Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem? (beszélgetés)
köszi :)
de azért még holnap benézek, mielőtt hétfőn elindulnék a vesztőhelyre :D
sziasztok!
csak bekukk... :)
szeretnék már holnapután lenni. valahogy úgy érzem, ha ott leszek már a klinikán, nem leszek ennyire ideges :)
köszi a rám-gondolásokat, drukkokat :D
Youlcsi, én is kitartást kívánok, hamar túl fogsz rajta lenni, és minden rendben lesz!
Mi újság csajok?
Uhh Kékmeggy! DE korai vagy :)
Youlcsi, sokszor eszembe jutsz... ne izgulj, hamar eltelik az a pár nap a kórházban!! Nyugi!!
Helló, Csajok!
Szép jó reggelt mindenkinek, Móni, üdvözlet köreinkben.
áhhhh
csak vicc volt
nem csinálnék olyatám soha
már így is van elég haragosom a suliban
kéne
ott volt a beutaló a kezebe és csak egy x-et kellett volna betennem:-P
de remélem a dokinéni elküld majd oda is
olyan kíváncsi vagyok már az eredményre
meg arra, hogy mit javasol majd a néni
az mindenképpen szükséges.
éppenséggel nekem sem volt beutalóm... bár nekem a cukorterhelésre sem. a doki felírta egy papírra, hogy mi kell, aztán közölte: tudod mi a dolgod :)
hát az biztos, hogy a terheléses beutalókat nem adják egy könnyen
most nekem is csak se insulint néznek
és ha szükséges akkor megyek terhelésre
Gondolom, hogy igen, legalábbis remélem.
Lassan elköszönök, jó éjszakát, ha nem baj, néha benézek hozzátok a fórumra.:)
a lényeg, hogy a cukor mellett insulint is nézzenek.
bár gondolom, a bmc-ben ezt tudják ;)
cukorterhelésnél insulint is néztek?
bár mondjuk a tünetek alapján mindegy is... meg látom amúgy is szeded a metet :)
Hát nekem is ez a legnagyobb bajom, hogy nem bírom betartani, pedig elég sok súlyfelesleg van rajtam:(
De azért bízom benne, hogy le fog menni szépen lassan.
Igen van diéta is.A lényeg,hogy no cukor,no szénhidrát!
Én nem is próbálom meg,nem tudnám betartani..én mindig bűnözöl,sokszor becsúszik a csoki is.
De ezzel nem vagyok egyedül,ugye csajok?:-D
Tavaly kezdtem el szedni, májusban volt az első inszem. addig szedtem, utána nem sikerült az inszem, abbahagytam a Met-et is, utána decemberben írta fel a doki újra, akkor 2x1-t szedtem, két hete voltam a BMC-ben, onnantól szedem a 3x1-t.
Fogyni fogytam, egyszer 10 kg-t de sajna vissza is jött, tornázom, most újra elindult a súlyom lefelé. VAn diéta is a PCO ra? Ugye jól tudom.
Így van,annak is örülnünk kell,hogy mensizünk..:)
Értem..akkor már régebb óta szeded a Met-et.Segített mást is a gyógyszer?Pl fogytál tőle?
Igen,a szőrösödés tipikus Pco-s tünet.Nekem ez nincs meg,talán köszönhető a szőke hajamnak.
Viszont volt elhízás,rendszertelen mensi(70-80nap),zsíros haj és bőr,hajhullás,peteérés hiánya.
Amióta szedem a Met-et,fogytam 13kg-ot,ciklusom 30-35nap közötti.Peteérésem meg nem tudom,van e,azóta nem voltam uh-n:-)
Szerintem először próbálj meg 1szemet bevenni belőle..fokozatosan kellene emelni,hogy a szervezeted hozzászokjon.Itt mindenkinek így kellett szedni..de aztán végülis te tudod,hogy szeded:-)
A cukorterhelés nincs összefüggésben a Pco-val.Az nekem is negatív.Inzulint kell nézetni.Éhgyomorra és terhelten is.
Egyébként egyből 3x850-et kell szedned a Met-ből?Vagy fokozatosan emelve?
További ajánlott fórumok:
- Tehetetlen vagyok a hisztis gyerekemmel szemben
- Köteles vagyok e zsebpénzt adni a kamasz gyerekemnek?
- Elvehetik a gyerekemet csak azért mert rendetlen vagyok?
- A gyerekem kamasz és én vagyok a rossz ..nálatok is igy van ez?
- 40 évesen nem vagyok férjnél és nincs gyerekem, mégis...
- Kisbaba mániám van! Nagyon vágyok egy újabb csöppségre, de már van 3 gyerekem!