Most megy ötödikbe a gyermeked? Beszélgessünk! (beszélgetés)
Sziasztok!Barbaráék tanító nénijének tegnap volt a névnapja és ma kitalálták a gyerekek,hogy meglepetésnek verseket mondanak neki.
Elmesélte,hogy mennyire örült neki a tanítónő,kaptak cukrot,amit még órán meg is ehettek:))
Sziasztok!Igen,holnap újra suli,nem nagyon várják,az igaz.
Barbara is olvasott minden nap és a feladatokat is elkészítette.
Szisztok!
Mi pénteken rendbe raktuk a táskát,már csak a tesi cucc van hátra.
Arany szívem még alszik,holnap ilyenko rmár a padban fog ülni....
Nem panaszkodik hogy mennie kell.
Hogy elment a szünet?
Minden nap tanult egy kicsit,meg játszottak a kistesóval,tévét néztek.....
Nagyon nem voltunk sehol,tegnap is csak vásárolni,mert Apa dolgozott.....
De legalább ki lazítás volt neki.....
Köszi megvagyunk:-)
Lassan készülünk újból a sulira, összepakolgatjuk a "menetfelszerelést", mert Bence sok mindent hazahozott.
Szia!De örülök neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hogy vagytok?
Köszönöm a névjavítást!:-)
Sziasztok!
Bencééknél csak a magyaros tanárnéni adott fel házi feladatokat. Nyelvtanból vagy négy feladat van, énekből kottaírást kellett gyakorolni. Olvasásból el kellett kezdeni a Vukot, Bence este már be is fejezi, és ki kellett a regényből gyűjteni az állatszereplőket. Azt hsizem huszonnyolcat számoltam amikor reggel Beni leírta őket:-)
Nálunk is volt némi lecke a szünetre, de már kész van vele, plusz gyakorolt versenyre is, feladatlapokat töltött ki. Én a tananyagot nem gyakoroltatom vele ezen felül, mert nincs szüksége rá, ellenben minden nap gyakorol hegedűn, a hugi meg csellón, a szünetben is. :)
Az elsősöm állítólag nem kapott semmi leckét a szünetre. :)
De jó nektek!
Nekünk nincs szünet h.f. nélkül.......
Rájuk fér,meg nem árt,csak szabadabbak lennénk,ha nem azon kellene agyalnunk:Úr Isten,jól osszuk be a leckét,minden kész legyen........
Megjegyzem a nehezén túl vagyunk-remélem,nem utolsó pillanatban derül ki hogy maradt még.....
Azért még átnézem a tásit,bár már átnéztem....
3 sor van még kb. amit be kell csókolni,azt kész.
De ma már csütörtök van,minden napra volt valami,írtam........
Matek tegnap,kedd szövegértés,hétfőn nyelvtan.
Irodalomból van még 2 sor a tündérmeséről,meg nyelvtanból 1-2 sor a felszólító mondatról,szabály.
Elfújjuk néhányszor,10-20 szor,ilyenkor ha van időm akkor én is mondom vele, így több kedve van hozzá.
Drága Danama!S ilyenkor akkor még gyakorlás sincs feladva? Vagy Te nem gyakoroltatod?
Mi megcsináljuk a sulis leckét,örülünk ha a végére érünk.....
Tavaly még irogattam neki,de idén már nem,annyival ellátják.....
További ajánlott fórumok:
- 2009 február - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- 2010 szeptember - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- Akik most kerültek oviba, beszélgessünk!
- Akik most várják hogy felveszik e a fősulira/egyetemre beszélgessünk
- Akik most próbálják leszoktatni a gyermeküket a pelusról, beszélgessünk!
- Szt. István Általános iskola az V. kerületben. Tapasztalatokat várok, ha odajárt vagy most jár oda gyermeked...