Neera léböjtkúra (beszélgetés)
Én a Dr. Markert féle * diétát csináltam 7 napig!Csak a speckó fehérje port meg zöldségleves levét lehet inni!Nem voltam éhes, a leves adott ízeket,és 4 kiló ment le!
Amúgy a neerát 6 napig bírtam,majd éhen haltam,2 kg ment le!
Sziasztok!
Ma van az 5.napom vége...nekem lekopogjam semmi bajom, tegnap edzésen is voltam..persze lightosabban...már az ízét is megszoktam...sőt, mellette napi 3l víz...teljesen tele van a hasam, ahhoz képest túl sok vizeletem nincs..este megiszom a Guttalaxos 2dl-em még...reggel meg is van a hatása..igyekszem kihúzni 2 doboz sziruppal 9 napig..nem vagyok éhes, inkább picit több citromot teszek bele, így nem is olyan tömény. Meg az erős rágó sem marad el....amúgy nem tudom mennyit fogytam...66kg voltam múlt szombaton és hétfőn kezdtem a kúrát..majd a végén lemérem magam...de mennyi várható fogyásnak?
Aztán igyekszem majd fokozatosan visszaállni az evéssel...jah a Húsvét nekem idén Neera lesz...nem vagyok Magyaror-on, így nem lesz nehéz megállni, h magamnak ne vegyek sonkát:)
Kitartás mindenkinek és Boldog Nyuszit!!
Sziasztok én ma nudlít ettem meg délután rántottát. Nekem nem kellett még wc-re mennem, nem tom miért ez baj nem tom Vancsi neked miért kellett. Igen újra kezdem a terv az h szerdán, de lehet h később egy két nappal, mert megyek haza anyuhoz és ott nem bizti h tartani tudnám.
Mindenkinek kitartást! Pár nap múlva ujra találkozunk.
KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET!!!!!!
elöszőr csak levest ettem, meg salit, mamár spenótot is, de a szilárd kaja mint pl kenyér nem is kívánom, sőt mindenből elég kevés, az eddigi mennyiségeimnek a fele.én szeretném ezt a jó szokást megtartani.nekem is az izek hiányoztak nagyon, a kaja nem annyira, valószínüleg ezért elég kevesebb is belőle.
pukk, szerintem is jobban jársz a beöntéssel, ha meg tudod oldani, mert a sós víz nekem sem használt semmit.
sziasztok! 4. nap. az éhséggel még mindig semmi baj, a változatosság azért hiányzik, pl. egy kis zöldséglé, azt szinte minden reggel iszunk. a sós vizet egyszerűen nem bírom lenyomni. max 4 deci, de egy liter nem fér belém, nem megy le a torkomon. a fejem fáj most kicsit és gyengének érzem magam, tovább alszom, mint egyébként, pedig sikerült magam rászoktatni a viszonylag korai kelésre. az a furcsa, hogy napközben 1-2 korty szirup után is mennem kell a wc-re, az is hajtja a hasamat. ez normális? csodálkozom, hogy még mindig jön ki valami belőlem. arra gondoltam, hogy a sós vizet hanyagolva csinálok inkább beöntést, annak pont ugyanez a funkciója, viszont nem forgatja fel még jobban a gyomromat.
vancsi, miket ettél? mennyire fokozatosan térsz vissza? és mennyire estek jól az ételek? én pl. nem tudom most elképzelni, hogy kaja menjen le a gyomromba, csak ízeket kívánok, magát az anyagot nem.
Sziasztok!Én már tegnap ettem, viszont minden evés után kb 2 órával rohantam wc re...remélem ez normális.próbálok sokat inni és keveset eszem, annyi is elég, nem eszem addig amig tele nem érzem magam.
Pukk!Kitartást Neked!Biztos sikerülni fog főleg ha ilyen jól felvezetted a kúrát.
Iza, mennyit fogytál?
nmarcsy, Húsvét után újra elkezded?
Sziasztok én is elkezdem a befejezést 8 napon vagyok túl, de nincs szírupom és nem is kapok sehol, de ha vége a húsvétnak újra neki állok egy 10 naposnak.
Aki csinálja még annak kitartást!!!
Sziasztok! A nyelvem nekem is ronda még nem tom mikor tísztul ki ez már a 7. napom ma nagyon jól bírtam még kicsit se nyaltam bele a kajába amit csináltam peddig nagyon akartam csak belenyalni egy picikét.
Testgyertyáztam, elmult a felfázás vis ki sem jött volt a gyergyában por de nem sok lehet tényleg tisztulok.Kéne ma innom sós vizet iza te minden nap iszol?
Nem tom mennyit fogytam, nincs mérlegem, de ma már szótak h fogytam, még az is aki nem tudja, h mit csinálok!:)))
Kitartást mindenkinek!
nmarcsy, te mennyit fogytál eddig?jobban vagy már(felfázás)?
iza,irigyellek, hogy ennyit tudsz inni, nekem mindig baj volt azzal, hogy napi 2-3 dl nél többet nem ittam, volt hogy egész nap semmit, ugyhogy nekem ez a 2l naponta rengeteg, és még magamba eröltetek kb 1 litert vízből és teából.
Sziasztok!Ma fél7kor keltem...és már nagyon fáradt vagyok, de gondoltam beköszönök...ma lett vége a 2. napomnak...nekem eddig nem volt székletem( pedig még ételt is kellene kiürítenem) , viszont ma hashajtó cseppel próbálkoztam este...szóval remélem reggelre lesz hatása...Egyáltalán nem vagyok éhes...azért mert még tele van a gyomrom? Pedig a barátaimnak 10 szenyót csináltam utazásra, de semmi kényszerérzetem nem volt beleharapni. A sziruptól picit hányingerem volt, de nagylevegővel ittam, aztán rá még víz és cukormentes erős rágó...ez a menü.:)
Szóval eddig ok...remélem ha sikerül produkálnom, majd a hasam is laposabb lesz és nem érzem puffadtnak magam...sajna 2 napja nem voltam WC-n:(...Kitartás!!!Nagyon jól nyomjátok..már a 6-7. napok:)
Nekem még odébb van picit!!!
Jó éjt!!!
Sziasztok!Fogalmam sincs h éltem túl a napot kaja nélkül, állandóan ettem olna ilyen még nem volt nincs erőm semmihez, igaz ma kevés lötyit ittam.Egész nap a kaja járt az eszembe, de holnap már a 7. nap remélem jobb lesz.
Kitartást mindenkinek!!!
Sziasztok ma van a 6-dik napom, ez már olyan jó már érzem, h kifelé megyek belőle. Ma kicsit nyügös vagyok, bár lehet az idő miatt, meg mindha felfáztam volna aszem testgyertyázok egyet az szokot használni, kiváncsi leszek mennyi méreganyagot hoz ki. Egyébként jól bírom. Attól félek csak, h pont húsvétra lesz vége és nem tom majd megálni, h ne kezdjek el minden finomságot enni.
Ti akik akkor végeztek, mit gondoltok fog menni a fokozatosság?
Kitartást mindenkinek!Iza neked meg jó estét;))
Nekem mostanában ahoz sincs kedvem, lehet h ez is tünet?
Sziasztok!!
Jó olvasni titeket, én ma kezdtem a Neerat...már az első nap lassan kipipálva:) Bár tegnap még kalácsot ettem lekvárral...szóval még jó, h ma bírtam:) Picit fájt a fejem, de egész nap a városban (München) mászkáltam...remélem sikerül a folytatás...hashajtót holnaptól kombinálom majd...kitartás mindenkinek!!Aki ma kezdte esetleg szólhat és együtt tovább....
sziasztok!
Én nem iszom meg mindig a felírt mennyiséget mégsem vagyok éhes néha rámjön egy 5 percre az éhség aztán hál isten elmúlik. Én most is rám jött de kb 5perc max és mint ha nem is lett volna. nektek is igy van vagy tartós?
Minden nap iszátok a teát?Ha nem görcsölnék töle én is innám, de igy nincs lelkieröm csak 3 naponta max.
Nekem is a mályva tea vált be , szerintem ha este 18,00 körül iszod meg ,annak olyan reggel hétre lesz hatása ( nekem ez vált be) aztán lehet menni dolgozni.Ma van a 4, napom de nagyon éhes vagyok ,szerintetek ez az éhség érzet csökkenni fog ?????????????????????????????????????????????
KITARTÁS MINDENKINEK