Pedig nekem is lenne mit leadni, bár nem olyan sokat ezért elsősorban a méregtelenítés miatt szerettem volna megcsinálni.

A másik kérdéseddel kapcsolatban írok egy privát üzit.

Üdv.

557. Tucedli
2008. márc. 12. 00:19
Morkika!!Köszi...persze, csak úgy saccra kérdeztem...remélem nekem menni fog, nagyon elszánt vagyok...Te miért nem tudtad megcsinálni? :(:( És mennyiért adnád el? Hol laksz amúgy?( Mert egy ismerősöm lehet megvenné...)
556. morkika
2008. márc. 11. 09:48

Tucedli, ezt előre nem lehet tudni, de sztem leglább 5-6 kiló.Sok sikert hozzá! Én nem tudtam megcsinálni. :(

Azóta is itt áll a 2 felbontatlan szirup, meg egy, amiből csak az első másfél deci hiányzik..

Ha esetleg érdekel vkit a bolti áron alalcsonyabb áron, írhat privát üzit.

Pápusz, szép napot!

555. Tucedli
2008. márc. 11. 00:49
Sziasztok! Jövő héten kezdem a Neerat...165cm vagyok és 68Kg...ebből mennyi mehet le a 10napossal?
554. zsgzs
2008. márc. 7. 09:30
ha beírod a keresőbe, hogy juharszirup, akkor kidob egy másik fórumot, ahol nagyon sok már tapasztalt emberke megtalálható. én is most kaptam választ kérdésemre
553. zsgzs
2008. márc. 6. 15:26

szia,

én ma kezdtem, szívesen segítek, ha valamiben tudok. de egyelőre még sokmindenről nem tudok beszámolni, ráadásul soha nem csináltam léböjtöt korábban. ha csatlakozol, a kölcsönös biztogatás jól jönne, mert nem tudom, meddig fogom bírni.

na, ugye így nem szabad :-) szóval korrigálok: ki fogom bírni, meg fogom csinálni, hajráááááááá

2008. márc. 6. 14:38
Sziasztok, én holnap kezdeném a 10 napos kurát , valaki esetleg csatlakozna? Ketten könnyebb.
551. Honejka
2008. márc. 6. 10:22

Szia nmarcsy!

Remélem még jók az ár információim:

1 üveg szirup pl. a Madal Bal boltban (Teréz krt.) emlékeim szerint 6100 Ft körül van, de ha a teljes 10 napra elegendő csomagot megveszed, akkor azt hiszem 16.000 Ft körül lesz. Plusz adnak hozzá egy füzetkét, amiben pontosan leírják mi is ez, hogyan kell csinálni, és kapsz egy csomag cayenne paprikát.

A lötty, amit innod kell: a szirup, citromlé, cayenne paprika és víz keveréke. Ahogy írtam, számomra a paprikás verzió ihatatlan volt, így őrölt gyömbérrel helyettesítettem és jéghidegen ittam, jégkockát is lehet beletenni. Egész napi adagot csináltam egyszerre és a hűtőben tároltam. Ahogy éreztem, hogy kezdek éhes lenni, azonnal ittam 1 pohárral, de ha óránként eszedbe jut, hogy igyál, akkor még az éhségig sem jutsz el. Plusz, inni kell jó sok vizet mellé, esetleg borsmenta, kamilla teát. Néha-néha megengedett a narancslé is, én mondjuk amennyire lehetett, ragaszkodtam a lötyihez. A kiválasztás is nagyon fontos, hiszen a méreganyagok így távoznak, ehhez a kúra sós vizet ír, én ezt is felcseréltem szenna teára, ami ugyanolyan hatékony volt nálam, minden nap sikerült produkálni. :) Reggel és este kell inni belőle egy pohárral. Ezt is a bioboltban ajánlották, ott tutira lehet kapni.

Szerintem kibírható a kúra, hogy kinél milyen tünetek lesznek, változó, gondolom ez függ attól is mennyire telítődött már a szervezete méreganyagokkal. Nekem az első 3-4 nap volt picit nehéz, de így sem volt vészes, utána pedig egyre jobban éreztem magam, arra gondoltam, hogy most jót teszek a szervezetemmel. (10 nap pihenőt és tisztulást igenis megérdemel az ember szervezete, hiszen ha belegondolsz évtizedek alatt csak halmozódott a méreganyag, ahhoz képest az a 10 nap nem sok!). Ja, és nem utolsó szempont, hogy szépen fogysz is tőle! :)

Én tegnap újra kezdtem, most a második napomnál tartok, és jól érzem magam, néha-néha minimális fejfájást érzek, de az is lehet, hogy csak bebeszélem magamnak! :) Holnap-holnapután már lehet, hogy változni fog és picit rosszabb lesz, de tudom, hogy utána mennyire klasszul fogom érezni magam és ez erőt ad!

Remélem sikerült nagyjából vázolni a lényeget! Szerintem nyugodtan vágj bele, ha csak 4-5 napig bírod, már azt is megköszöni a szervezeted!

Adri

550. nmarcsy
2008. márc. 5. 16:42

sziasztok

én még csak ma olvastam erről a szíruprol.

Kérdezhetnék párat nem olvastam végig a forumot, ugyh bocs ha már kérdezték.Mennyibe kerül 1 üveg meddig elég? Milyen gyömbért tesztek bele öröltet vagy vmi oldatot?mennyire kibírható.Én a * diétát kezdtem el de nem birtam mindig éhes voltam hőhullámaim lettek stb.,akkor ezt se kezdjem v ez azért más?

Köszönöm!

549. barb11 (válaszként erre: 548. - Honejka)
2008. márc. 5. 10:18
Csatlakozom, a gyömbérrel tényleg nem rossz...Én most csináltam először,5 napig. Célom a méregtelenítés volt,ami állítólag 5 nap után is maximális eredményű lehet. Az eredmény látványos, sokkal szebb a bőröm és minden méregtelenítési tünet úgy volt, ahogy írták. Testileg-lelkileg sokkal jobban érzem magam, mindenkinek ajánlom! Nyáron nekiveselkedem a 10 naposnak is!
548. Honejka
2008. márc. 4. 16:41

Sziasztok!

Új vagyok a portálon, beleolvasgattam a fórumba, hogy újra egy kis erőt gyűjtsek a 10 napos kúrához. Szülés után rajtam maradt kb. 15 kg ettől szeretnék fokozatosan megszabadulni. Kb. fél éve végigcsináltam már a 10 napot, akkor 7 kg ment le és még csak nem is volt vészes kibírni.

Az eredeti hozzávalókat annyiban módosítottam (amit egyébként a könyv is ír alternatívaként), hogy a cayenne paprika helyett gyömbért tettem a lötyibe. Ég és föld a különbség, szerintem próbáljátok ki legalább egy keverésre! A paprikás változattól már az első pohár után hányingerem volt, épp azon voltam, hogy akkor már az elején feladom, de gondoltam a gyömbéres verziót is kipróbálom, ami szerintem nagyon finom lett. Jól lehűtve, kifejezetten jó íze van, nekem legalábbis bejött!

Szóval holnap indul a következő 10 nap. Kezdi mostanában valaki?

547. morkika (válaszként erre: 546. - Barb11)
2008. márc. 1. 14:35
Én is így próbáltam már az első nagylevegő után, de ha rá gondolok hogy akkor most megyek és iszok, elfog ismét a hányinger. Már ez elején több citromot facsartam bele, de nem segít. Nem tudom mit csináljak :(

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook