Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem? (beszélgetés)
:( Sajnálom! :(
Ma volt időm elolvasni a kálváriád... nyomorult egy helyzet van a magyar egészségügyben! De már vége, otthon vagy! Ez a lényeg!
Asszem felhívom a dokim... egy rákszűrés amúgy is aktuális lenne...
akkor is kell teszt! egy rendes nőgyógyász nem adja a kezedbe a receptet anélkül, hogy meggyőződne arról, hogy nem vagy terhes. nekem még akkor is kellett tesztelnem, amikor a doki előtte nap vizsgált. azt mondta, csak akkor vegyem be reggel, ha előtte 1csíkosat pisilek :)
jól vagyok, köszi :) fáj a hasam... nem is értem. amióta norcoluttal vannak vérzéseim, azóta baromira fájdalmasak a mensik... előtte sosem volt ilyen problémám.
Hali!
Szerintem is teszt és doki! A gyógyszerekhez nem tudok hozzászólni.....
Okka! Köszi! Én is hasonlóra gondoltam... csak norcolut helyett én utrogestant kapok ilyenkor mindig...
Tesz tök felesleges... a hőm a béka segge alatt van...
Hogy vagy Youlcsi?
Egyéb javaslat a közvéleménykutatásban!
teszt, orvos, norcolut.
én a 45. nap környékén meg szoktam lépni, hogy azért 60 nap fölé ne nagyon menjenek a ciklusaim.
Sziasztok lányok!
Kérdezhetek valamit?
Nyomorult 59. ciklusnapomon vagyok... űberfuck! Szóval Ti mit tennétek?
1. Várnátok, hátha hat végre a metformin és türelmesen kivárnátok a következő ciklust
2. Elballagnátok a nőgyógyászhoz, hogy most mi legyen? Bekapjunk-e valamilyen bogyót, ami meghozza a menzeszt?
3. Önkényesen bekapnád azt a bizonyos bogyót, amitől ilyen esetekben mindig meg szokott jönni, és a dokid is mindig ezt javasolja...
Nyomorult egy helyzet! :(
Plíz... adjatok tanácsot! Hála!!
Helló Youlcsi! Bocs, hogy csak most... itthon nehéz géphez jutnom :)
Örülök, hogy újra itt! Amint lesz pár percem, bekukkantok a naplódba! Sajnálom, hogy nem volt egy leányálom :(, de már vége :)
Most rohanok vacsorát adni a fiúknak :)
Szép hétvégét!
Itt szakad a hó, és fővároshoz méltóan járhatatlanok az utak...Állé!
szia!
tk a terhelés eredménye kóros lett, de nem mondták, hogy nem ehetek/ihatok tejcukrot tartalmazó dolgokat. azt vsz csak a felborult bélflóra okozta.
Hát nem volt semmi, ami veled történt a héten...
Kérdeznék is...akkor tejallergiád van, jól értelmezem?
Sziasztok mindenkinek!
Youlcsi!Örülök,hogy sikeresen túl vagy rajta!!Pihenj!
Akarom írni:Youlcsi
-bocsi:-) -
Sziasztok!
Voulcsi végre itt vagy:-)
Szép hétvégét nektek csajok!
jól vagyok :)
a megkönnyebbülést azért még a szövettan utánra hagyom ;)
szia
hát nekem semmi kiugró értékem sincs
nem tom mit gondoljak
ciklusom van
Helló, Csajok!
Youlcsi, welcome home!!! Remélem, jól vagy, vagy a legalább a körülményekhez képest jól.
A hormoneredmények maximum egy kis támpontot adnak a PCOS megerősítésében, de ez elég ingatag dolog. (ha csak nincs vmilyen kiugró érték, mert ahogy írtátok is, az más problémát jelezhet)
Nekem már 9 éve nem volt ciklusom, amikor még tökéletes hormoneredményeim születtek. :)
A prolaktin 9 éve volt magasabb, a tesztoszteron meg később lett az.
sziasztok!
hazatértem :)
részletek 1-2 napon belül a naplómban lesznek... de lehet, már ma este :)
mitől vékony a mnyhártya?
mivel vastagítható?
arra tippelek, hogy évekig barnáztam volt soxor, hogy menszi előtt 10 napig is
és progi hiányom volt
lehet, hogy akkor történt valami
szedtem rá duphatont és elmúlt
További ajánlott fórumok:
- Tehetetlen vagyok a hisztis gyerekemmel szemben
- Köteles vagyok e zsebpénzt adni a kamasz gyerekemnek?
- Elvehetik a gyerekemet csak azért mert rendetlen vagyok?
- A gyerekem kamasz és én vagyok a rossz ..nálatok is igy van ez?
- 40 évesen nem vagyok férjnél és nincs gyerekem, mégis...
- Kisbaba mániám van! Nagyon vágyok egy újabb csöppségre, de már van 3 gyerekem!