Nálad mik voltak a terhesség első jelei? (beszélgetés)
Sziasztok,
En 16.hetes terhes vagyok es a gyakori pisilesen kivul meg hogy a melleim nagyobbak( :) ) lettek abszolut semmi tunetem nincsen.
2 honap utan jottem ra hogy terhes v.ok. Mivel 2016 okt. Utolso napjaiban hagytam abba 10 ev folyamatos szedese utan a fogamzasgatlot igy annak tudtam be hogy nem jott meg a mensim. Olvastam hogy honapok kellenek h. A hormonhaztartasod ujra vissza alljon a normal allapotba. De mint kiderult ahogy letettem a yasminellet 1,5 hetre ra meg is fogant a babank.
Nem tudom mitol fugg kinek vannak tunetei es ki tunetmentes. Genetika nem hiszem , talan eletmod?? A lenyeg hogy en eszre sem veszem hogy allapotos vagyok meg a hasam se nagyon kerekedik...talan kezd kemenyedni mar de lassan...:) 2 het mulva talan meg is tudom a babam nemet...mar alig varom :)) vannak masok is tunetmentesek??
Persze,teljes mértékben természetes úton :)
2014. augusztusában abbahagytam a fogamzásgátló szedését és azóta egyáltalán nem védekeztünk.
Természetes úton jött össze? Nem adom fel,nem vagyok az a típus,főleg nem ebben, csak hát.. belefáradok lassan lelkileg.
Gratulálok Nektek!
Ne add fel,nekünk most két és fél év után sikerült ;)
Igaz,nem voltunk "görcsösen" rajta,úgy voltunk ha jönni fog, boldogok leszünk.Ha sosem sikerül,akkor is boldogok leszünk így ketten. :)
És lásd,42 éves vagyok....Valamiért csak most jött össze. :)
Sziasztok! Olvastalak benneteket s tuti h holnaptol legalabb a fele adag tünetet produkálni fogom. :-D
Sajna èn 2 èv hiábavaló próbálkozás után ilyen lettem. :/
Nem normális :O
Azonnal menj orvoshoz szerintem. Nekem igy ment el a babám szeptemberben. 7-8 het kozott. En is ugy voltam vele hogy ez biztos nem gond. Aztan el is mult. Napokig semmi. Aztan ujra. A dokim azt mondta nem gond de masnap azert megnez. Ultrahanggal nem vizsgalt meg csak irt fel progit de sajnos keso volt. Folytatofott a barnazas de annyira keves hogy az orvos vizsgalatnal nem is latta. Felhivtam hogy nem mult el es akkor meg mindig azt mondta hogy nem gond de masnap mar megnezett uh-on is es már nem élt. Mar banom hogy nrm mentem ügyeletre azonnal mikor eszrevettem.
Az sztk-ba el tudsz menni. Nem kell idopont ha megmondod hogy gorcsolsz verzel... Meg ugyeletre is bemehetsz a korhazba szerintem. En nem tudnek nyugodt maradni, ezert en biztos orvoshoz mennék. Szedsz progeszteront?
Nagyon halvány barnás folyás normális így a 7. hét környékén?Megijedtem.
Orvoshoz március 6-an megyek.:)
Azóta csináltam egy második tesztet,az is pozitív lett :)
KB a 7.héten lehetek.Két héten belül irány a doki ;)
Egyébként tök jól érzem magam,meg mindig nincs émelygés,se hányás.Attól függetlenül hogy a melleim leszakadnak,minden oké. Dolgozom mint eddig.Nincs nagyobb étvágyam,nem undorodom a szagoktol.Talán kicsit puffadtnak érzem a hasam,kijjebb kellett engedni az övet :)
Sziasztok!
Most regisztráltam ide,mert szeretném leírni az eddigi tapasztalataimat.
42 éves vagyok.Még soha nem szültem,sőt terhes sem voltam soha.
2,5 éve hagytam abba a fogamzásgátló szedését kb.10 év után.Azt követően a ciklusom az istennek nem állt be,volt hogy 65 napig nem menstruáltam.Kb.8 hónapja pontos kezdett lenni,olyannyira hogy 28 napra menstruáltam,ami talán még fiatal koromban sem volt.A gyógyszer abbahagyását követően megbeszéltük a Férjemmel,hogy nem védekezunk,ha jönni akar a baba, hajrá :)
Most január 7-én még megjött,tartott rendesen ahogy előtte.Aztan a februári késett...A melleim feltűnően megnőttek és érzékenyek lettek.13 nap késés után úgy döntöttem tesztet csinálok (ez most szombaton volt) és egyértelműen pozitív lett :) A héten csinalok egy másodikat,remélem nem lesz negatív,bár gondolom egy pozitív után ritka a negatív eredmény.
Természetesen kicsit félek,hisz 42 vagyok,több lehet a komplikáció.Sokszor fájdogál az alhasam,mintha menstruácios görcs lenne.Viszont nincs hányinger,nincs hányás.Tök jól vagyok :)
Úgy az 5. héten jarhatok.
Van esetleg itt hasonló korú hölgy aki hasonló cipőben jár?
Sziasztok!
Még új vagyok itt.
Az is tünet lehet ha 2 nappal hamarabb elmúlik a mensim és úgy érzem mint ha megint megakarna jönni és nagyon égnek a melleim meg a hőm 37. Szerintetek mikor probáljak egy tesztet?