Neera léböjtkúra (beszélgetés)
Én mint gyakorlott Nírázó :DDDD azt javaslom, hogy azt a sárga szörnyűséget szedd le a nyelvedről reggelente. Van speciális nyelvtisztító, amit megvehetsz bio boltokban, de egy kiskanál éppúgy megteszi. Az az éjszaka kiválasztott méreganyag, amit ha nem tüntetsz el, vissza fogod küldeni.
Van még egy jó módszer, elég ijesztően hangzik, egy korty olívaolajjal öblögesd a szádat legalább fél percig, ha bírod akár egy egész percig is. Amikor kiköpöd, egészem tejfehér. Viszont leoldotta az összes méreganyagot a nyelvedről, a szájpadlásodról. Aztán egy fogmosás és hurrá :DD
Ügyes vagy hogy kitartottál Újév!!!! Én már a lötty látványától is izmos gyomorrángásba kezdek, úgyhogy ma este érzékeny búcsút veszek tőle úgy 2 hónapra, amikor is ismétlek majd egyet.
Ez a 7. napom reggele, -3/3,5 kg és ennél még sokkal többnek látszik. Amúgy se nagyon érdekel a mérleg, mert azokat a cuccokat hordom, amiket a tesóm nálam legalább 5 kilóval könnyebb korában hordott, pedig ő magasabb is.
A bőröm sokat javult, a körmeim is erősek, a hajam meg nem akar zsírosodni egyszerűen :) A nyelvem viszont még mindig sárga... sebaj! Nagyon jó a közérzetem, minden szempontból úgy érzem hogy megérte! Ma tehát befejezem és holnaptól óvatos visszaállás.
Az a fura, hogy a 8-ik napon vagyok, és még van bő másfél üveg szirupom... Nem értem.
Na mindegy.
Kicsit megnyugodtam a tegnapi holtpont után, de már nagyon várom a végét. Mondjuk kilóban még nem tartok ott, ahol szeretnék...
Ez az este maga volt a pokol:(.
Ha nem lett volna itt a párom, hát már rég egy csomó mindent tömködtem volna magamba:(.
Most inkább gyorsan megyek aludni...
Remélem, hogy a többi 3 nap könnyebb lesz.
Jó éjt!
Ügyesek vagytok, csak így tovább!
Nekem végül a narancslé segített a "gondomon" egyből jobb is lett a közérzetem. Viszont most már frankón nem bírom a lötty ízét... Rengeteget sétáltam ma, és nagyon jól vagyok, ennek ellenére holnappal szerintem befejezem, és utána még beiktatok 3 gyümölcs-zöldség-folyadéknapot, vagyis az óvatos visszaállást.
Eredetileg is 7 napot akartam, és szeretném megismételni kb júliusban. Úgy érzem ha erőltetem a 10 nap + visszaállást, akkor az életben többet nem fogom rávenni magamat. Pedig amúgy olyan jó!Valakinek valami véleménye erről?
Én ma voltam még egyet futni is, most délután, és ennek következtében megint iszom egy kis erőlevest. Az órám szerint 1200 kalóriát égettem el:).
Azt hiszem a 7.(8.) nap is letudva:).
HŐS VAGY:)!!!!
Én tuti kikészültem volna, ha előttem esznek...
Én úgy iszom, hogy előtte nagy levegő, és zutty le, kicsit langyosan:).
Nekem jól megy az, amit ajánlottak, hogy este igyak egy adag hashajtó teát, reggel meg éhgyomorra a sós vizet.
Nekem tegnap nem volt semmi.
Ma viszont rájöttem, hogy amint elkezdek fantáziálni mindenféle kajáról, egyből inni kell egy kis szirupot, és hipp-hopp elmúlik:D.
Egyébként én mindennap iszom reggel egy feketét (tudom, hogy nem lenne szabad), és mellette zöldteázom.
Szépjóreggelt Sorstársak!!!
Jelentem letudtam a felét, ez a hatodik reggelem. Tök jól vagyok. Tegnap volt kísértés bőven, a barátnőim este nyomták a chipset meg a jégkrémet, de hős voltam!!!
Ma mérlegeltem egyet, 2-2,5 kiló ment le rólam, és minden körméretemből kerek 3 centi!!! Feljön rám egy naci amire 3 hónapja gyúrok, és az összes rucim kényelmesebb, valamint tegnap felfedeztem hogy az egyik kedvenc felsőm már kezd tök hülyén állni, ugyanis lóg rajtam. Úgyhogy amíg bírom nyomom, ma és holnap még ezer százalék, de hogy péntek reggel óta nem voltam klotyón, az azért aggaszt...
