Ne szomorkodj, hamarosan jönni fog a pocaklakó! :) (beszélgetés)
Szerintem ne csináld, hasi vérbőséget és vetélést okozhat, légyszi neeee.
nem tom már nem akarok ezen agyalni, megyek beleülök egy kád vízbe, azt mondják hogy a terhességnek nem tesz jót de én szeretem mert nagyon ellazít
Angi! a folyás is lehet a terhesség egyik jele, ezt a neten találtam:
A terhesség legkorábbi jelei:
a vérzés kimaradása (néhány nőnél a terhesség fennállása esetén is előfordulhat vérzés, de mindig rövidebb ideig tart, és kevesebb a vérzés);
undorodás bizonyos ízektől és szagoktól (kávé, tea stb.);
emlőfeszülés;
az emlőbimbó sötétebbé válása;
gyakori vizelés (különösen éjszaka);
furcsa dolgok megkívánása (például falkaparék);
székrekedés;
bőségesebb, viszketést nem okozó hüvelyi folyás;
hányinger (különösen reggel);
szédülés- és ájulásérzés.
Most olvastam vissza, hogy mi mindenen mentél keresztül, sajnálom :(
ÁEK, de csak ez az egy dokinő volt ilyen bunkó. Oda vittek a mentők, mert ott volt ellátási lehetőség és intenzív osztály.
csajok most megyek,mert jönnek anyumék:-)
később majd benézek..puszi..
Ez melyik kórházban volt?
Jaja, és azt tárgyalták ki hányadikon van túl. Hát nem volt egy leányálom hallgatnom.
Az ilyeneknek persze összejön a baba :((
én a gyógyszerész barátnőm adott egyet a neve hcg-line
az ára 398 ft nem sok
Hát az, nem volt elég, hogy majdnem meghalt, 3 hetet kórházban volt, közben a sok abortuszos változott körülöttem, akik végig röhögtk az abortuszt, meg közölték, hogy végre nincs velük ez a fattyú, akkor még ez kellett a lelkemnek nagyon.
Én sem :) Ti mivel szoktatok tesztelni?
nekem is nagyon nehéz, de kibírom
hát ha azt az 1 napos menszit nem vesszük menszinek, akkor ma van a 45. nap van ma
az biztos hogy én nembírnám ki reggelig,de persze te tudod...
nem nincs semmi ilyesmi csak duzzadt és fehér folyásom van
100%-os bizonyosságot akarok
tudom hogy ha van baba akkor már ilyenkor napközben is kimutatja, de nem akarok aztán azon rágódni
ha az lenne,akkor csípne,viszketne és ilyen fehér túrós szerű lenne a folyásod....
miért nem csinálod meg most a tesztet? :-)
tényleg?
az a gond hogy kicsit fáj amikor benyúlok, és olyan sok folyásom van az mitől van? gomba?
Szia! Nekem egyszer mondta a nőgyógyászom, hogy ha elég ügyes vagyok akkor ki tudnám tapintani, hogy terhes vagyok-e, mert olyankor megduzzad. Ez még akármi lehet :)
helló lányok nem mentem nőgyógyhoz, mert másik dokihoz kellett mennem, de vettem egy tesztet és holnap reggel megcsinálom
nem merek dokihoz menni, mert amilyen bőgős vagyok mikor megmondja, hogy nincs baba elbőgöm magam
de valami van mert ma nagyon fáj a méhem, mikor benyúlok, meg van duzzadva még mindig, de mi lehet ez?
másik pasit????úristen,komolyan??? ez nem komplett...:-( na ezen én is ledöbbentem...
Szedtem, de mióta a kórházban voltam abbahagytam, mert most minek. Ha netán bele is vágok még az akkor is jóval odébb lesz, mert ezután a súlyos állapot után szerintem legalább fél év kell, hoyg teljesen regenerálódjak.
A doki nem mond ilyet. Ők általában azt mondják, hogy csináljuk sperma donorral, azzal majd biztos sikerül ez az első doki, aki ennyire megnézi a hormonjaim, és aki egyáltalán nézet immunulógiát és genetikát. A dokik úgy beszélnek a donorról mintha az normális lenne alapból, nem értik meg, hogy az számunkra nem alternatíva. A kórházban az egyik dokinő aki megírta a záróm, azt mondja, miért nem keresek egy másik pasit helyette, hát azthittem megverem, az volt a szerencséje, hogy ezen úgy ledöbbentem, hogy megszólalni nem tudtanm. Nagyon kibrolutam utána, nem vagyok egy sírós csaj, de utána elbőgtem magam, hogy hogy lehet valaki aki ezzel foglalkozik ráadásul ennyire szívtelen.
Az orvosod is mondta hogy 100%nem lehet babátok?
lehet hogy tartani kellene pár hónap szünetet, hogy a szervezeted is helyreálljon,erősödjön,és utána újra megpróbálni,folytatni...
Elhiszem hogy lelkileg ki vagy, próbálnák segíteni ha tudnák...:-(
További ajánlott fórumok: