Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem? (beszélgetés)
Szia!
Természetesen csináltak petefészek drillinget is...
metet én is szedtem, de sajnos nekem sem segített!
Egy kicsit gyorsnak találom, hogy most volt a műtét, és ha szeptemberig nem esek teherbe, lombik... Mit gondoltok erről?
amúgy sziasztok!
szeretném kérdezni, h szed valaki közületek METFOGAMMÁT???
Szia!
Én csak olyat tudok mondani Szegeden, akihez inkább ne menj!
Csajok!
Ha nem jön meg a mensesem ,akkor mi a manó lehet,kapok más gyógyszert? vagy valami más ???
volt már nektek ilyen probléma???
írjatok!
Köszi
Köszönöm szépen,akkor várok még egy pár napig aztán jelzem a dokinak.Ha van endrokrinológus ismerősöd,orvosod szívesen fogadnám ha elküldenéd a nevét és azt,hogy hol találom meg.
Előre is köszönöm szépen:
Maya
Hahó!
Nekem Norcolut befejezése után 4-5 nappal szokott, szóval sztem 1 hétig biztosan nem akkora probléma.
Sziasztok Csajok!
Adjatok egy jó és megbízható endokrinológust ha lehet Szegeden!!!!!!
Csongrád megyében.
S.O.S -BEN KELL!!!!
Előre is köszi nektek!
Maya
Sziasztok Csajszik!
Én is itt vagyok a nagy gondok közepette:(
Képzeljétek el beszedtem a gyógyszert amit kiírt a doki de már a 3. napnál tartok, hogy nem szedem a "duphaston, didrogeszteront" és még sem jött meg a mensesem!
Mikor kell vérzésnek lennie?
Ha tudtok segítsetek!
Köszönöm
Szia!
Nagyon szépen köszönök minden egyes sort amit írtál,hidd el már ez nagyon jól esik.
Beszedtem a gyógyszert amit kiírt a doki de már a 3.napnál tartok,hogy nem szedem a "duphaston,didrogeszteront"
és semmi:(:(:(:(
még mindíg nincs vérzésem:(
Hány napnak kell eltelnie,hogy végre legyen vérzésem???
mi a manó lesz most????
Teljesen ki vagyok akadva magamon.
A doki annyira biztosra vette,hogy majd ettől megfog jönni a mensesem.:(
szia!
nálam sem volt ir, metet mégis szedtem (igaz, nem segített).
szóval először azért azt kellene megpróbálni, mert a closti pcos-ben veszélyes játék.
ha már bent jártak, drillingeltek is?
Helló Mindenki!
Új vagyok az oldalon.
Nálam 2009 decemberében diagnosztizáltak PCO-t. (korábban is ez a diagnozis volt felállítva, de mivel akkor még nem volt baba-projekt, így Diane-35-tel "kezelték")
Már egy éve szeretnénk babát, sikertelen próbálkozások után 1. állomás a műtét: 2 hete volt lapar műtétem, mely után megállapították, hogy az egyik petevezetékem teljesen elzáródott, a másikon egy nyílás van, így az sem működik 100 százalékosan :( Azt ugye mondanom sem kell, hogy ezek mellett természetesen, mindkét petefészekben szőlőfürt szerűen sorakoztak öreg barátaink: a ciszták
Most 2 hónap gyógyszer mentes időszak következik, mely idő alatt, ha nem jelentkezik vérzés, júliustól closti kúra, majd szeptemberben Kaáli - lombik... :( ha nem sikerül addig teherbe esnem.
Nálam az endokrinológus nem diagnosztizált IR-t, és a hormonjaim is rendben vannak, viszont december óta diétázom, 72-ről 64-re fogytam, és március közepén volt vérzésem, közel 1 év után. biztos vagyok abban, hogy ez a diéta hatására történt!
tényleg nagy hallgatás van.
én változatlanul vagyok :s
szinte állandóan görcsölök... és ma már legalább a gyomrom is elkezdett fájni. lehet elege van a gyógyszerekből :/
Helló, Csajok!
De nagy itt a csend.
Hogy vagytok?
szia!
azért remélem, hogy metet kaptál a dokitól :)
mert műtét ide, műtét oda, attól még a kiváltó okot kezelni kell...
Szia!
Én is Siovanyecz doktorhoz járok!(Nekem a PCO-t nem ő állapította meg, hanem egy másik doki,) de nekem őt javasolta az endrokrinológusom!Célszerű lenne szerintem ha te is felkeresnél egyet, mert ők nagyon sok mindet gyógyszerrel is helyre tudnak hozni, nem biztos, hogy neked is egyből a műtét lenne a megoldás! Én sajnos nagyon régóta vagyok már pco-s (mint kiderült, már tizen éves koromban leállt a női hormon termelésem a versenyszerű sport miatt) nekem így a lapar műtét maradt megoldásnak!Viszont egy ismerősőmnél is ugyan ezt állapították meg, és neki elég volt, hogy lefogyott 5 Kg és egyből terhes lett. (Tegnapelőtt szült!. Szóval ezen érdemes elgondolkodni, és a dolgoknak utánanézni! Nekem is volt hormonvizsgálatom,utána jöttek a vizsgálatok! Ehó 8.án meg laprral műtöttek! jeleneleg várom a kövi menszeszemet! és mehetek utána tüszővizsgálatos Uh-ra! Remélem akkor sok jót fognak majd mondani! Sikovanyecz dokiról meg csak annyit, hogy szereintem érdmes vele is elbeszélgetni. Velem tök normális volt, és mondta, ha bármi bajom van csak telcsizzek!
Kíváno kitartást az egész procedúrához!
Szia!
De az első 2-őt végig követte majd 2-őt nem és most az utolsót megint követi. Én is úgy látom, h előbb endo dokihoz megyek.
További ajánlott fórumok:
- Tehetetlen vagyok a hisztis gyerekemmel szemben
- Köteles vagyok e zsebpénzt adni a kamasz gyerekemnek?
- Elvehetik a gyerekemet csak azért mert rendetlen vagyok?
- A gyerekem kamasz és én vagyok a rossz ..nálatok is igy van ez?
- 40 évesen nem vagyok férjnél és nincs gyerekem, mégis...
- Kisbaba mániám van! Nagyon vágyok egy újabb csöppségre, de már van 3 gyerekem!