Hja, én már befogott orral iszom 2 napja, de annyi baj legyen. Vissza még nem akart jönni szerencsére :) És most megyek a betevő sósvízért, hátha...
Ez a 7. (8.) napom:). Jól megy, már 4 kilótól megszabadultam! Lányok, ti hogy álltok?;)
Amber? Pbarbi? Rika neked már vége?:)
Juppí:)))!
6. nap is letudva:D.
Voltunk moziba, és csináltam magamnak francia mainkűrt:).
Halljátok, hogy egy plázában minden csak az evésről szóljon:-O. Alig tudtam hova nézni, hogy ne valami kajapult előtt legyünk, ráadásul a büfé is, meg a tömény szag...
Nem volt az igazi figyelemelterelő:-/. De a párom hősiesen tartotta bennem a lelket;).
Főleg, mert rövid szoknyát vettem fel, amihez jól mutatott a most extralapos hasam:D. Nem győztem hallgatni, hogy milyen csinos vagyok:).
Én amikor tavaly csináltam, már a végefelé spontán hányingerem volt a szirputól, ahogy ittam. Volt, hogy inkább nem ittam szinte semmit egész nap.
Én most mindenképp végig akarom csinálni a 10 napot. Utána is megvan a terv a felépítő napokra.
Ha sós vízzel sem megy, akkor próbáld hahajtó teával is. Este a hashajtó tea, reggel a sósvíz.
Mondjuk ma még nekem sem volt semmi...:-/
Ötödik napom szintén, a tegnapot túléltem de magam se tudom hogyan, viszont ma megint nagyon jól vagyok.:)
Most gondolkodom hány napig folytassam még. Lehet hogy a hetedik után lassan visszaállok, meglátjuk. Kicsit már undorodom a löttyöm ízétől, dögunalom. Az a baj, hogy reggeli sós víz ide vagy oda, nem bírok wc-re menni :( Mindegy, az összes ruhám lötyög már így is, úgyhogy máris megérte...
Ellenben pénteken, elmentem még,alfa kezelésre, ami 45 perc, azalatt folyamatosan izzadsz 70 fokban. A kezelést elég jól bírtam, viszont ahogy kiszálltam utána a gépből, úgy leesett a vérnyomásom,vagy vércukorszintem, hogy majdnem elájultam, l kellett feküdnöm. Szegény lányt, aki ott dolgozott teljesen megérmítettem:).
A tanulság, hogy nem sokkal ilyen előtt kell inni szirupot(szerintem a szolira is igaz ez), mert csúnya vége is lehetett volna.
Belém végül úgy sikerült lelket verni, hogy megettem egy szem szőlőcukrot és ittam két pohár hidegvizet.
Ehhez még hozzájön, hogy ittam utána egy pohár mályvateát, és itthon még egy pohár hashajtó teát. Éjjel olyan rosszul lettem valamitől hogy a mosdóba kibotorkálás közben elájultam:(. Úgy vakart össze a barátom:(.
Erre szombaton le tudtam gyaogoln 50 km-t:D. A fene se érti ezt:)...
Sziasztok:)!
Nekem ma ez az 5.(6.) napom:)
És bírom:)!!!
Tegnap kicsit sűrűbbre csináltam a szirupot, mint kellett volna (2 dl-t higítottam), és fél liter erőlevessel nekivágtunk barátommal a hegyeknek:). 50km-t gyalogoltunk (hozzáteszem én rendszeresen futok és túrázok), közben folyamatosan figyeltem arra, hogy mindig ha kicsit elgyengültnek érzem magam igyak szirupot...
Nagyon jól esett, hogy a léböjt mellett ekkora szabadságom van:D.
Kilóban is megvan az eredménye;).
Sziasztok!
Ma kezdtem a kúrát, és borzalmasan éhes vagyok :)
Sajnos itthon kell ülnöm, mert tanulok, de nem nagyon tudok jelenleg semmire sem koncentrálni...csak az evésen jár az eszem :)
Remélem hamar átállok, és nem lesz olyan nehéz később. 6 naps változatot terveztem, szerintetek az elegendő? A lötyi mellett fogyasztható/fogyasztandó még vmi?
2 doboz Neera eladó 5.500,- / db áron.
(van egy bontott is, amiből 1,5 dl hiányzik).
Úgy tűnik, hárman csináljuk most azok közül, akik írnak ide, rika is velünk tart:).
Nekem a hétvége lesz nehéz, mert otthon mindig eszem:(. De majd megkérem a barátomat, hogy tartsa bennem a lelket:D!