Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem? (beszélgetés)
Sziasztok!
Igi de jó,de jó!!!:-)))
én bunkó :) ez lemaradt:
jó reggel!
azért írtam, hogy sztem ennyi idő után már csak akkor van hcg, ha valaki termeli :Đ
met: ha eddig szedted, akkor szedd tovább. a közönségtalin volt róla szó, hogy 12. hétig abszolút ajánlott, utána meg nincs lényegi különbség a szedés és nem szedés között.
tesóm a szülés napján hagyta abba :Đ
Jó reggelt!
Ma megyek dokihoz, ovu után 4 nappal mit fog most látni?
Sziasztok, Lányok!
Lina, nagyon örülök, hogy hallok Rólad, mostanában sokat gondoltam arra, mi lehet Veled, nagyon eltűntél.
Nagyon-nagyon drukkolok, hogy az a pozitív igazi legyen és az is maradjon! :)
Igi, Nektek is ezerrel megy a drukk! :)
Mártus, privben elküldöm a doki elérhetőségét.
Megnéztem 4-10 nap a kiürülése, azon meg túl vagyok.
És mi van a MErckforminnal? Azt lehet szedni?
szerintem a pozitív, az terhességet jelent... most nagyon buta vagyok, de hcg csak akkor van a szerveteben olyan mértékben, ha van ami termelje :)
szóval szerintem fel a fejjel! nyugi!
... ja, és nagyon halk grt :Đ
Sziasztok!
Bocsi, régen nem voltam. De majd igyekszem vissza olvasni.
Sok minden történt velem és most kicsit parázok.
A lényeg megkaptam a stimulációt ( Closty+Merional majd Choragon ) De nagyon letargiában vagyok!!!!
Tegnap teszteltem egy pozitivat. Nagyon örültem neki, de páran azt mondták, hogy ne éljem bele magam, mert lehet a gyógyszerektől van!!!
Lányok!!!!
Akkor most mi van? 2 hét után lehet annak még ilyen hatása?
Betta azt mondta, hogy a dokija azt mondta neki, hogy két hét után már nem attól lesz pozitiv. Nagyon beletették a bogarat a fülembe és félek!!!!
igi!
megy a drukk :)
a pcos önmagában nem ok a veszélyeztetett terhességre... de ez orvoson és rábeszélésen múlik... tk bárkit bármilyen indokkal annak lehet nyilvánítani, ha úgy szeretné, és olyan az orvos hozzáállása.
én pl ha eljutok odáig, tuti veszélyeztetett terhes leszek, pedig nagyon nem szeretnék... annál sajnos jobban féltem a munkámat :s
Köszönöm Orsi, jól esik nagyon.
Ezek az érzések leírhatatlanok.
Rendesen próbára tesz a jó istenem.
Igi,nekem is potyognak a könnyeim örömömben!!!:)
Azért drukkolok még tovább,hogy osztódjon is szépen az a sejtecske.
Sziasztok!
Igi dél van....nagggggyon szorítooook!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
okés :-)
Én veszélyeztetett terhesnek számítanék?
sziasztok!
Ani!
ha van/volt pé-d, akkor ugyanannyi eséllyel indultok a babáért, mint egy teljesen egészséges pár.
arra viszont figyelj, hogy amint van egy kis barnázás, rohanj a dokidhoz utróért, vagy hasonlóért!
Sziasztok!
Az természetes, h gyomor görcsöm van? 2 hét mire kiderül, h sikerült e, nem bírok nem rá gondolni.
Igi!
Fel a fejjel,nagyon-nagyon szorítok!!!
Szia!
Szerintem van rá esély :-)
Főleg, ha így érzed is a peteérésedet. Legalább tudtok "célozni". Nem mindenki érzi.....
Szióka!
Gratula!
Drukkolok nagyon!!!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Tehetetlen vagyok a hisztis gyerekemmel szemben
- Köteles vagyok e zsebpénzt adni a kamasz gyerekemnek?
- Elvehetik a gyerekemet csak azért mert rendetlen vagyok?
- A gyerekem kamasz és én vagyok a rossz ..nálatok is igy van ez?
- 40 évesen nem vagyok férjnél és nincs gyerekem, mégis...
- Kisbaba mániám van! Nagyon vágyok egy újabb csöppségre, de már van 3 gyerekem!