Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem? (beszélgetés)
Sziasztok!
Betta szívből gratulálok a fiúkhoz!A lényeg,hogy jól vannak,és majd szépen megerősödnek!
Sok boldogságot!:)
Szia!
Én nem vagyok lombikos, de Closty+Merionalt kaptam. Igy is jó vagyok?
Sziamia! Ahogy nem jött válasz, rögtön gondoltam, hogy a párod lehetett az, aki fent járt.
A lényeg tényleg az, hogy elég erősek a fiúk. Nagyon szép nevük van. Elhiszem, hogy rossz most így neked otthon...remélem hamar elszalad neked ez a pár hét! Légy erős! Mi nagyon szorítunk nektek!
biztos erősek!
mennek a drukkok ezerrel!!!
Sziasztok!!!
Érdeklődnék, hogy van-e közületek lombikos, aki a closti mellé merionált kapott???
Drága Betta!
Nagy-nagy gratula az ici-pici babucikhoz!!!
Meglátod, hamar utólérik társaikat :-)
Lényeg, hogy jól legyetek! Pihenj sokat és majd várunk a beszámolóval.....
Betta gratulálok a pici babákhoz, nagyon hamar jöttek de a lényeg hogy minden rendben van.
Nagyon jó egészséget, és sok boldogságot kívánok nektek :-)
óóóóóóóóóó
de jó olvasni téged!
örülök, hogy a körülményekhez képest jól vagytok!
nagyon sok egészséget és boldogságot neked, meg a két kis legénynek!
Sziasztok!
Hazaengedtek ma a kórházból, nagyon köszönöm mindenkinek aki gondolt ránk, aranyosak vagytok és nagyon jól esik!
febr.1-én császármetszéssel megszületett 17.38-kor Olivér 1470g 40cm, 17.39-kor pedig Konrád 1230g 38cm, mindketten jól vannak, csak nagyon picik így még pár hetet minimum a koraszülött intenzíven maradnak.
óóó... majd csak otthon tudom megnézni :s
az irodában nem mennek a videók.
t
:)
elfelejtettem írni :)
köszi csajok :)
mindent :)
Youlcsi, fel a fejjel! Tudom, hogy az kevésbé nyugtat meg, ha mindenki azt írja: "NO PARA", de talán érzed, hogy sokan drukkolunk!
Fel a fejjel! "Don' worry, be happy"
nagyon nincs ideje hatni, mert amit a panaszaimra kaptam, az 5 nap múlva elfogy...
de mindegy. ez itt nagyon OFF
biztos lesz az
hisz te mondtad valamelyik gyogyiról hogy több hónap kell hogy hasson
talán a met volt az nem tom
lehet, hogy ennek is kell egy kis idő
persze nem pár hónap
reméljük, hogy mihamarabb rendbe jössz és akkor hipp hopp babás is leszel
aranyos vagy... de nem vagyok ideges. leginkább mérhetetlenül csalódott :(
de majd túl leszek rajta... meg lehet, hogy csak az kell, hogy kezdjenek hatni a gyógyszerek, és akkor már minden egyenesbe jön...
csak most valahogy úgy érzem, hogy ha már egy hete szedem őket változás nélkül, akkor már nem is lesz változás.
sziasztok
youlcsikám látom, hogy nem vagy jól
ne idegeskedj és vigyázz magadra
szia!
furcsa, de ma nagyon ramatyul vagyok. asszem kezdek kiborulni... azt hittem, hogy ha megvan minden eredményem, minden szép és jó lesz... de nem...
Helló, Csajok!
Nitka, tök jó híreket kaptál, ne aggódj, a petefészkek nem durrannak szét, de valóban műtéti úton szokták eltávolítani ezt a megvastagodott részt, szóval mindenképpen jó, ha normális méretűek, és hogy a ciszták felszívódtak, nagyon király. :)
Youlcsi, hogy vagy? Naplót olvasni sajnos nem volt időm.
Szép napot Nektek!
Hálistennek azt mondta dokibácsi, hogy normális nagyságúak a petefészkeim... ez azért jó...
De izgat ez a nyomorult 66 nap.:(
pcos egyik legjellegzetesebb elváltozása a cisztákon kívül a megnagyobbodott petefészek...
egyébként valóban el tudnak tűnni a ciszták. nekem pl a norc előtt azt mondta a doki, hogy ha másra nem is volt jó a closti, legalább az egyik oldalon csodaszépen letisztult a pf-em.
További ajánlott fórumok:
- Tehetetlen vagyok a hisztis gyerekemmel szemben
- Köteles vagyok e zsebpénzt adni a kamasz gyerekemnek?
- Elvehetik a gyerekemet csak azért mert rendetlen vagyok?
- A gyerekem kamasz és én vagyok a rossz ..nálatok is igy van ez?
- 40 évesen nem vagyok férjnél és nincs gyerekem, mégis...
- Kisbaba mániám van! Nagyon vágyok egy újabb csöppségre, de már van 3 gyerekem!