Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem? (beszélgetés)
Hát köszi csajok... ugyan beszélek angolul, de erre életemben nem gondoltam volna... aszittem ez olyasmi, mint a smile-k: :) ;)
öreg vagyok én már ehhez :)
pontosan, ahogy Ani írta :)
laughing out loud, laugh out loud
azaz hangosan nevet
Helló csajok!
Mijaza LOL... monja már meg valaki! :) :s
Basszus ha ülök úgy tud fájni, de ha kinyújtom a lábam, megyek, fekszem akkor meg semmi. Mintha lenne ott vmi és nyomnám ha ülök.
Nem igaz már. És jön a húsvét... Már gondoltam olyanra is , h vesekő??
is???
akkor hoxa csak besegít???
LOL
és minden nap itt netezgettél!
na, látod!
hoxa nem csinál neked babát!!! ;)
ÁÁÁ elkiabáltam magam már megint belejött a fájás. Inkább már nem mondok semmit 2 hét múlva kiderül.
De egész héten volt ilyen folyásom.
Kedden egy olyan dolog volt, h reggel ébredés után tüsszentettem egy nagyot és a hüvelyemből nagy mennyiségű " kocsonyás" vmi jött ki egybe. Bocsi h igy leírtam. Na onnantól kezdett el jobban fájni igy visszaemlékezve.
És ma estére elmúlt a fájás és kisebb folyásom van megint olyan "kocsonyás" nyúlós.
:)
reméljük, a 4 napja tartó fájdogálás a végére jó ómen lesz ;)
Negatív!!!!
Akkor ez középidős fájás lehet. Nem kell semmit szednem. Fura ilyen még nem volt, h már 4 napja.
a vérvételből rögtön kiderül, ha van gyulladás... igaz, nekem pf-gyulladás mellett 0,6 volt a crp és 6 a süllyedés... bár nálam már ez sem meglepő :o
de az mindenképpen jó, hogy már nem fáj :)
Szia!
Köszi jól vagyok. :-)
Mostmár nem fáj úgy, kicsit érzem. kopp-kopp :-)
Voltam vérvételen du. kiderül mi van.
Én is gondoltam petefészek-gyulladásra.
jó reggelt!
hogy vagy?
nekem múltkor amikor ennyire fájdalmas volt az ovum, kiderült, hogy azért, mert volt hozzá egy faca pf-gyulladásom. de majd 2 napig kiegyenesedni is alig bírtam.
ez volt az az eset, amikor sos-uh-ra mentem.
nem tudom... mondtam neki, hogy keresse csak... tuti ott van valahol LOL
aztán váltott hasi uh-ra... nagy nehezen megtalálta... mondta, hogy tuti azért nem látta a vag.uh-val, mert teli hólyaggal mentem... jah... ha fél óra alatt megtelik :D
ez tk jó :)
azon meg ne aggódj, hogy nem találta a pf-edet! nekem a méhemet nem találta egyszer :)
ha a doki ezt mondja, én nem aggódnék.
hidd el, ha az orvos bajt érez, sürgős lesz hirtelen minden vizsgálat.
Sziasztok!
Na megjöttem :-) Fél óráig uh-t és nem találta a bal petefészkemet ami egyébként fáj. Már mindenféleképp uh-t hüvelyi, hasi, párnát tett alám... és nem találta. Holnap megyek vérvételre ha ott minden rendben akkor ez középidős fájdalom.
mikor mondtam a dokinak, csak annyit kérdezett,hogy láz és hidegrázás van-e olyankor,mondtam,hogy nincs.
szerintetek akkor ilyen korán lehetséges a pé?
a pcos-es ciszták miatt nem fájhat. a pcos nem okoz hasi panaszt!
ha van panasz, annak más az oka.
További ajánlott fórumok:
- Tehetetlen vagyok a hisztis gyerekemmel szemben
- Köteles vagyok e zsebpénzt adni a kamasz gyerekemnek?
- Elvehetik a gyerekemet csak azért mert rendetlen vagyok?
- A gyerekem kamasz és én vagyok a rossz ..nálatok is igy van ez?
- 40 évesen nem vagyok férjnél és nincs gyerekem, mégis...
- Kisbaba mániám van! Nagyon vágyok egy újabb csöppségre, de már van 3 gyerekem!