Most megy ötödikbe a gyermeked? Beszélgessünk! (beszélgetés)
Sziasztok!
Nálatok van iskolatej?
Ezt kapják,vagy a tízóraiban van benne?
Na,hát,igen.
Az iskoatejet,majdnem mindig hazahozza.
Valamit haza fele eszik meg.
Nekem sem tetszik,hogy állítólag nincs rá idő.
Ma pl.arra sem volt ideje,hogy a leckefüzetét ottbent megírja és aláirassa.
Akkor mit csinálnak napköziben?
Egyébként Danira is mérges vagyok,mert mikor megjött akkor szólt hogy ma fogadó óra,s már múlt hónapban is készültem,de mikor Dani hazaért akkor szólt.Tehát későn.Ezt sem lehetne beírni az üzenőbe?
Egyébként most már nekem is kezd gyűlni a méreg,mert tan néni a múlt héten pénteken tévedésből rosszul jelölte be Daninak a matek tk.-ben a hiányosságot,az még haggyán,de olyan ocsmányul,még jó hogy nem torkoltam le Danit,hogy hogy néz ki a matek tk.
Minden sz@rságért hazaírnak,már unom.
Jó,Dani is összekaphatná magát,de én úgy érzem,hogy már egy kis kukacoskodás is van ottbent.Mi itthon,jobban mondva párom inkább tud fegyelmet tartani a gyerek-kek felett,ott bent tan néni nem?
ÁÁÁÁÁ,hosszú.
Nálatok harmadikban hogy van az uzsonna kérdése? Az első két évben délután háromkor megkapták, illetve elővehették az uzsonnát, ésettek. Most az egyik tanítónéninél úgy működik a dolog, hogy ha készen vagy a házival, előveheted és ehetsz, a másik viszont ma is négy órakor a csengőszóra mondta, hogy Bencéék kivehetik az uzsonnájukat. szóval megint hazahozta az uzsiszendvicset, és ez már nem az első eset!
Azt hiszem hétfőn a szülőin mindenképpen szóváteszem!
Hát,igen,remélem inkább pozitív események történnek velünk ezen a 7-en.......
Mindenkinek szép napot!
Szép hetet!
Hát,ez az!
A kulcs az összetartó közösség.
2 anyuka van,akihez lehet fordulni,legalább is én tudok fordulni......
Ma ismét jó egy adag pótolni valót kaptunk.
Egész du.,este írta Dani fél 9-ig,aztán mondtam,hagyja abba,a kötelező meg van,a gyakorlást 7 végén befejezi.
Rendes volt tan'néni,fénymásolt egy 4 oldal, j és ly-s szavakból egy táblázatot,persze j és ly nélkül.
Matekból már a gondolkodó feladatokat párom nézi meg.
Murphy törvénye:Dani holnap megy suliba,a kistesó meg alászignózta az orvosi igazolást.
Remélem ezért elnézőek lesznek.
Próbáltam radírozni,de olyan rafkós volt,hogy tollal rajzolt rá,bár nem vészesen,tényleg.
Ez van.
Ha nem fogadják el,jövő 7-en kérek másikat a dr.-tól.
Hogy nálunk minden nap történik valami?
Sziasztok!Jobbulást Daninak!
Nálunk a leckekérdés egyszerű szerencsére.
A tanítónő leírja egy papírra és a bátyja elhozza,vagy én megyek be,amikor megyek Borkáért az oviba:)
Ez a lecke elkérés nem olyan sima ügy.
Az első szülőin nagy dobra verték,hogy már e-mailben is el lehet kérni.
Ennek tök örültem,mert így nem kell bebaktatni a suliba,hacsak nem a könyvek is bent maradtak.....
Na, ebből még nincs semmi,mert egy alkalommal,már szükségem lett volna így megoldani a dolgot,de két napot könyörögtem tanár néninek küldje el e-mailban......mire ő nem ér rá.
Oké,ezt meg is értem,mert nem lenne kötelessége,meg van elég dolga ....stb.
De akkor ne harangozzák be,hogy ily' módon is hozzá lehet jutni.
Egyébként nagyon jó dolognak tartom ezt a megoldást.
De,hát,sajna nem működik.....
Úgyhogy, ilyenkor úgy oldom meg,hogy a suli mellett van az ovi is,és anyukám ott dajka,úgyhogy ismerős is,és ilyenkor átküldöm a könyvekért és a leckéért.De hát neki is munkahelye van,nem hagyhat huszon-sok gyereket egyedül,ha nincs bent ovónő.........
Sajnos a szülők közt meg sz.tem nincs olyan viszony,olyan összetartás.....
Max.két anyukához fordulhatok ilyenkor,de az ő gyerekeik pl.haza nem is visznek,csak alig sokszor könyveket,vagy nincsenek képben mit tanultak épp aznap a gyerekeik.......
Már kezdek megijedni,hogy én akarok csak ennyire napra készen informált lenni a sulis dolgokkal.
De sz.tem ez nem baj......
Csak a Daninak van már csömöre belőlem.......?????
Szia!
Hát,igen.
Ma még itthon maradt.
Ma úgy is nyílt nap van,ma dogát tuti nem íratnak a szülők jelenlétében....
Tegnap megkaptunk egy adag lecót,s mivel tegnap du.felmentünk Budaőrsre vársárolni,még eddig nem sikerült pótolni,majd ma.
Úgy nem akartam elküldeni,hogy nincs kész.
Van bőven mit pótolni,s remélem,hogy nem kell annyit könyörögnöm,mint tegnap,mert az a halálom.
Férfiak!Jellemző rájuk,hogy csak legyintenek.
De én nem hagyom annyiban.
Nehéz nap elé nézek.
Tegnap Bence is megkapta a matekot, neki is ötös:-)
MA filharmónia előadás lesz náluk, jegyzetelni kell, mert fogalmazást írnak belőle!:-)
Sziasztok!Barbarának ma kiosztották a matek felmérőt.5-s lett neki:)
Nagyon örült,mert a barátnőjének is 5-s lett:))
Szia!
Szerencsére volt itthon a hűtőben ciloxan szemcsepp,tegnap sűrűn cseppentettem neki,ma már egész jól néz ki a szeme,de azért még ma is cseppentgetek,s ha estére is ilyen szép marad,holnap reggel go!!!!
Tegnap így is írtak szövegértésből és tollbamondásból dogát.
Ha meggyógyult neki a szeme,akkor nem fogom itthon.
Egyébként meg rengeteg tanulni valója van,nem tudom hogy csinálja meg.......?????
Tévézne egész nap....
Hát nem.S a poén,hogy én jobban izgulok ezen!!!!!!
a mézeskalács receptedet utólagos engedélyeddel a helyi baba klub weblapjára is feltettem :-))
A férjemnek is nagyon ízlik, reggel a kávéhoz azt eszi :-)
szia!
Jobban van már?
van még fáj a szeme?
Danit ma itthon fogtam,mert este nagyon vakarta-tekerte a szemét,v.sz.kötőhártyás.
Szemcseppezem,de már nekem is viszket....
Remélem nem marad le a suliból.
További ajánlott fórumok:
- 2009 február - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- 2010 szeptember - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- Akik most kerültek oviba, beszélgessünk!
- Akik most várják hogy felveszik e a fősulira/egyetemre beszélgessünk
- Akik most próbálják leszoktatni a gyermeküket a pelusról, beszélgessünk!
- Szt. István Általános iskola az V. kerületben. Tapasztalatokat várok, ha odajárt vagy most jár oda gyermeked...