Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem? (beszélgetés)
sziasztok!
szerdán volt peteérésem, az nap és előtte mindkét nap együtt voltunk, van esély??
Még ma is van 1 kis szurka, normális?
Nem vagyok 101 es , de ez most mellékes, csak a kicsikéim legyenek jól
A sömör rohamosan gyógyul, a fájdalom napról napra kisebb.
Még várom a telefont !!!
Szerintem nem kell mondanom milyen ez a várakozás !!
Sziasztok,szép napot Nektek!
Igi, GRATULÁLOK!!!:)
Én Kiskunmajsán lakom, Holdcsillag Te kecsón kihez jársz dokihoz?Mert én jelenleg Kistelekre járok,de sajna a dokim jövő év végén nyugdíjba megy(ilyen az én formám..)
Jujj, Igi, ez szuper! :)
Jól vagy? Övsömör?
sziasztok
4 sejtecském lett :-)
Szia!
Mit nem értettél?
megyei jogú város neves meddőség szakértője??? akkor most már mondhatom, hogy a mi kisvárosi kiskórházunk sima főorvosa igazán tudhat valamit :)))
egyébként nem fogom a fejem a falba verni, ha nem csinál mindjárt pé-t... csak szeretném, ha legalább valami elindulna, hogy lássam: van értelme.
A Bromóval szemben elég komoly előítéletek vannak, mindig csak a kimutathatóan emelkedett vagy magas PRL-t szajkózzák. Ehhez képest nekem évek óta nem magas a PRL, és a Bromó mégis újra és újra be tudta indítani a ciklusomat, ami nélküle megszűnik létezni... (tegyük hozzá, hogy ez nem hormon, mert ha vkinek Norcoluttal jön meg, nincs sokkal előrébb)
És azt is tegyük hozzá, egy megyei jogú város neves meddőségi szakértőjénél ez alapgyógyszer, rengeteg problémán átsegíti a nőket - amiken saját elmondása szerint sokszor a metformin sem (amellett, hogy az is kell)...
Igen, az utro igazából csak akkor jó, ha van peteérés... nekem úgy kellett szednem, hogy közben kiderült, nincs is peteérésem... Azért kaptam, hogy megjöjjön a menzeszem... Ez se segített sokat... :( Viszont a kisfiamnál a terhesség 12. hetéig szedtem, hogy ne menjen el a baba... és minden rendben is volt :)
Most odáig kéne eljutnunk, hogy legyen egyáltalán peteérésem... :(
szia m.gery!
Te meddig szedted a metet, semmit nem segített?
Értem, köszi!
Én most gyűjtök minden infót, kedden megyek a dokimhoz, és rákérdezek pár dologra...
bromocriptin.
magas prolaktin-szintre adják... vagy "csak úgy", mint nekem :)
ovu-indukciós gyógyinak kaptam... aztán mindenki leüvöltötte a fejem, hogy ez nem erre való. 3 fórumról összesen eddig 2 olyan embert találtam, akik normál prl mellett kapták.
szia!
adok én neki időt... 14 nap elég lesz? :Đ
Helló, Lányok!
Örülök, hogy jól vagy, youlcsi, a Bromó akár gyors áttörést is hozhat, de azért adj neki egy kis időt. :)
Iginek ezerrel megy a drukk!!!
További ajánlott fórumok:
- Tehetetlen vagyok a hisztis gyerekemmel szemben
- Köteles vagyok e zsebpénzt adni a kamasz gyerekemnek?
- Elvehetik a gyerekemet csak azért mert rendetlen vagyok?
- A gyerekem kamasz és én vagyok a rossz ..nálatok is igy van ez?
- 40 évesen nem vagyok férjnél és nincs gyerekem, mégis...
- Kisbaba mániám van! Nagyon vágyok egy újabb csöppségre, de már van 3 gyerekem!