Ne szomorkodj, hamarosan jönni fog a pocaklakó! :) (beszélgetés)
jaj!!!!!
Nagyon sajnálom.
Tudnak ezen segíteni, hogy legközelebb megmaradjon?
És ezt csak szűréssel tudták megállapítani?
mi már 15 hónapja
most összejött, de prog. hiányom van és így szegénykém nem maradt meg
Mi kb 4 hónapja bár nem olyan intenzitással. :D
jó éjt nektek! sziasztok!
nekem is,örülök hogy beszélgettünk:-) holnap leszel?
persze hogy örülünk:-))))))))))) szia!
hát ez a csajszi elveszett, és kíváncsi vok nagyon hogy mi van vele!!!!
helló lámyok, csatlakoznék ha nem bánjátok
ti mióta próbálkoztok?
Én is remélem, hogy nem jött meg neki. :)
Sziasztok!
Bocsi, de csak én vagyok. :) Remélem, nekem is örültök.
Én nem bízok az ovutesztekben és csak csalódást okoz, ha nem jól méri be. Én szerencsére nem használo ilyet, de drukkolok, hogy sikerüljön.
Orsi83 te merre vagy??? :-( nemis láttalak erre ma, remélem nem jött meg!!!:-)
én nem, annyira nem akarok rágörcsölni a témára, mert ha nemsikerül akkor meg csak mérges leszek na meg csalódott nagyon...
hőmérőztök? nekem az is mindenz össze-vissza mutat :(
még nem használok semmiet,de most akartam rendelni 30db-ot, meg hcg tesztet is! mondjuk hcg tesztet azt szeretnék rendelni... jó ha van otthon:-)
Lehet, hogy csak nem figyeltél rá, nekem sok ismerősöm megérzi a peteérését ( a mázlisták.. )Milyen ovu tesztet használsz?
akkor nekem nemis kell ovu teszt???:-)))))))
rajta vagyunk az ügyön, gondolhatod:-)
egyébként szülés óta vettem észre ezt a jelet,előtte nem éreztem,vagy nemis figyeltem oda rá...
igen! meghát pont félidőben is van, így főleg gyanus :) hát akkor mindent bele ;)
én megfigyeltem hogy középidőben a petefészkemnél fáj, pl. tegnap is. peteérés jele lehet?
életem eddigi legrosszabb élménye volt.
Én is Elevitet szedtem.Pont akkor is szeptember volt amikor belekezdünk a babaprojectbe,és majd csak februárban sikerült.Gondoltam télen nincs annyi vitamin stb.mint nyáron ,így ártani biztos nem árt.Amikor terhes lettem és megcsinálták az első labort,hiába szedtem már fél éve a vitamint mégis kellett még plusz folsavat is szednem mellé.Sok ásványi anyag és vas kell a picinek.Úgyhogy szerintem jó ha szeditek.
persze még így sem tudom pontosan megállapítani, mikor is lehet..
természetesen mindkettő :)
ti hőmérőztök,vagy ovu tesztet használtok?
Háát, azt mondják jót tesz (legalábbis az én dokim)
hú szegény, gondolom mit érezhettél:-(
most készülök menni.Még nem vagyok nagyon kétségbe esve,hiszen már van egy kistücsök :))).
én szedtem elevitet,mikor kisfiammal terhes lettem,nekem bevált. Tudom hogy ajánlják terhesség előtt is szedni,de nemtudom vegyek e?....
További ajánlott fórumok: