Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem? (beszélgetés)
Sziasztok csajok!
Azért hoztam egy "kis reményt" Apu most mesélte,hogy miután én megszülettem,utánna diagnoztizálták anyunál a pco-t(sajnos már vele ezt nem tudom megbeszélni,talán ezért is viselem nagyon nehezen,mert most nagyon hiányzik egy Édesanya) és utánna született az Öcsém,majd 30 éve,szóval,ha akkor megtudta oldani az orvostudomány, akkor HAJRÁ MINDENKINEK!!
Sziasztok Csajok!
Rég jöttem, bocsika....
Üdv az "újaknak"!
Drukkolok keményen mindenkinek, meglátjátok hamarosan eljön a Ti időtök!!!!! Fel a fejjel!!!
Bizony az élet nem mindenkinek fenékig tejfel, de hinni kell hogy egyszer nekünk is sikerülni fog.
Ha bárki teherbe esik, mindenféle külső segítség nélkül csak annyit tudok mondani: Nagyon szerencsés ember ! és sokaknak fogalma sincs róla valóban mennyire szerencsések.
Nekem is ez volt a taktikám... :) Ha nem bizakodom nagyon, kisebbet esem :)
Már nem hiszek a dokiknak... tök egyértelmű, hogy fin**juk nincs mit javasoljanak...
De előbb-utóbb csak lesz másképp... Muszáj, hogy tudjunk szülni... egyszer már "összejött" miért ne lehetne újra?
Mi is szorítunk Neked, mint itt mindenkinek. :)
Én igazából úgy érzem, a hozzáállásom folyamatosan változik. Sokáig nagyon pozitív és reménykedő voltam, aztán sorozatos arcra esések után jó ideig padlón, és most olyan sehogy. :) Ez a legjobb... :)
Tudom... én 1 éve járok orvosról-orvosra, és igazából mindenki csak tippelget, mi lehet a megoldás... és mindig bukta a vége minden "kúrának"...
Igyekszem pozitívan állni mindenhez, és megtalálni mindenben a fejlődési lehetőséget... demagóg duma, de vesztenivalóm már nincs :)
Mindenkinek nagyon szorítok,hogy jöjjön végre össze a baba!... és más is...
Gery, nagyon sajnálom... :(
A műtét kapcsán sokat gondolok Rátok és kitartást kívánok, elhiszem, hogy soknak érzed mostanában a bajt, tényleg folyton orvosoknál vagytok...
Nitka, teljesen igazad van, csak néha olyan nehéz pozitívnak lenni...
Igi!
Nagyon sajnálom a fájdalmat és nehézségeket, amikben részed van, nagyon drukkolok, hogy minden jól menjen!
Sziasztok, Lányok!
Gery, történt vmi? Még majd most olvasom a naplódat.
Szép napot Nektek.
Én is ezen agyalok már vagy 1 éve... mindig amikor azt hiszem, sínen van minden, akkor üt be a krach!
Előbb-utóbb mindannyian elérjük, amit szeretnénk!:)
Szia Orsa! Papírom "kötetlen" a munkaidőm... :) Ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy ha sok a munka KELL maradni, ha meg kevesebb, akkor IS :) Csak vicceltem, elvileg tök rugalmas a munkaidőm...logisztikus vagyok, de most pang a biznisz... holtszezon van :)
Képzeld, a nagy diétában rámjött egy ezer éve elfeledett ruhám! Állé!! :)
Hogy vagy ma?
Hahó, Orsa!
Nem semmi, hogy elvitték a kábelt... :(
Ahogy látom, nem egyszerű az életetek, mindig van vmi aktuális probléma meg bosszúság... :(
Igi köszi az e-mailt:-)
Biztató,amit mondanak a dokik,látod,mire a beültetésig jutsz,el is felejtheted ezt az övsömört.
Mekkora az a 3db tüsző?
Nagyon köszönöm lányok :-))
Remélem én is!
Igi, ugyan nem "ismerjük" egymást, de én is a drukktáborba tartozom :)
Biztosan minden símán fog menni! :)
Már meg is írtad. :)
Nagyon örülök neki, hogy mehet tovább, remélem, Neked is jobb már a hangulatod. :)
Jujj, Igi, nagyon drukkoltunk ám Neked!!!
Várjuk a beszámolót, remélem, már írod a naplódba. :)
Sziasztok !
Megjöttem :-) hellyel közzel rendben van minden.
t.mártus de aranyos vagy köszi, ilyen siratós a naplóm ? Húúú remélem már nem sokáig.
Szia, Wecuska!
Látom, itt is találkozunk. :)
További ajánlott fórumok:
- Tehetetlen vagyok a hisztis gyerekemmel szemben
- Köteles vagyok e zsebpénzt adni a kamasz gyerekemnek?
- Elvehetik a gyerekemet csak azért mert rendetlen vagyok?
- A gyerekem kamasz és én vagyok a rossz ..nálatok is igy van ez?
- 40 évesen nem vagyok férjnél és nincs gyerekem, mégis...
- Kisbaba mániám van! Nagyon vágyok egy újabb csöppségre, de már van 3 gyerekem!