Nálad mik voltak a terhesség első jelei? (beszélgetés)
Halihó!
Szoritsatok légyszi,délután 3-ra megyek az első orvosi vizsgálatra.Baromi ideges vagyok.Attol félek a doki nem lát majd semmit.Azon kívül hogy szetdurran a mellem már egy hónapja meg a 3 pozitív teszt,azon kívül alig van jele hogy terhes lennék.Hanyni egyszer sem hánytam.Hanyinger ritkán.Neha menstruácio szerű hasfájásom van,de ennyi.
Ilyen baromi szerencsés lennék?! :D Van valaki aki ennyire nem érezte meg a várandósságot?
(Pedig elvileg a 8. hetet töltöttem szombaton)
Ma csibehúst akartam Nutellába mártogatni....és 4 napja Coca Colára szomjazok...
Állandóan eszek, hasam néha szurkál...
Már pár napon belül próbálhatok tesztet ☺☺☺
Köszönöm!:)
Megy a drukk nektek lanyok! ;)
Köszönöm :)
Jövő héten mindenképp elmegyek az orvoshoz.
Reménykedem hogy tényleg babó van a dologban.
Neked meg gratulálok és sok boldogságot kívánok a picurkához
Nem korai. Altalaban ilyenkor mar kimutatja de van akinek csak a 6. heten lett pozitiv. A fogamzasgatlo nagyon osszezavarhatj a hotmonokat. Nekem jan. 25 volt az utolso mensim elso napja, en tegnap voltam uh-on, mar lattuk a petezsakot, 1,28 cm es benne a kis Picurit, ugyhogy ha bizonytalan vagy menj el ultrahangra jovoheten. De az is lehet hogy a fogi abbahagyasa utan nem a 14. napon volt a peteeresed hanem kesobb es kesobb fogant es azert nem mutatja ki.
Nekem kb 1 evig a fogamzasgatlo utan 35-40 napos ciklusaim lettek.
Sziasztok,
Kicsit tanácstalan vagyok.
Január 29 volt az utolsó menzeszem első napja , miután elmúlt nem szedtem be már a fogamzásgátlót .
A párommal szinte majdnem minden nap együtt voltunk úgy igazán.
Nekem 28 napos a ciklusom ,Február 26-án kellet volna megjönnie a bajomnak de kimaradt.
28-án csináltam egy tesztet de az negatív lett .
Ezek után gondoltam biztos a gyógyszer abbahagyása végett marad ki vagy ilyesmi,igaz volt már hogy abbahagytam és akkor rendesen megjött.
De viszont a napokban elkezdett fájni a derekam nagyon, állandóan ehetnékem van és eléggé fel vagyok puffadva.
Néha egyes ételektől rám jön a rosszullét.
Ezért ma 03:03-án csináltam még egy tesztet de sajnos az is negatív lett.
Szerintetek lehetek várandós?
Vagy ez még korai lenne?
A válaszokat előre köszönöm
Sziasztok. A párommal babát szeretnénk, 8évig fogamzásgátlót szedtem. Tavaly novemberben befejeztem.menzeszem megvol novemberben is és decemberben is. Miel megbeszéltük,hogy 3 hónapig nem próbálkozunk, be is tartottuk. De januárban kimaradt a menzeszem. Tesztet csináltam. Negatív.elmentem a nőgyógyászomhoz. Megállapította,hogy tabletta abba hagyása miatt hormon zavarom volt.a menzeszre utaló jelek megvannak. Kaptam injekciót,hogy megjöjjön 2 héten belül.után nyugodtan próbálkozhatunk. Meg is jött 5 nappal a szuri után. Teltek a napok.figyeltem a ,,jelekre".szinte minden nap együtt voltunk.és most várunk. Nagyon bízunk benne,hogy sikerült. Annyit vettem észre magamon,hogy gyakrabban jarok pisilni, melleim viszketnek és esténként fájnak.szédülés is gyakori, na meg a szagok! Minden szagot erősebben érzek, zavaróak azok, amik eddig nem.március 13-án lenne esedékes a menzeszem. Tesztet addig hiába is csinálok, a beágyazódás is eltart egy darabig.. étvágyam az nagyon nagy lett, fél lovat meg tudnék enni egyszerre és híztam is 1 kg-ot... :-)
Remélem nem csak bebeszélem magamnak a tüneteket :-)
Ó,nagyon sajnálom :(
Mennyi idős terhes voltál?Csak mert én is tartok a méhen kívüli terhességtol,de a 8. heten már gondolom lenne valami jele ha az lenne,nem?
Egyébként mit mondott a doki,mi a teendő? Megműtenek?
Hú,az nem jó...
Majd írj hogy mi volt!
Kitartás
:)))
Rosszul én se vagyok hála az égnek. Nekem is inkabb csak nagyobb lett a cicim de nem fajnak. Az elozo terhessegem utan megszunt. Maskor peteerestol mensiig fajtak. Pisilnem nekem is gyakrabban kell. Elég faradt vagyok de progeszteront szedek az annak is lehet a mellekhatasa. Napjaban tobbszor hirtelen ehes leszek es eg a gyomrom. En 5 hetes vagyok. Igy lehet a tunetek java még most erkezik. 😂
Hát nem tudom. Mert ha normal 28. naposak a ciklusaid akkor a 14. napon van peteeres. Es kb. rá 1 hetre agyazodik be. Elvileg innantol termelodik a hcg ami a tuneteket okozza. Persze lehetseges spontan peteeres is igy lehet hogy elobb sikerult.
Nekem facelle teszt 24. napon mar halvanyan muttatta, van is fent kepem. 1 het mulva tesztelj egyet hátha...de mondjuk akkor még nem mindenkinek mutatja ki szoval akkor se keseredj el.