Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Neera léböjtkúra fórum

Neera léböjtkúra (beszélgetés)

636. nono80 (válaszként erre: 607. - Vancsi)
2008. márc. 23. 13:56

Én a Dr. Markert féle * diétát csináltam 7 napig!Csak a speckó fehérje port meg zöldségleves levét lehet inni!Nem voltam éhes, a leves adott ízeket,és 4 kiló ment le!

Amúgy a neerát 6 napig bírtam,majd éhen haltam,2 kg ment le!

635. iza32
2008. márc. 22. 18:37
Na ma volt a 10.napom.54kg lettem vagyis -4kg-mal kevesebb.ma is 2l szirup+2l ásványvíz+3dl tengeri sósvíz+3dl hashajtótea.holnapra maradt még 0,5dl szirup úgyhogy ezzel segítem magam holnap.zöldség leves+főtt zöldség a holnapi menü.kitartást mindenkinek!
634. Tucedli
2008. márc. 21. 22:06

Sziasztok!

Ma van az 5.napom vége...nekem lekopogjam semmi bajom, tegnap edzésen is voltam..persze lightosabban...már az ízét is megszoktam...sőt, mellette napi 3l víz...teljesen tele van a hasam, ahhoz képest túl sok vizeletem nincs..este megiszom a Guttalaxos 2dl-em még...reggel meg is van a hatása..igyekszem kihúzni 2 doboz sziruppal 9 napig..nem vagyok éhes, inkább picit több citromot teszek bele, így nem is olyan tömény. Meg az erős rágó sem marad el....amúgy nem tudom mennyit fogytam...66kg voltam múlt szombaton és hétfőn kezdtem a kúrát..majd a végén lemérem magam...de mennyi várható fogyásnak?

Aztán igyekszem majd fokozatosan visszaállni az evéssel...jah a Húsvét nekem idén Neera lesz...nem vagyok Magyaror-on, így nem lesz nehéz megállni, h magamnak ne vegyek sonkát:)

Kitartás mindenkinek és Boldog Nyuszit!!

633. nmarcsy
2008. márc. 21. 20:34

Sziasztok én ma nudlít ettem meg délután rántottát. Nekem nem kellett még wc-re mennem, nem tom miért ez baj nem tom Vancsi neked miért kellett. Igen újra kezdem a terv az h szerdán, de lehet h később egy két nappal, mert megyek haza anyuhoz és ott nem bizti h tartani tudnám.

Mindenkinek kitartást! Pár nap múlva ujra találkozunk.

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET!!!!!!

632. pukk
2008. márc. 21. 19:10
meg tudom, van beöntőm, eddig életemben kétszer csináltam, furcsa élmény, de megtapasztalva mindkettőt, kevésbé kellemetlen, mint a sós víz. olyan furcsa, szinte lebegek, ami jó állapotnak is nevezhető, de közben egész nap az ájulás szélén éreztem magam és hányingerem volt. most egy fokkal jobb, remélem, elmúlnak ezek a tünetek. vancsi, te mennyit fogytál?
631. vancsi
2008. márc. 21. 15:46

elöszőr csak levest ettem, meg salit, mamár spenótot is, de a szilárd kaja mint pl kenyér nem is kívánom, sőt mindenből elég kevés, az eddigi mennyiségeimnek a fele.én szeretném ezt a jó szokást megtartani.nekem is az izek hiányoztak nagyon, a kaja nem annyira, valószínüleg ezért elég kevesebb is belőle.

pukk, szerintem is jobban jársz a beöntéssel, ha meg tudod oldani, mert a sós víz nekem sem használt semmit.

630. iza32
2008. márc. 21. 13:04
VANCSI,ÉN 3KG-OT FOGYTAM EDDIG.DE ÉN NEM A FOGYÁS MIATT CSINÁLTAM.(170CM 55KG VAGYOK).ÉS NEM IS FOKOZATOSSAN ÁLLTÁL VISSZA?MEGNÉZTEM HOLNAPRA IS VAN MÉG SZIRUPOM.A 10-DIK NAP UTÁN GONDOLTAM A VISSZAÁLLÁST.CSAK MÉG NEM TUDOM HOGY CSINÁLJAM.
629. pukk
2008. márc. 21. 11:06

sziasztok! 4. nap. az éhséggel még mindig semmi baj, a változatosság azért hiányzik, pl. egy kis zöldséglé, azt szinte minden reggel iszunk. a sós vizet egyszerűen nem bírom lenyomni. max 4 deci, de egy liter nem fér belém, nem megy le a torkomon. a fejem fáj most kicsit és gyengének érzem magam, tovább alszom, mint egyébként, pedig sikerült magam rászoktatni a viszonylag korai kelésre. az a furcsa, hogy napközben 1-2 korty szirup után is mennem kell a wc-re, az is hajtja a hasamat. ez normális? csodálkozom, hogy még mindig jön ki valami belőlem. arra gondoltam, hogy a sós vizet hanyagolva csinálok inkább beöntést, annak pont ugyanez a funkciója, viszont nem forgatja fel még jobban a gyomromat.

vancsi, miket ettél? mennyire fokozatosan térsz vissza? és mennyire estek jól az ételek? én pl. nem tudom most elképzelni, hogy kaja menjen le a gyomromba, csak ízeket kívánok, magát az anyagot nem.

628. vancsi
2008. márc. 21. 08:22

Sziasztok!Én már tegnap ettem, viszont minden evés után kb 2 órával rohantam wc re...remélem ez normális.próbálok sokat inni és keveset eszem, annyi is elég, nem eszem addig amig tele nem érzem magam.

Pukk!Kitartást Neked!Biztos sikerülni fog főleg ha ilyen jól felvezetted a kúrát.

Iza, mennyit fogytál?

nmarcsy, Húsvét után újra elkezded?

627. iza32
2008. márc. 20. 21:19
Sziasztok!Én még tartom magam.Holnapra még biztos van szirupom de 10.napra már nem nem tudom.Én 2dobozzal vettem és álltalában csak 1dl körül raktam.Közérzet jó,éhes nem vagyok de már nagyon kívánom az ételt(főleg az izeket).ma is 2l lötty+2l ásványvíz.
626. pukk
2008. márc. 20. 21:14
sziasztok, én most tartok a 3. napnál. az éhség nem gyötör, mivel a kúra elkezdte előtt egy hétig beteg voltam és nem kívántam semmi szilárdat, ezért levesen és kevés zabkásán éldegéltem, gondoltam, itt a remek alkalom, hogy belevágjak a méregtelenítő kúrába, mivel már lassan tíz napja egyáltalán nem ettem tésztaféléket és édességet (pedig előtte nehezen bírtam ki..). vegetáriánus vagyok, a kávéról és a cigiről leszoktam, fel is szaladt rám pár kiló, nem sok, de arra elég, hogy ne férjek bele a nadrágjaimba. az emésztésem is felborult, mivel két "gyorsítóról" szoktam le egy hónap eltéréssel, ezt is rendbe akarom hozni. na meg jó lenne az allergiámat is elmulasztani. nekem kifejezetten ízlik a lötty, mellé csak vizet iszom, meg borsmenta teát. hashajtónak szenna. tegnap éjfélkor ittam meg, de hajnali négykor már felriadtam és rohantam a wc-re. úgy látszik, nagyon hamar átmos, biztos, mert nincs is bennem annyi kaja. kérdésem van, kettő: nagyon gáz, ha nem jódmentes sós vizet iszom reggel? valamint: most vettem észre, hogy a testápoló krémem koffeintartalmú, álljak le vele vajon? fogalmam sincs, hogy szivárog az be a bőrön, és mennyire mérgez. lehet, hogy egy hétre szüneteltetem -pedig nagyon jó- és átváltok másra. sokan csodálkoztak, hogy miért pont húsvétkor csinálom ezt, dehát így jött ki a lépés, a sonka pedig nem bizserget meg túlzottan.. na, ennyi, remélem, jó lesz a vége!
625. nmarcsy
2008. márc. 20. 18:09

Sziasztok én is elkezdem a befejezést 8 napon vagyok túl, de nincs szírupom és nem is kapok sehol, de ha vége a húsvétnak újra neki állok egy 10 naposnak.

Aki csinálja még annak kitartást!!!

624. vancsi
2008. márc. 20. 12:16
Sziasztok!9.nap, én elkezdtem a befejezést.Zöldség és leves. A közérzetem nagyon jó, fura de korán keltem, jól aludtam és tényleg több az energiám mint eddig, ma ennek örömére egész délelött mászkáltam amire eddig képtelen voltam, szóval azt kell mondanom, hogy eredményes volt nagyon. Kitartást lányok!Ja, a nyelvem kicsit tisztult, még nem szép, de a lötyit iszom.
623. iza32
2008. márc. 19. 18:01
Sziasztok!Vancsi állítólag ha a szervezeted befejezte a méregtelenítést letisztul a nyelv rózsaszínüre.igen minden nap iszom sós vizet és ezeen lepődtem meg hogy még mindíg van benne( sűrűbb).nyelvem ma volt a legrondább de nem ittam sok ásványvizet.majd még estig pótlom.
622. nmarcsy
2008. márc. 19. 16:55

Sziasztok! A nyelvem nekem is ronda még nem tom mikor tísztul ki ez már a 7. napom ma nagyon jól bírtam még kicsit se nyaltam bele a kajába amit csináltam peddig nagyon akartam csak belenyalni egy picikét.

