Ne szomorkodj, hamarosan jönni fog a pocaklakó! :) (beszélgetés)
nekem is a Lilien és Liliána tetszik:-)
a csengét én is imádom de a hogy handzik az hogy Beraczka Luca Csenge?
annyira nem rossz, de már sok
igan meg van a teszt de nincs baba, mikor tegnap megtaláltam hogy mitől lehet rövid a menszi akkor már tudtam hogy nincs baba
azon gondolkodám hogy amíg tart ez a hormonkezelés addig felfüggesztjük a babaprojektet hogy ne legyen ilyen többet, bár a doki nem mondta
Én is Lilien-t szeretnék de a Csenge is nagyon tetszik :D
ja igy már teljessen értem mire gondolsz :( De ha igy nézzük egy kisfiuval is lehetnél ilyen nem? De te nem leszel ilyen hanem tökéletes anyuci leszel :D
Az én kislányom Lilien lenne, vagy Liliána vagy Fanni. :))
Én is hasonlóképpen gondolom. Még ha tudom is, hogy soha nem lennék olyan mint anyu, valahogy tudatalatt biztos befolyásol. De természetesen én is örülnék egy kislánynak :) ( csak jönne már!!!)
Sziasztok! Van valaki? Angi megcsináltad a tesztet?
helló lányok csak belemártottam magam a vízbe mert már nagyon fájt a p...im, bocs hogy így írtam de szerintem nagyon felfáztam és már nagyon fájt, most egy kicsit jobb
jóéjt
Egyébként én is fiút szerettem volna, de anyummal jó a kacsolatom, de valahogy én magam is mindig fiús voltam.
Nem hát, szerintem jó darabig nem is fog sikerülni. Döntenem kell és nem tudok.
nem tom, de itt nem arról van szó hogy nem engedettel soha hanem inkább a lelki és a fizikai terror, mondjuk inkább a lelki viselt meg jobban mert az örökre belevésődik a szivembe, és minden egyes szavára emlékszem amiket a fejemhez vágott.
egyébként örülnék egy kislánynak is még a nevét is kitaláltam, Luca lenne, de rettegek hogy olyan leszek mint anyu és nem akarom hogy azt átélje amit én
na csajok,én mentem.Jó éjt,szép álmokat nektek! sziasztok
gondolod hgy ez a nyitja annak hogy nem szeretnél kislányt?
ez fogos kérdés hogy mióta :)
Lényegében miota kisfiam megszületett utána nem védekeztünk tudatossan megoldotta helyettünk ezt sajnos párom 4872 órás munkabeosztása de most végre minden este hazajön :D :D ja és lényegében 2 hónapja beszéltük is meg hogy várjuk szeretettel :)
Én is fiút szeretnék, de még erre nem is gondoltam, hogy lehet azért, mert anyukámmal rossz a kapcsolatom. Van benne valami..
de ha az jön akkor az is jó, de nagyon fiús vagyok
hogy lehet 2 fiút csinálni hogy ikrek legyenek?
én nem szeretnék kislányt mert az unyukámmal nagyon rossz a kapcsolatom
szióka:-) nekem is van már egy kisfiam és én is csajszit szeretnék,de már mindegy is lenne a neme,csak jönne már....:-) ti mióta próbálkoztok?
sziasztok :)
Nekem már van két babám de jelenlegi páromtol vágyom egy lánykára is persze az se lenne baj ha fiucska lenne mert a prototipus tökéletes ;)
magyarán mi is várjuk a gólyát :D
úgy látszik megint elkerültük egymást,ez nemigaz....:-((((már 2napja kereslek:-(
nem igazán sikerül elterelned a figyelmed, ugye?
mindenkáppen tesztelek reggel, de akkor is el kell mennem dokihoz mert lehet hogy felfáztam
Már előbb akartam jönni,, meg tegnap is, csak nagyon későn értünk haza! :(
Sziasztooookkk!! :D
Sziasztok újjak! :))))
Ki hogy van? :)
Én meg vagyok. Állandóan a gyerek témán pörög az agyam, dehogy minek.
Szerintem se! Egynapos vérzés, bő-nem viszkető folyás, megduzzadt méh, ezek mind lehetnek a terhesség jelei! Holnap elmégy egy másik dokihoz, vagy tesztelj! OK?
További ajánlott fórumok: