Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem? (beszélgetés)
:) Nem gáz...
Holnap megyek dokihoz, kifaggatom :)
Istenem lányok, olyan fura,h ez az egy dolog az életemben,amit nem tudok irányítani,megszoktam,h mindent elérek.és ez most nem így működik:(
Nektek nincsenek ilyen gondolataitok?
jajj! bocsi... :irul-pirul:
félreolvastam, és úgy értettem, hogy nem érted, miért írták fel (a clostit)... szóval a válasz arra szólt (pedig még kérdés sem volt :))
metet amúgy nem mindenki írja fel. van aki 4-5-6 orvost is végigjár, mire talál egy olyat, aki javasolja.
pcos-ben a vércukor általában (mondhatni: szinte mindig) jó. az insulinnal vannak a problémák.
hogy miért írták fel? mert van akinél bejön az, hogy csak egy kis lökés kell a szervezetnek, hogy beinduljon.
mártus!
nem mindegy, hogy miből írta fel az 1 szemet: van 500as, 850es, 1000es... és persze ott a csoda xr, amiből csak napi 1 jár :)
mennyit szedsz, mióta, hogy máris emelni akarsz?
nika!
lehet-e? pcos-ben kötelező. a met az alap. a closti csak rásegítés.
Csajok, closty mellé szerintetek lehet metformint szedni? Holnap megyek az endokr. dokihoz... rákérdezek pár dologra...
Van valami tippetek,milyen egyéb gyógyszerre, módzserre, homeopátirás cuccra érdemes rákérdezni?
akkor neked is kitartás!
én a 2x850-es dózist 5 nap alatt építettem fel. soha, semmilyen mellékhatása nem volt... mondjuk woodoo-ztam is magam rendesen, hogy ne legyen, mert az első mettel összefüggésbe hozható hasmenésnél végleg elfelejthetem :s
gery!
köszi az érdeklődést. mintha állandóan enyhén másnapos lennék :) de nem olyan vészes.
ami kicsit zavar, hogy ma jött hozzá ilyen enyhe remegés-szerű dolog. de lehet csak azért, mert ma bevállalós voltam, és úgy döntöttem, hogy elbírom már reggel is az egészet :Đ
Olyan jó néha jó híreket is hallani... :) Örülök Nektek és persze mindenkinek drukk...
Én egyelőre csak álmodom róla,hogy egyszer megnő egy tüszőcske... :)
Sziasztok, szép napot Nektek!
Én is szorítok Holdcsillag, Igi!!! Remélem minden rendben fog történni, és jöttök este a jó hírekkel!
Youlcsi, hogy bírod a Bromot?
Lina, van változás azóta?
Megy a drukk az esedékes tüszőrepi előtt állóknak :)
jó reggelt!
mindenkinek megy a drukk, és a rágondolás, hogy minden rendben menjen, minden oké legyen :)
Jó reggelt Mindenkinek!
Holdcsillag, beizzítottam a varázsgömböm:) Igi Neked is!
jó reggelt!
Én is drukkolok neked
és kívánom hogy jók legyenek az eredményeid.
Jó reggelt, Lányok!
Gondoljatok ma rám, du. megyek vissza nőgyógyhoz, és remélem, meglesz a petefészek-biosziám és kromoszómavizsgálatom eredménye + elvileg ma nézi meg UH-n, történt-e vmi változás odabenn lapar óta (5 és fél hete volt) a Bromo és a met hatására...
Félek/izgulok, nem is tudom, melyik kifejezés megfelelőbb...
Mindenkinek drukkolok, azoknak különösen, akik körül most éppen nagy események vannak (kiemelném Igit és Linát, bocsánat attól, akit nem mondtam külön).
de, ha nincs megtermékenyülés/beágyazódás, akkor jön a mensi... de ha még előtte lesz egy másik ovu, amiből a pete megtermékenyül, akkor a sárgatest elkezdi ontani magából a progit, és nem kezd el leválni a nyh.
hőmérőzzél babám! akkor látod, ha megreped a 2. tüsződ is :)
És az jó, ha sárgatestre azt mondta nagyon szép?
Eddig mindig mondta mikor menjek vissza, most meg semmit....
Meg jöttem az uh-ról.
Képzeljétek, mindta meg láttam is hogy van egy nagyon szép sárgatest ( tüszőből) vmiket mért uh, nem tudom mi volt) , de mondta h nagyon szép! Ez mit jelent?
És képzeljétek a jobb petefészkmbe is van egy tüsző ami ma vagy holnap fog megrepedni 19 cn-en! Uh ezen meglepődtem. Most újra akció? :-) vagy ne foglalkozzak vele?
További ajánlott fórumok:
- Tehetetlen vagyok a hisztis gyerekemmel szemben
- Köteles vagyok e zsebpénzt adni a kamasz gyerekemnek?
- Elvehetik a gyerekemet csak azért mert rendetlen vagyok?
- A gyerekem kamasz és én vagyok a rossz ..nálatok is igy van ez?
- 40 évesen nem vagyok férjnél és nincs gyerekem, mégis...
- Kisbaba mániám van! Nagyon vágyok egy újabb csöppségre, de már van 3 gyerekem!