Testgyertyáztam, elmult a felfázás vis ki sem jött volt a gyergyában por de nem sok lehet tényleg tisztulok.Kéne ma innom sós vizet iza te minden nap iszol?

Nem tom mennyit fogytam, nincs mérlegem, de ma már szótak h fogytam, még az is aki nem tudja, h mit csinálok!:)))

Kitartást mindenkinek!

621. vancsi
2008. márc. 19. 09:08

nmarcsy, te mennyit fogytál eddig?jobban vagy már(felfázás)?

iza,irigyellek, hogy ennyit tudsz inni, nekem mindig baj volt azzal, hogy napi 2-3 dl nél többet nem ittam, volt hogy egész nap semmit, ugyhogy nekem ez a 2l naponta rengeteg, és még magamba eröltetek kb 1 litert vízből és teából.

620. vancsi
2008. márc. 19. 09:03
Sziasztok!nekem a 8. napom kezdődött el, még mindig 3 és fél kg nál tartok, nem megy le:(a nyelvem még mindig csúnya, nem is tudom elképzelni hogy 2 nap alatt kitisztuljon, ilyen marad?!
619. iza32
2008. márc. 19. 08:41
SZIASZTOK CSAJOK!MA ELKEZDŐDÖTTA 7.NAPOM.NYELVEM LEEPEDÉKES SÁRGÁS.-3KG-NÁL JÁROK.EBBE APA BIZTOS BESEGÍTETT.(ÉJSZAKAI TORNA).REGGELI LEVEZETÉSSEL.TEGNAP MEGVOLT 2L LÖTTY+2L ÁSVÁNYVÍZ+3DLHASHAJTÓ TEA+0,4L SÓSVÍZ.ÉHES NEM VAGYOK DE ÁLLANDÓAN A KAJÁN JÁR AZ ESZEM.CSODÁS NAPNAK NÉZEK ELÉBE.
618. Tucedli
2008. márc. 19. 00:41

Sziasztok!Ma fél7kor keltem...és már nagyon fáradt vagyok, de gondoltam beköszönök...ma lett vége a 2. napomnak...nekem eddig nem volt székletem( pedig még ételt is kellene kiürítenem) , viszont ma hashajtó cseppel próbálkoztam este...szóval remélem reggelre lesz hatása...Egyáltalán nem vagyok éhes...azért mert még tele van a gyomrom? Pedig a barátaimnak 10 szenyót csináltam utazásra, de semmi kényszerérzetem nem volt beleharapni. A sziruptól picit hányingerem volt, de nagylevegővel ittam, aztán rá még víz és cukormentes erős rágó...ez a menü.:)

Szóval eddig ok...remélem ha sikerül produkálnom, majd a hasam is laposabb lesz és nem érzem puffadtnak magam...sajna 2 napja nem voltam WC-n:(...Kitartás!!!Nagyon jól nyomjátok..már a 6-7. napok:)

Nekem még odébb van picit!!!

Jó éjt!!!

617. nmarcsy
2008. márc. 18. 19:22

Sziasztok!Fogalmam sincs h éltem túl a napot kaja nélkül, állandóan ettem olna ilyen még nem volt nincs erőm semmihez, igaz ma kevés lötyit ittam.Egész nap a kaja járt az eszembe, de holnap már a 7. nap remélem jobb lesz.

Kitartást mindenkinek!!!

616. iza32
2008. márc. 18. 14:54
SZIASZTOK ÖRÜLÖK HOGY MEG VAGYTOK MÉG ÉÉS HOGY JOBBAN.AMIKOR A 90 NAPOSAT CSINÁLTAM ÉS OTT A VÍZNAPOT 20h-KOR MÁR ALUDTAM..ELÖBB MINT A GYEREKEK. APA NEM ÖRÜLT NEKI.MOST PERSZE HOGY VAN KEDVEM 5HÉT UTÁN.(KÜLFÖLDÖN DOLGOZIK).ÉN IS NYÜGI VAGYYOK,VISZON KEVÉS ALVÁS ELÉG.REGGEL 4,30-KOR ÉBREDTEM ÉS MOST SEM VAGYOK FÁRADT.NEKEM AZ ÖNMEGTARTÓZTATÁS JOBBAN MEGY MINT A MÉRTÉKLETESSÉG.NA FUTOK A PICIÉRT AZ OVIBA.TOVÁBBI JÓ NAPOT.
615. vancsi
2008. márc. 18. 10:50
nmarcsy, szerintem a húsvéttl nem lesz gond, elején csak fincsi levest eszel, aztán szép lassan de mindenből keveset, igy biztos nem terheled meg a gyomrodat, legalábbis én igy fogom csinálni. Ráadásul nagy családi buli lesz 3 napig, de szerintem nem is tudnék sokat enni csak nagyon keveset, az meg nem árt. nekem ilyen tünetem nincs hogy ne lenne hozzá kedvem, a havim pont a böjtre esett, ugyhogy ebben nem tudok nyilatkozni. Izánál nincs ilyen tünet amint olvasom:)
614. nmarcsy
2008. márc. 18. 10:37

Sziasztok ma van a 6-dik napom, ez már olyan jó már érzem, h kifelé megyek belőle. Ma kicsit nyügös vagyok, bár lehet az idő miatt, meg mindha felfáztam volna aszem testgyertyázok egyet az szokot használni, kiváncsi leszek mennyi méreganyagot hoz ki. Egyébként jól bírom. Attól félek csak, h pont húsvétra lesz vége és nem tom majd megálni, h ne kezdjek el minden finomságot enni.

Ti akik akkor végeztek, mit gondoltok fog menni a fokozatosság?

Kitartást mindenkinek!Iza neked meg jó estét;))

Nekem mostanában ahoz sincs kedvem, lehet h ez is tünet?

613. vancsi
2008. márc. 18. 08:36
Sziasztok!elkezdődött a 7. napom:)tegnap végül én is hashajtóztam, mert már kellett, pár óráig semmi hatása nem volt, el is mentem sétálni, hát persze, hogy közben jött rám, rohanhattam haza.Végül a nap hátralevő részében rohangáltam a legkisebb helységbe..ugyhogy ma biztos nincs rá szükségem. Mérlegre is álltam, eddig 3 és fél kg fogytam. Ami a lényeg, hogy látszik, hogy a hasam megy le, és ez azért fontos nálam, mert szülés után (tavaly óta)nem ment le bármit is csináltam, és a maradék kilo sem mozdult eddig.Szóval már most eredményes nekem, nem is beszélve a méregtelenítő hatásáról. többiek, tapasztalataitok eddig?bírjátok?kitartást a most kezdőknek!megéri!(bár hazudnék ha azt mondanám könnyű)
612. Tucedli
2008. márc. 17. 22:59

Sziasztok!!

Jó olvasni titeket, én ma kezdtem a Neerat...már az első nap lassan kipipálva:) Bár tegnap még kalácsot ettem lekvárral...szóval még jó, h ma bírtam:) Picit fájt a fejem, de egész nap a városban (München) mászkáltam...remélem sikerül a folytatás...hashajtót holnaptól kombinálom majd...kitartás mindenkinek!!Aki ma kezdte esetleg szólhat és együtt tovább....

611. iza32
2008. márc. 17. 20:21
Sziasztok Csajok!nekem a nyelvem sem lepedékes de nem is rózsaszín.A fejem pedig a gyerekeimtől fáj.Holnap jön a férjem haza svédországból ugyhogy ma fodrász meg szaladgálás volt egész nap.ja meg este nagy főzés.csináltam marcipán golyót,raffaelót,kakaós csigát,lencsegulyást,gyümi levest stb.alig várom már hogy lefeküdjek.hát így telt az 5. napom.2l lötyi+2l ásványvíz+3dl sósvíz+3dlhashajtótea.holnap is estig lótás futás utána meg....de azt nem részletezem.5 hét sok volt.na sziasztokholnap!
2008. márc. 17. 16:52
Én mindem 2. nap iszom a teát .Az éhség igaz nem tartós de soksor jön :-) .
609. nmarcsy
2008. márc. 17. 15:11

sziasztok!

Én nem iszom meg mindig a felírt mennyiséget mégsem vagyok éhes néha rámjön egy 5 percre az éhség aztán hál isten elmúlik. Én most is rám jött de kb 5perc max és mint ha nem is lett volna. nektek is igy van vagy tartós?

Minden nap iszátok a teát?Ha nem görcsölnék töle én is innám, de igy nincs lelkieröm csak 3 naponta max.

2008. márc. 17. 14:21

Nekem is a mályva tea vált be , szerintem ha este 18,00 körül iszod meg ,annak olyan reggel hétre lesz hatása ( nekem ez vált be) aztán lehet menni dolgozni.Ma van a 4, napom de nagyon éhes vagyok ,szerintetek ez az éhség érzet csökkenni fog ?????????????????????????????????????????????

KITARTÁS MINDENKINEK

607. vancsi
2008. márc. 17. 13:34
én is gyakran vagyok éhes.hiába iszom.melyik * diétát csináltad?fogytál is vele?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook