Ne szomorkodj, hamarosan jönni fog a pocaklakó! :) (beszélgetés)
ez sajna ismerős..
ráadásul a környezetemben mindenki folyton csak azt kérdezgeti: "Még mindig nem jött össze?" grr...
egyébként én is az miatt borultam ki,mikor az egyik ismerősöm bejelentette babát vár!!! akkoriban kellett volna megjönnie nekem is,és mikor megjött kész voltam...:-(
persze vele 1ütt örültem,de legbelül iszonyat féltékeny voltam...
igen a másodikat...:-)
ti az elsőt?
igen,a múlt hónapban én is kiborultam mikor megjött,sírtam és nemértettem miért velem történik mindez... hiszen kisfiamnál nemvolt ilyen gond,ő 3hónap alatt jött össze.
De megpróbálok pozitívan állni hozzá, és nem sírni,kiborulni mert az sem tesz jót!
Szia!
Nekünk a 6. hónapra sikerült a picilány,és amikor a dokihoz mentünk,azt mondta,jó hamar összejött.Persze,nem ő tartotta remegő kézzel a negatív teszteket hónapról-hónapra...Ő egy év próbálkozást teljesen normálisnak tart.
A kislányom már egy éves lesz,azóta nem védekezünk,de még nem sikerült a kistesó.
Szia!
Csak én olvasgattam visszafelé, még nem írtam ide, de már 7. hónapja próbálkozunk, sajna sikertelenül :(
Sziasztok!
A hétvégén nem tudtam jönni,mert a Balcsin voltunk,de most kicsit visszaolvastam.Látom említitek a ciklus.hu oldalt.Én is használtam a terhesség előtt és most is.Tényleg nem 100%-de,de kicsit átláthatóbb lesz tőle a kép.
jóóó ! :D
én is várom a fejleményeket! :D
holnap beszélünk!!
Puszii! :*
Wáháhháááááá!!! :D
jól tetted!!! :D reméljük sikerült! ;D
na elköszönök, holnap korán kell kellni... :S
sajnos... grrrr....
Légy jó, vigyi magadra!
Csajszik! :D Mindenkinek sok puszi!
Jó éjszakát!!!!!!!!!! :D
Köszi! :)
naon szeretném már ezt a babát!
9. napja késik... remélem a baba miatt! :)szerintem szerda reggel,,, vagy kedd reggel! :D inkább kedden! :)
hát ha...
Aham, szerintem a peteérés jele!!! úgyhogy... hajrá! kapd el az urad az este! :DDD
hát szorítok!!!! mikor csinálsz tesztet?
nekem is most délután óta fáj a bal petefészkemnél, de megfigyeltem hogy középidőben szokott fájni,van hogy mindkét oldalt. ez peteérés jele lehet?vagy vmi egészen más?:-(
hát.. sajnos nem igazán... :(
annyi hogy néha szurkod a hasam, meg fáj a derekam... alig tudok ma is lehajolni...
de ezt nem tudom be tünetnek!
se a mellem nem fáj, nem hányok a kv-tól! semmi
nem szédülök.. nem érzek semmit!
:(
szóval elég bizonytalan a dolog!