Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem? (beszélgetés)
Szia! A labor eredmények még folyamatban, uh-n néztek meg.
A tünetek, szőrösödés, túlsúly, nincs peteérésem, magas vérnyomás, egyedül a cukorterhelés, amit kb egy éve csináltak lett neg. A hormonszintem, amit először levettek még régebben magas tesztoszteron, alacsony progeszteron, most várom majd az új eredményeket.
Merckformint kapok 3x1 tbl
hajjaj
nyugi
tudom könnyű mondani
szia!
tünetek?
labor-eredmények?
kezelés?
bocsi, de én kíváncsi népség vagyok :)
szia youlcsi
hogy vagy?
Sziasztok!
Szia Móni,üdv közöttünk.4év hosszú idő..sajnálom.
Kaptál gyógyszert?
hűha!
akkor ma-holnap ungabunga!!! :))))
Sziasztok!
Ma voltam dokinál és még nem késtem le, 22mm tüszőm van ami bármikor megrepedhet. :-))
:))))))
ismerős... nekem a párom ilyen... amíg otthon vagyunk, semmi "dolga"... amint kiérünk a buszmegállóba, tuti, hogy beindulnak a "dolgok" :)))
Engem meghajt. De van ennek valami pszichológiája, mert addig csak kutyorog a hasam, még be nem hajtok az utcánkba. Na onnantól felgyorsul a dolog, a folyosón már szaladok :)
A hányingerre jó a Salvus víz. Pár korty, és elmulasztja.
sziasztok, hogy vagytok?
mindenki jól van?
Hú, Youlcsi, megértelek nagyon-nagyon!!!
Nitka, köszi szépen, annyira izgulunk miatta. :)
Egyébként a met sztem csak bizonyos mennyiség fölött hajt meg (a szedés kezdetét leszámítva). Nekem akkor volt brutál, amikor napi kb. 2500 mg-ot szedtem, és szőlőt ettem. :) Akkor előfordult, hogy nem tudtam buszra ülni, egy barátom jött el értem kocsival, hogy legyen esély a hazaérésre... :-D
Egyébként borzasztó rossz. 2 évig volt nálam emiatt széntabletta.
nagyon nyűgös vagyok... parázok a jövő héttől :s
de hát túl kell esni rajta!
Nem mondod?? Engem sosem hajt meg a met... akármennyit szedek :( Úgy látszik, az én szervezetem ebben sem úgy reagál, ahogy az a nagy könyvben meg van írva...
Nekem max hányingerem van, ha sok szénhidrátot eszem...
Kékemeggy, grat a macshoz:)
Lehet, de a Lombikcsodák c. könyv ezt írta (igaz, mint kuriózumot :-)).
Hogy vagy, Youlcsi?
Hú akkor kicsit megnyugodtam, h van még esély.
Köszi már jobban vagyok. :-D
1 hét?
nem lehet, hogy ott benézett a postás is??? :Đ
jó reggelt!
ha valóban akkor van a napja, akkor alig van kevesebb esélyetek, mintha egész ciklusban feszt együtt lennétek :)
Kedves Ani!
Én úgy tudom, a spermiumok még 3-5 napig élnek, de a lombikos könyvben olvastam, volt olyan nő, akinél bizonyítottan 1 héttel később történt a megtermékenyülés. :)
Szóval ha a p napja nincs elszámolva, akkor jók az esélyek. :)
Jobban vagy már?
Sziasztok!
Még egy újabb kérdés! :-D
Mennyi esélyem van ha csak 2 nap tudunk együtt lenni ( peteérés napja meg utána való nap) ?
További ajánlott fórumok:
- Tehetetlen vagyok a hisztis gyerekemmel szemben
- Köteles vagyok e zsebpénzt adni a kamasz gyerekemnek?
- Elvehetik a gyerekemet csak azért mert rendetlen vagyok?
- A gyerekem kamasz és én vagyok a rossz ..nálatok is igy van ez?
- 40 évesen nem vagyok férjnél és nincs gyerekem, mégis...
- Kisbaba mániám van! Nagyon vágyok egy újabb csöppségre, de már van 3 gyerekem!