Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem? (beszélgetés)
sziasztok csajok
kellene egy kis segítség
nekem stabil 36,7... így a ciklus elején :)
progihiányról kár is beszélni, ha nincs pé... hiszen nem is van miből progeszteronnak lennie... na, ezt most jól megmondtam :D
Remélem igen... majd kifaggatom... Mondjuk ebben az egész mostani ciklusban van olyan érzésem, hogy meg fog jönni... Egészen a 30. naptól... Persze nem folyamatosan, de most már másodszor érzem azt,hogy tuti megjön... És nem...
Nem értem mit kavar a szervezetem már megint...
Nitka!
no para. nekem is éppen aznap reggel esett le a hőm, amikor elkezdtem a norcolutot. szóval lehet, megjött volna magától az előző ciklusban. de mivel ugye kórházba készültem, nem kockáztattam meg, hogy ott még vérezzek, így inkább beszedtem a gyógyszert :)
de egyébként sztem az uh-n azért csak lát a doki arra utaló jeleket, hogy megjönni készül... vagy nem?
Hát, hogy őszinte legyek, 60. nap tájékán már nem vagyok olyan lelkes hőmérőző... :) Meg az én görbém semmit nem mutat...hidd el :)
De most is tökre érzem, hogy meg fog jönni a nyomorult...
Halihó!
Millió puszika Bettáéknak!!! Drukkolunk!!!!
Sziasztok lányok!
Bettáéknak drukk! Biztosan minden rendben lesz!!
Szegény Bettáék... :-(((
Én is nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen velük... :(
Sziasztok
Szegénykék. Szorítok nekik, hogy minden rendben legyen és megerősödjenek a picurkák.
Puszilom őket!
Majd még este irok neki, és akkor megmondom. Én is meglepődtem, de pár napja megéreztem, hogy talán baj van... Sajnos igazam lett :(
Bár azt mondták jól vannak! Ennek örülni kell!!!
istenem!
remélem minden oké lesz... ezerrel mennek a drukkok!!!
Sziasztok!
Már egy hete nem jött fel Hoxára Betta. Aggódtam érte, ezért írtam neki, kérdeztem tőle, hogy mi van vele.
Tegnap éjjel ki kellett venni a babákat, szűk volt már bent a hely nekik. Jól vannak mindhárman!
Csak gondoltam szólok, hátha ti is hiányoljátok.
Őszintén szólva próbálom nem festeni az ördögöt a falra (bár a drnő is beszélt erről), de számomra a nagy kérdés akkor jön el, amikor esetleg ciszták miatt újabb laparoszkópiára kell mennem. Nem a műtéttől félek, hanem nem tudom, a petefészkeim hány cisztapukkasztást élnek túl, ugyanis azért nagyon erősen meggondolnám, hagyom-e őket tönkremenni a bizonytalan kimenetelű lombik miatt.
Szóval 1. körben ettől tartok legjobban. Jövő hétre már közel 5 hónap telik el a szeptemberi lapar óta, és a drnő azt mondta, simán elképzelhető, hogy lesz egy csomó új cisztám mostanra - amiket nyilvánvalóan el kell távolítani...
Úgyhogy van bennem egy kis para.
Hahó, Csajok!
Nálam csak annyi van, hogy 1 hét múlva lesz a Kaáliban az UH-vizsgálatom + férjemnek spermiogram, akkor kezdik el a tényleges kezelésemet. (Vagyis előbb megnézik, vannak-e cisztáim, és ciklust építünk elvileg hónapokig.)
láthatóan most is dolgozom ;)
(b@sszus! pedig kéne!!!)
hát remélem, nem lesz gond a gyógyszerrel.
próbáltam utánanézni... igazából az állatkísérleteknél nem volt magzati károsodás tőle, vagyis nem volt több, mint nélküle. placentán sem megy át... csak hát humán adat nincs róla.
de remélem nem is lesz vele gond, hiszen csak 2 hónapig kell szednem :) nem is biztos, hogy addig összejön a baba.
Sziasztok!
Nitka, én is a csajok tanácsát gondolom jónak. Az orvos úgyis csináltat tesztet. Semmiképpen nem vennék be magamtól ilyen jellegű bogyókat.
Szerencsére pont hétfőn és szerdán rendel, úgyhogy még tegnap felhívtam gyorsan...
Amúgy is ideje elmennek egy rákszűrésre + ez sem állapot, hogy már a 60. napon vagyok, holott eddig úgy tűnt, hat a metfromin... Ki érti ezt? :(
Remélem neked sem lesz akadály a gyógyszer a folytatásban...
szép napot!
ez gyorsan ment :)
én majd csütörtökön hívom a dokimat, megbeszéljük, hogy mikor lesz uh... illetve hogy mennyire mehet a rabyprex mellett tovább a project :s
Jó reggelt csajok!
Na csak bejentkeztem dokihoz. Szerda délután megyek. Ez már nem állapot.
További ajánlott fórumok:
- Tehetetlen vagyok a hisztis gyerekemmel szemben
- Köteles vagyok e zsebpénzt adni a kamasz gyerekemnek?
- Elvehetik a gyerekemet csak azért mert rendetlen vagyok?
- A gyerekem kamasz és én vagyok a rossz ..nálatok is igy van ez?
- 40 évesen nem vagyok férjnél és nincs gyerekem, mégis...
- Kisbaba mániám van! Nagyon vágyok egy újabb csöppségre, de már van 3 gyerekem!