Ne szomorkodj, hamarosan jönni fog a pocaklakó! :) (beszélgetés)
Mindig van vmi akadály amit le kell küzdenünk.
A természet rendje, így volt ez biztos nagyanyáink idejében is, és mégis működött minden, most meg valahogy semmi nem megy a normális kerékvágásban...
Orsi várlak ám:-)várom a fejleményeket:-)
Nekem magától felszívódott.
Épp a múlt héten néztem a tévében egy orvosi műsort, valahol bp-en még méhen kívüli terhességet, méhen belül elhalt terhességet sem műtenek rögtön, vannak olyan gyógyszerek, amelyektől felszívódik, vagy kilökődik.
Szerintem itt vidéken ilyent nem is alkalmaznak :(((
Annyira nem aggódok. Most menzesz után vagyok és most 25mm. Nekem volt már cisztám. Fél évig uh-ra jártam ellenőrzésre. Semmi sincs kizárva. Nem félek, mert én már ezen egyszer átestem és tudom hogy mi vár rám ha mégis nőni fog. Ha nem is a jövő hónapban de egyszer biztos hogy fel fog szívódni. Ennek így kellett lennie. Most egy kicsit megnyugodtam, mert lehetett volna akár méhenkívüli terhesség is.
Sziasztok Lányok!
Ne aggódjon senki, nézem, hogy mindannyian még mennyire fiatalok vagytok! Tudom sovány vigasz, de annak örüljetek, hogy időben elkezdtetek a bébivel próbálkozni.
Ne aggódj, nem lesz semmi gond, még pici, hátha magától felszívódik!
nemszabad negatívnak lenned,csak pozitívan,de tudom hogy nem könnyű. Meglátod hamarosan hozzátok is bekopogtat majd a gólya:-)
Volt hogy mondogattam, és azt értem el, hogy 5 napot késett, jól megviccelt a szervezetem:) Úgyhogy ha jönnie kell, inkább jöjjön, aztán kezdjük elölről:( Én már nagyon negatív vagyok, az a baj. Isten tudja mikor lesz a nagy öröm. Ha lesz...
mondogasd azt hogy nemfog megjönni,nemfog megjönni:-)szorítok! hát nálunk decemberben lesz 2éve:-(de nekünk már van egy kisfiunk aki jövő hónapban tölti a 3-at! most mennem kell,de később jövök!
Szia! Nagyon szépen köszönöm a bíztatást! Még nem jött meg, de sztem megfog. Mi másfél éve próbálkozunk, előtte 5 évig szedtem fogamzásgátlót. De intenzívebben inkább mostanában álltunk rá a témára. Nagyon szeretnénk, és mi lennénk a legboldogabbak a világon, ha sikerülne! Tudom, nem szabad feladni. És ti mióta?
Szia!
Voltam dokinál. Elküldött uh-ra. Azt írta a beutalóra hogy méhenkívüli terhesség. Így meguh-oztak, mert egyébként nem néztek volna meg. A bal petefészkemben 25mm-es cisztát találtak. Egyébként még mindig görcsölgetek és a hányingerem is meg van. Csütörtökön megyek vissza a dokihoz az eredménnyel.
Nyugi!Dorkámnál első alkalommal nekem is halvány volt a csík. Nem csoda aznap csináltam a tesztet,amikor meg kellett volna jönnie.A férjem mondta is,hogy ne bízzuk még el magunkat,de én éreztem ,hogy az a hónap valahogy más.Másnap már erősebb volt a csík,hívtam is anyukámat rögtön...:))
szija! remélem még nemjött meg,és nemis fog!:-)ti mióta próbálkoztok? nem szabad elkenődni nagyon ha esetleg most nemsikerült,bár tudom nagyon jól hogy nehéz,de csak pozitívan és vidáman:-) kitartás,én szorítok nektek:-)
Sziasztok!valaki???
jajj Orsi,:-) dehát a halvány csík is csík,nemde??,:-)))júj de jó,erősödni fog,biztosan:-)puszi
Köszönöm a bíztatást, nagyon jól esett!!! Itt vagytok még?
bocsi, de lasssan mennem kell.
Köszi a társaságot Lányok! :D
Jó éjszakát mindenkinek!
Kösssziii a drukkot! :)
bár úgy lenne! :)) Remélem erősödni fog az a csík! Nagyon reménykedem!!! De ha nem, akkor sem leszek szomorú! Mert nem szabad szomorúnak lenni... :)
Cristina!! :D Te se add fel!!! Nem kell szomorkodni!!! :)))
Jönni fog az a baba mindenkinek lányok!!!! :D
Kitartás!!! :)))
Sziasztok! Nekem ma kellett volna megjönnie, még nem, de sztem holnap már tuti meg fog. Egész nap fájt a hasam, de még semmi. Kérlek segítsetek, hogy ha holnap megjön, azért még ne legyek megint a padlón. Remélem ti egy kicsit pozitívabbak vagytok nálam :)
Én is drukkolok. Ne add fel. Hétvégén mondjuk pénteken csinálj még egy tesztet.
én 3 pozitív tesztet csináltam és az enyém is először nagyon nagyon halvány volt, csak nálam rosszul sült el
Szia Orsi!
Hátha, bekékesedik pár nap múlva az a csíkocska! :)
Csajszik!!! Külön dícséret, ahogy olvastam vissza... a Vikinek adott pozitív energiákért!!! ;)
Ez a beszéd!!!! :)
Sziasztok Csajszik!!!!
Hát.. teszteltem.. de ... nem tudom.
A hugommal egy órán át néztük a tesztet. mintha lenne rajta egy nagyon halvány csík... :)
De nem lettem sokkal okosabb.
De ha most még sem jött volna össze, akkor sem szomorkodunk! Isszuk a teát! :)) és hát ha a jövő hónap a mi hónapunk lesz! :)))
Ti? Hogy vagytok? :))
Édik voltatok hogy hiányoltatok!!! :D ;-* jó lesett!!! :DD
nem hanem menszi előtt volt 10 nappal barnás pecsételő vérzés ami egészen a mensziig tartott
már folyik a hormonpótlás 3 hónapja most lesz a 4.,de van még 3 hónap, duphastont szedek amúgy
További ajánlott fórumok: