Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Neera léböjtkúra fórum

Neera léböjtkúra (beszélgetés)

726. @ (válaszként erre: 721. - Cancuska)
2008. ápr. 21. 17:53

Szia,

Olvastam, amit írtál, de nehéz tanácsot adni látatlanul. Ha fizikai kondíciót igénylő munkát végzel és nagyon sovány vagy, akkor tényleg el kell gondolkodni, hogy belevágsz-e. Én fáradékonyabb vagyok, annak ellenére, hogy nem végzek fizikai munkát.

Ha mindenképp méregteleníteni akarsz, miért nem csinálod a Neera lájtosabb változatát? Pl. 5 napig, vagy egy étkezés helyett esetleg? Tényleg, nehogy rosszul legyél.

725. @ (válaszként erre: 724. - VKriszta)
2008. ápr. 21. 15:14

Szia,

74 kg-ról indultam, abból ment le eddig a 2 kg. Jó érzés igaz? :)

Biztos vagyok benne, hogy többet is lefogunk adni. Nagyon sokszor a súly stagnálásának az az oka, hogy tele van a szervezet méreganyagokkal, de ezen mi most segítünk :)

A közérzetem nekem is jobb, bár a fejem minden nap fáj egy kicsit.

Összeségében sokkal jobb!!! Kitartás!

Ja és frissen facsart narancs levet azt ihatsz. Én naponta benyomok 2 pohárral.

724. VKriszta (válaszként erre: 723. - @)
2008. ápr. 21. 11:49

Szia,

Hát akkor pattanásos dolog is egyén függő, nekem egy pár kijött az arcomon, de nem vészes, már múlik.

A súlyom jelenleg 85 kg. Nyilván a nagyobb súlyfeleslegből könnyebben megy le, legalábbis az elején :) de azért remélem még fogok tisztulni és kilókat leadni.

A közérzetem a fejfájáson kivül egyre jobb.

Te is jobban érzed magad, vagy inkább már nehezebb?

Jó lenne szaunázni, de azt hiszem a hétvége előtt nem jutok el.

Örülök ennek a narancsbőrös hírnek, megmondom őszintén nekem még eszembe sem jutott, hogy megnézzem, de majd ma este :)

723. @ (válaszként erre: 722. - VKriszta)
2008. ápr. 21. 11:25

Szia VKriszta!

Én csütörtökön kezdtem a kúrát, így ma van az 5. napom és ezidáig nem tapasztaltam sem bőrkiütést, sem pedig pattanást, esetleg az arcomon látok valami minimális változást az eddigiekhez képest. Viszont a narancsbőrök a popsimról, elég szépen kezdenek felszívódni :-))) Ügyes vagy, hogy már 3,5 kilót fogytál, én -2nél tartok, de szeretnék min. 5 kilótól megszabadulni. Ha nem vagyok túl indiszkrét, akkor megkérdezhetem a súlyodat?

Én tegnap elmentem szaunázni is, az nagyon jó méregtelenítő, ajánlom.

2008. ápr. 21. 09:44
Sziasztok! Én szombaton kezdtem el a kúrát, érdekelne, hogy mi várható még...eddig jól bírom, már most fogytam 3,5 kg-t, de gondolom ez még csak a sok víz, viszont a lötyit nem bírom már hányinger nélkül meginni. Az érdekelne, hogy tényleg pattanások és egyéb börkiütések jönnek ki? Ti használtatok dörzsit a fürdéshez? Köszi, előre is a válaszokat.
2008. ápr. 19. 15:34

Sziasztok! Szeretném kipróbálni én is a Neera-kúrát,de teli vagyok kétségekkel ezzel kapcsolatban. Ahhoz,amit csinálok,nagyon kemény fizikai kondíció kell,és így is elég vékonyka vagyok ehhez, de ha még ezt a kúrát is csinálom,félek,teljesen lemerülnék,és nem lennék hasztnálható. Plusz a szájszag...hát...nem is tudom! Tényleg ennyire fárasztó és kellemetlen ez a tíz nap? Vagy tanácsosabb olyankor csinálni,amikor nyugisabb időszak van,és nem kell teljesíteni meg rohangálni? Már csak a gyakori anyagcsere folyamatok miatt is kérdem...

Ó,és mégvalami! Tényleg leszedi a fölösleges zsírlerakódásokat? Köszi,sziasztok

720. eprecske4 (válaszként erre: 718. - Anni008)
2008. ápr. 18. 13:50

Igen, a heti egy Neera nappal megtudod őrizni a testsúlyt. (szerintem ha heti egy napot gyümölcsnapnak kijelölsz rengeteg folyadékkal- akkor ugyanaz a hatás, és olcsóbb :)

Sok sikert

719. @
2008. ápr. 17. 18:14

Sziasztok!

Én a mai napon kezdtem a kúrát, nagyon izgatott vagyok, viszont iszonyatosan fáj a fejem és széét fagytam egész nap...sebaj!

Tudna valaki tanácsot adni a kiegészítésként iható gyógyteákkal kapcsolatban? Vettem borsmentát, csalánt, kamillát és még egy valamit (nemtom), de nem tudom, hogy összkeverve, vagy külön-külön kell őket elkészíteni, illetve inni. Ha van jó ötlet, nagy szeretettel fogadom! Mindenkinek kitartást kívánok! Szép napot!

718. Anni008
2008. ápr. 17. 10:38

Koszi eprecske4!

Ami miatt kerdeztem a kovetelndo dietat, az az hogy en eddig is ilyesmiket ettem es megsem ment le az, aminek le kelltt volna, bar valszeg vmit nem jol csinaltam. Most igyekszem delelott csak gyumolcsot (foleg lé formajaban) fogyasztani, sokat inni. A kavezasrol meg ugy tunik, hogy leszoktam. (Azert a szep nagy tejhab hianyzik, de az nem, amit a reggeli KV utan ereztem a hasamban)).

A heti 1 Neera nap tkp.jol hangzik! Valaki kovet ilyesfele dietat? Mukodik?

Udv!

717. eprecske4 (válaszként erre: 716. - Anni008)
2008. ápr. 15. 17:00

Szia!

Én 6napig csináltam, de lement annyi, hogy jól érzem magam.Még 2kg feleslegem van, de ezt már csak ledolgozom valahogy :)

Azt ajánlom hogy kerüld a szénhidrátokat, egyél sok zöldet,gyümit,fehér husit,igyál rengeteg v izet és hogy megőrizd a súlyod-jó ha beiktatsz heti 1 Neera napot az életedbe.Sok sikert :)

716. Anni008
2008. ápr. 15. 10:46

Hat ezt is megértük. Tegnap letelt a 10 nap! Egy csomó dolog történt velem a kúra alatt, amit azelőtt el sem tudtam képzelni: ellen bírtam állni valamennyi gasztronómiai kísértésnek, akkor is, ha elég rendesen szédültem és akkor is ha éppen kivédhetetlen party meghívásnak tettem eleget; fogytam 3 kilót (aminek örömére meg is leptem magam egy új nadrággal); megtanultam, hogy valóban minden a fejben dől el, és azt is hogy van különbség a között, hogy meg akarok valamit csinálni illetve, hogy csak azt akarom, hogy akarjak valamit csinálni.

Ami a legérdekesebb, hogy nem akarom magma rávetni magma semmilyen kajára, amivel szoros összefüggésben most nagyon úgy tűnik, hogy az meg egy külön műsorszám lesz kitalálni, hogy akkor mit is kéne enni ezentúl, hogy megőrizzem a formámat és főleg, hogy ilyen jól erezzem magma a bőrőmben….Valakinek ötlete a post-neera időszakra? Receptek? Bármit köszönettel vennék.

Köszi neerea és kitartás a még diétázóknak!

2008. ápr. 12. 10:21
Azért már várom,hogy végre ihassak kávét!! Hiányzik a zamata, az illata...mmm:)
714. eprecske4 (válaszként erre: 713. - Peditt)
2008. ápr. 12. 10:19

Sziasztok lányok! Ez végre a 6. napom, fogytam 2,5 kg-t :) lötyögnek a nacik és jól érzem magam.

Már nem fázom,a fejem sem fáj, annyira megszoktam, hogy ha éhes vagyok csak iszom, hogy már fura belegondolni az evésbe, az ízekre, a rágásra..Lehet, hogy ilyen életmódot választok és folyadékokon élek majd továbbra is :)

713. peditt (válaszként erre: 709. - Eprecske4)
2008. ápr. 10. 19:09

Sziasztok!

Azt hiszem a nehezén túl vagyok (7. nap) tegnap már nem voltam ingerült, annyira.

Teákat iszom, elég sokat reggel este és nap közben is.

De azt hiszem mazohista vagyok, mert ma a lányaimnak palacsintát sütöttem.

A nyelvem még mindig csupa lepedék, pedig elvileg már tiszutlnia kellene. Viszont minden gatyám lötyög rajtam. :)

2008. ápr. 10. 16:17
Ja és még az is segít (legalábbis nekem ), hogy amit nagyon megkívántam-felírtam egy cetlire, és a tudat, ha túl leszek ezen az egészen akkor elővehetem ezt a listát és majd egy keveset!!eszem ezekbál :) Tehát nem maradunk le semmiről, csak pár nappal tolódnak a dolgok.
711. eprecske4 (válaszként erre: 706. - Peditt)
2008. ápr. 10. 15:57
Azt tudom ajánlani, hogy este ne legyél ingerült és ne legyen nehéz, hogy kortyolgass teát! Kamilla, menta, csipkebogyó-ez megengedett és tisztít is :)
2008. ápr. 10. 15:54
Anni komolyan zöldül a nyelved?Azt hittem ez a sárga lepedék lassan el fog múlni..Én ma a lehelletem miatt bevettem 2 rágót. Remélem annyi azért belefér??!
2008. ápr. 10. 15:50

Kedves böjtölő társak!

Én ma ittam egy kis narancslét és meglepő módon nem esett jól. Éhes nem vagyok, és az evés sem hiányzik, de igazad van Ani, hogy szociálisan teljesen kirekesztettnek érzem magam..Mindegy egyszer végigcsináljuk és hiszem azt, hogy utána mindent jobban fogunk értékelni és sokkal jobb lesz a közérzetünk! Én holnap méreckedek,már nagyon kíváncsi vagyok.Peditt le a kalappal, hogy mindennap kaja közelében és mégis bírod! Ügyes vagy, próbálj másra gondolni, tereld el a gondolataid az evésről..tudom...tudom nehéz

708. lori9
2008. ápr. 10. 11:51

Eladó két flakon eredeti, bontatlan csomagolású Madal Bal NEERA szírup. Darabja 5.500Ft-ért!!!

Elérhetőség:

lori9@freestart.hu

707. Anni008 (válaszként erre: 705. - Eprecske4)
2008. ápr. 10. 09:57

Kedves Eprecske és kedves diétázók!

A 6. napon is fáradtan keltem,de nagy valószínűséggel azért, mert az éjjel 5x kellett felkenem, mondjuk úgy, a salakanyagok hirtelen távozása miatt. Mindez sós víz nélkül. A nyelvem tegnap kezdett el zöldülni.Nem mondanám, hogy nagyon várom az evést. Inkább szociálisan nehéz olykor: nemet kell mondanom az ebédmeghívásokra és vacsora partikra.

Nem volt túl sok felesleg rajtam, de azért szertintem volt mit leadni. Eddig 2 kiló ment le. Minden nap mérem magam. Engem motivál.

706. peditt
2008. ápr. 9. 17:28

Sziasztok!

Nekem ez a hatodik napom. Általában estére elég nehezen bírom már. Nekem nem fájt a fejem, talán csak a második napon egy kicsit, nem fázom, viszont ingerült vagyok, de mindig csak a nap végére :(

Én kifejezetten a méregtelenítés miatt csinálom, habár van súlyfeleslegem is, nem lenne rossz ha eltűnne :)

Nekem az a legnehezebb, hogy két pici lányom van és amikor nekik főzők, vagy csak a családnak, akkor nem ehetek belőle :( Ja és az ízek hiányoznak de nagyon. De már túl vagyok a felén.

A széklet problémákon a sós melegvíz reggel segít, legalábbis nekem segített. Csak a második és harmadik napon ittam, de azóta nem kell.

2008. ápr. 9. 16:40

Kedves Anni008 és Borcsika!

Ez a 3.napom.Nagyon fáradt vagyok, eléggé letört, lusta és én is nagyon le vagyok lassulva...

Viszont éhes nem vagyok és nyugodtnak érzem magam.

Nemtudom nálatok mennyire indult be a tisztulás, de nekem csak a nyelvem sárgult be rendesen, azonban székletem csak egyszer volt a 3 nap alatt.Mennyi a felesleg rajtatok?

Anni te már lassan túl vagy a felén, indulhat a visszaszámlálás!! Gondolj rá, hogy mindjárt vége és már most is BÜSZKE lehetsz magadra!!

Méreckedtél? van eredmény?

704. Anni008
2008. ápr. 9. 09:44

Jo reggelt Eprecske4 es Borcsika! Udv mindenkinek!

Orulok, hogy nem vagyok egyedul ezzel a feji problemaval. (Ezt persze nem ugy ertem, hogy orulok, hogy nektek is faj:)). Kifejezett fejfajasom csak az elso 1-2 napban volt es nem tul eros. Ami engem inkabb zavar, az az, hogy szedulok picit es sokkal, de sokkal nehezebben koncentralok. Ez utobbi ami a legjellemzobb. Ugy altalaban le vagyok lassulva es en is fazom! En is ugy erzem, hogy allandoan tudnek aludni, holott ejjelente azert annyira nem alszom jol. Irigylem azokat, akik mentalisan jobban erzik magukat. En semmi ilyesmit nem tapasztaltam. legalabbis meg nem. Ez az 5. napom.

Ok, azert azt hozzateszem, hogy ha valami olyat csinalok, ami oszinten erdekel, ahol ugymond teljesen jelen lehetek, akkor kevesbe mutatkoznak a fenti tunetek. Lehet, hogy en ezt tanulom a kura alatt...

2008. ápr. 8. 14:55

Sziasztok, én is csatlakoznék :)

A mai a 2-ik napom,nekem nem fáj a fejem, viszont szédülök és állandóan nagyon fázom meg úgy érzem egyfolytában tudnék aludni...

Kitartás :))

2008. ápr. 8. 14:17
Szia Anni008! Én sem vagyok se ingerült, se éhes - viszont a fejem baromira fáj. Neked nem? Én nem vagyok egy fejfájóstípus, de most már értem azokat, akik a migrénük miatt siránkoznak...
2008. ápr. 8. 13:13

Halihó!

Csatlakozhatok? Először csinálom a Neera-kúrát. Ma kezdtem, ill. tegnap volt a rávezető nap (ebédre még lecsúszott egy kis túrós csusza). De mától szigorúan csak folyadék! Én a Neera mellett iszok teákat (csipkebogyó-hibiszkuszt és salaktalanítót), és pár narancsot is kifacsarok majd minden nap. Az a jó, hogy tudok sokat inni. :)

GRATULÁLOK mindenkinek, aki már túl van rajta. Olvastam a legutóbbi hozzászólásokat. Banyecska, Shephard, Teki6, rika022 - ügyesek vagytok!!!

700. Anni008 (válaszként erre: 690. - Elf)
2008. ápr. 7. 17:50

Sziasztok!

En 3. napja iszom a Neerat es szerintem nagyon finom! A mai 2 liter mar el is fogyott. Nekem inkabb a salakanyag tavozasanak modjaval vannak problemaim, de ezt inkabb nem reszletezem, no meg a szedulessel. Nekem hatarozottan csokkent a koncentraciokezsegem. Szoval aki hasonlokkal kuzd, az nincs egyedul! En abban bizom, hogy lassan csak alabbhagy ez a zombiszeru allapot. Ami viszont meglepett: egy cseppet nem voltam meg ehes es ingerult sem, pedig eddig mindig ez volt a fo musorszam, ha epp "dietaztam."

Na, jo ivast mindnekinek!

699. rika022
2008. ápr. 7. 13:09
Banyecska! A túránk nagyon jól sikerült pénteken még csak narancslevet ittam szombaton már leves,kis husi, de tegnap azt hiszem többet ettem mint kellett volna,ma kezdtem a 90-napost remélem ez is eredményes lesz(-5.8kg)Ma reggel nem mertem mérlegre állni, majd jövö hétfön.
698. Teki6
2008. ápr. 6. 12:00
Sziasztok! Ma van a 10. napom, s 10 napja nem álltam mérlegre. Ma reggel megmértem magam, s elkapott a sírógörcs, persze örömömben. -5 kg!!!! Próbáltam már a Norbi-félét, a káposztalevest, 90 naposat, és egyiknek sem volt eredménye (nálam). Most végre sikerült!!!Nagyon-nagyon örülök!!!!!Semmi bajom nem volt a kúra alatt, sokkal jobban bírtam mint bármi mást! Fantasztikusan érzem magam!Csak bíztatni tudok mindenkit! Ha bármi kérdésed van írhatsz a privát e-mailemre is, szívesen megosztok minden tapasztalatot!claudiasikos@mailbox.hu
2008. ápr. 6. 10:33

Sziasztok!

Nos nekem véget ért a 7 napos kúra, aminek eredménye kereken -8 kg, és centiben is szépen lement mindenhonnan, még csípőből is 5 cm, ami nálam a kényes rész, mert onnan nehezen megy bármi is :) Igazából büszke vagyok magamra, hogy végig tudtam csinálni, mert amit eredetileg elterveztem az megvan! Most kb 1 hét pihit adok magamnak, ami nem jelenti a korlátlan evést, viszont utána egy szigorú diétát kezdek el, amivel remélem 2 hónap alatt lemegy 10 kg :) Neki állnék a 90 naposnak megint, de tudom, hogy az nálam ilyen kis kihagyás utána sajna nem működne, így inkább szigorítok :)

Mindenkinek további sok sikert és jó méregtelenítést, illeve fogyást!

Szép napot nektek!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook