Most megy ötödikbe a gyermeked? Beszélgessünk! (beszélgetés)
igen,menet közben jön rá az ember mi lett volna a jobb...
köszönöm próbálkozunk jól lenni:))
Nehéz dönteni,mi lenne a legjobb a gyereknek!
Jobban vagytok már?Jó pocakod van:)
Sziasztok!Nálunk is csak egy iskola,egy osztály van évfolyamonként.Vannak kisebbségiek,egyre többen.Szerencsére sok gond nincs velük,egyenlőre!
Ha rossz lenne a helyzet,valószínűleg én is gondolkodnék,bár Pápán ennél sokkal rosszabb az arány!!!
Kedves Jutka !
A legjobbakat kívánom nektek a suli szempontjából is.
Számomra ez nagyon durva. Én SOHA nem írattam volna be a gyerekemet "ilyen" iskolába.
Szerencsére nálunk nincsenek c...k.
az lesz csak eddig nem is tudom vártam a csodára hisz mindig ugy tünt meg tudtuk beszélni tanitónénikkel és a gyerek ez év elejéig még ide akart járni nem akart elmenni eddig azt mondta felsőben sem fog sulit váltani...most már neki is elég sajnos:(
viszont nem helyben hanem másik városba fog átmenni ezért is félünk kicsit de rosszabb nem nagyon lehet:(amit kinéztünk egy nagyon jó suli és biztatnak hogy felveszik
Én az itthonira gondoltam,a suliban laza volt,kapott valami csomagocskát,de hát írtam,hogy Dani nem édességes......
Majd a kistesó elpusztítja apával.....
Ezért úgy gondoltuk,mivel ált. mindenkitől csokit kapnak,így mi aprósággal is készültünk.
A kiscsajomnak babával.
Daninak kisautóval,játék bicóval.
Na ezeknek nagyon örült.
anyáknapjára természetesen jöhetnek az anyukák de a nagymamákat nem igazán látják szívesen kicsi a hely a teremben:(....
farsangkor be szoktam menni felöltöztetni de maradni nem lehet,mikulás,karácsony osztályszinten nem igazán van,suliszinten is csak egy kis snassz ajándékosztás és kész....
Olvasgatlak benneteket mindig de nem nagyon szeretek írni...egyre rosszabbak a jegyeink,pedig nem lett butább a gyerek...magatartás újra 3as,a "beikszelős" negyedéves értékelésnél legtöbb variációból a legrosszabbat ikszelték be neki...
Nem járnak ki normálisan levegőzni,ha rossz valaki akkor büntiből továbbra sincs tornaóra ha van akkor sem mindig öltöznek át tornaruhába stb...és a gyerek jó beszélőkéjét,mozgékonyságát azzal büntetik hogy pl egyedül űl a terem végében...jelzem picike gyerek és sokat fáj a feje bár szemüveg nem kell neki....van amikor úgy űlnek hogy elől a jók,aztán a gyengék ami nálunk 100% cigány,mögöttük egy sor kihagyva és ott hátul egyedül padtárs nélkül Bencém.
Most miután ezért szólva lett ,ép most 4 es csoportokban ülnek,ő legelől ül jelenleg csakazértis cigó gyerekekkel kizárólag....nem lenne alapból velük bajom de nálunk ez a réteg nagyon gázos és az osztály talán több is mint fele az...más nem ül ennyire töményen velük csak Bencus....az egyik szaga kifejezetten idegesíti szólt nekem hogy nem igazán bírja forog a gyomra tőle rossz ott ülni egész nap stb....
Tanárnénikkel mindig rendszeresen beszéltünk,apukája (irtam már talán hogy elváltunk csak ugye ritkán irok nem tudom emlékeztek e) mostanában direk többször elment külön reggel illetve délután beszélt ős is mindkét tanárnénivel...eddig ő volt az aki ugy gondolta hogy tanárnénik jót akarnak biztosan és Bencének kell változnia,most már neki is az jött le többszöri beszélgetés után hogy bármit csinál a ygerek minden rossz...senki nem panaszkodik amugy rá a tanárnéniken kivül,ugy értem továbbra is illedelmes,tény hogy mozgékony beszédes gyerek,de nem agresszív soha,nem szemtelen stb amit a felnőttek meg is erősitenek tehát nem csak én tartom így....
most már a ygerek is sokat mondja hogy semmi nem jó amit ő csinál,látom hogy már semmi kedve tanulni mert ugysem lesz jó,több jegyet igazságtalannak érez,több büntit nem tart jogosnak...látja hogy más apró dolgokért nem kap büntit,ő ugyanazért beirást stb...szóval kicsit ki vagyok borulva suliügyileg az eddigi két és fél év alatt nem látom hogy közelednénk tanárnénikkel,sőt:((sajnálom az egészet,és nem látok ebben a suliban kiutat....
Húúú,nálunk nagyon happy volt a Miki ünnep.
Remélem a jövő hét is ilyen lesz.
Dani tartja az ötösöket,remélem ez így is marad.
Sziasztok!Nálunk elmaradt a mikulásdiszkó a járvány miatt.Bár nem értem,a suliban is ugyanazok a gyerekek vannak,mint a diszkóban lettek volna!
Barbara amúgy sem ment volna,legalább nem fáj a szíve emiatt.
További ajánlott fórumok:
- 2009 február - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- 2010 szeptember - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- Akik most kerültek oviba, beszélgessünk!
- Akik most várják hogy felveszik e a fősulira/egyetemre beszélgessünk
- Akik most próbálják leszoktatni a gyermeküket a pelusról, beszélgessünk!
- Szt. István Általános iskola az V. kerületben. Tapasztalatokat várok, ha odajárt vagy most jár oda gyermeked...