Ne szomorkodj, hamarosan jönni fog a pocaklakó! :) (beszélgetés)
én most abba hagytam, mert sokat késik... viszont csináltam teszet... az meg nem mutat babát.
valami nem jó... :(((
úgyhogy jövő héten doki! lehet ciszta van a dologban.. vagy ki tudja...
kicsit ez így para! most tartok a 42. napnál... :S sosem szokott ennyit késni!! :(
nah! :) s iszod a cickafarkfű teát is? :))
jahjj nagyon drukkolok! :D
mikor kell szorítani neked!!? :)
:) Na akkor bemutatkozom! :)
Én indítottam a fórumot, s örülök, hogy itt vagytok! :)
Ürömön lakunk a férjemmel, s már nagyon várjuk a pocaklakót! :) Februárban volt az esküvőnk, ez a negyedik hónap , hogy próbálkozunk a baba témával!
Eddig még sikertelenül! De nem adjuk fel, nem szomorkodunk!! Egyszer csak beköltözik már a kismanó! :)))
Szia! :)
Hát... vagyogatunk, vagyogatunk...
Sajna,,, csináltam reggel egy újabb tesztet... semmi... nincs baba... :( pedig az előtte lévőn nagyon halványan... de megvolt a két csík....
s még mindíg nem jött meg. :(
most már inkább annak örülnék ha megjönne.
Sziasztok
Mi újság veletek?Hogy vagytok?
Áhjjj... a fenébe...
bosszantó!!!
Biztos én is nagyon dühös lennék, ha a telómról elvesznének a képek... :S Grrr...
De jahh... mi az hogy nem mentették le a képeket, zenéket,,, stb...
szép... mondhatom...
huuu Bcicus... akkor ma jól rád járt a rúd... :(
Szegény!!! a holnapi napod biztosan jobb lesz! szépen összejöttek a dolgok... :(
Szegény!!
Sziasztok.
Hát ilyen szar napom is régen volt (bocsi a szóhasználatért). Elindulok reggel, a kocsi kormánya rángat jobbra balra. Na mindegy, majd megnézem. Oda érek. Behívnak, azt mondja a nő, hogy majdnem 30 éve csinálja ezt de nem melkszik mikor kellett utoljára ennyi vért egy embertől levenni. Mindegy leveszi. Megiszom a cukros vizet, majdnem kihánytam. Majd megyek leveszik az egy órást, ugye a telómon néztem, hogy mikort ittam meg és mikor telik le a 60 perc. Leveszik, majd elmegyek megint sétálni, hisz van még egy órám. SZerintetek nem most ment tönkre az alig 3 hónapos hiper szuper méreg drága telefonom. ÍGy nem tudtam pontosan mikor lesz meg a 120 perc, csak nagyjából. Hazarohantam a kutyáim szétszedték az egyik szelektív gyűjtőbe szán zsákot és a tartalmával beborították a lakást. Gyorsan össze szedema telóm papírjait, spuri a mobilos céghez. Beadom, mondom mi van. Megnézik, hát igen, újra kell telepíteni,d e még le kell tölteni a szoftver programot, mert olyan új teló, hoy még nincs leszedve. 1óra múlva kell vissza mennem. Na végre elmegyek enni, mert uyge egész nap a vérvétel miatt nem ettem, aztán meg rohantam, ekkor már fél 2 volt. természetesen a telómról minden adat elveszett az üössze fotó, amik nekem nagyon fontosak voltak. JA még mielött a telót vittem látom a kocsim kerek tök lapos folyathattam föl. Telóm kész, de minden beállítás és fotó elveszett. Hát ennyi volt a mai napom.
Sziasztok, van valaki?
Bcicus mi volt a dokinál?
Szép álmokat nektek is, igyekszem holnap nem elájulni. Utána délután viszem anyumat vásárolni, meg lehet magamnak is beszerzek pár új göncöt, az majd felvidít kicsit.
Én még fent leszek jó darabig.
Most mennem kell,mert Dorka felébredt,és nagyon sír.
Jó éjszakát!
Ügyi legyél holnap Bcicus!:))