Ne szomorkodj, hamarosan jönni fog a pocaklakó! :) (beszélgetés)
Igen,ha kicsit nehezebb napunk van,mindig arra az időszakra gondolok,amikor még nem volt velünk...és csak mosolyogva legyintek egyet,mit nekem nehéz nap:)
ÍGy van. Pár év és úgy is csak a szépre fogsz emlékezni belőle. Gondolj arra, hogy milyen szerencsés vagy, hogy ezt átélheted.
Nem baj.Ezen is túl leszünk egyszer mint a hasfájáson.Most tényleg érdekes lenne a helyzet,ha mégis összejönne a kistesó.
Ez egy ilyen kor. Brátnőm babája is ezt csinálta.
Néha már a dédelgetés sem tetszik neki.Lecsúszik az ölemből megy egy kört az asztal körül és elkezd sírni,majd nyújta a kezét,hogy vegyem ölbe.Aztán kb.2 perc nyugi ,és újra kezdi előlről.Enni sem akar,néha már az asztal sarkát rágja.Úgy látszik ma velem alszik,hiszen nagyon nyűgös és azt imádom
Meg vagyok nagyjából, hát rendben biztos nem lesz semmi, csak kérdés kiderül e még valami új, most konkrtéan még örülnék is neki.
Jajjj szegény kicsi Dorka!! :(
Dédelgetni kell!!! :) szegény pici...
én még most értem ide.Most kicsit muszáj lazítanom,mert fáj a derekam,annyit emelgettem a Dorkát,szegénynek fáj a nemlétező foga
Miával mindíg elkerüljük egymást... :(
S te hogy vagy?
olvastam mész dokihoz! biztos minden rendben lesz!!! :)
Nem én vagyok, csak elköszöntem attól aki már megy, én csak most értem haza.
Sziasztok!! :)
Cajjjj mindenki már megy aludni,, későn értem ide... :(
Nem tudom. Nekem muszáj, hogy dnteni tudjak, hogy van e értelme majd még próbálkkozni lombikkal. Lehet náladenm indokolt. Passz
az én dokim miért nem hajlandó nekem ezt megcsinálni
Mert ugye leáltam az összes gyogyival és most megnézzük mi a helyzet.
A dokim csináltat egy teljes kivizsgálást. teljes vérkép, nagyrutin, teljes hormon sor, autoimmun panel és még nem tudom mi, meg terheléses cukor és inzulin.
miért mész várvételre?
szia mia
Szép álmokat. Úgynézem lekéstem a csevejről.
na én mentem aludni. Jó éjt. sziasztok
téma? csak beszélgettük ki mivel foglalkozik
holnap megyek nagy vérvételre, nem tudom hoyg fogok nem elájulni.
Ma este mi itt a téma?
szia. köszönjük szépen!!!!!! jó nyaralást, ez tök jó hogy érzed hogy ott van a baba!!!!szorítok:-) puszi. És majd várjuk a fejleményeket!!!!
Sziasztok!
Üdv az Újaknak! Én csak néha tudok feljönni netezni,mert erre soha nem jut időm. Na mindegy is, de most elolvastalak benneteket! Nekem jöv hét csüt-ön nem kellene megjönnie- és NEM IS FOG! Már 3 napja fája a hasam, a mellem. Remélem éppen most kapaszkodik a bébibó! Egyébként mindenkinek küldök pozitív energiákat, mert úgy látom fogyóban!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kitartás és biztos összejön!!
Mi is már majd egy éve próbálunk összehozni valami apróságot,d e eddig nem sikerült. Tudjátok a városban kevés a gólya:)
Megint nem tudok jövő hét végéig jönni, mert megyünk nyaralni- ami lehet telelés lesz? Meglátogatjuk a horvát tengerpartot, kicsit pihizünk! Elvileg ott fog kiderülni, mennyire kitartóan kapaszkodik a bébi! Mert érzemh itt van!
Mindenkinek pozi teszteket kívánok a jövő hétre is!
sajnos mennem kell :( sziasztok!
További ajánlott fórumok: