Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem? (beszélgetés)
OK... de azért majd csak 2 hét múlva fogok igazán megnyugodni...
a nagy lósz@rt!!!
majd decemberben, ha a kezemben tartom, és egészséges, és összesen 20 ujjacskája van... mindez egyenletesen 4felé osztva... :D
Természetes hogy így érzel... :) De hidd el, ha már nem lett ott, akkor annak azért látható jelei lettek volna már... pölö: vérzenél. :)
Szóval nyugi, ott van, jól van! Örülj, hogy mindezt nem folyamatos hányással mutatja feléd :)
azért jó lenne, ha lenne valami tuti jele babónak... hogy jelezze, hogy itt van.
így annyira bizonytalan az egész... és olyan sokára lesz még jövő hét... :)
most értem haza.
megjártam a kórházat, ebédeltem anyuéknál, odaraktam itthon a kedvesnek a kaját...
és végre gépnél vagyok.
semmi hányingerem nincs. néha volt kicsi émelygés (olyan, mint amikor autóban rosszul van az ember), de az általában gyorsan elmúlt.
kiraanyu!
azért csak úgy magadtól szedni a metet nem biztos, hogy jó ötlet (mondom én :))
ha endokrinológus nem is, de azért egy diabetológus jól jönne a háznál :)
Vagyok már én is... reggeliztem :)
Tényleg Youlcsi, hányinger ilyesmi van már? :) Hogy érzed magad?
Látom, visszatért az "élet" a fórumon:-)
Örülök neki.
Youlcsi jól vagytok?
Minden rendben?
Én továbbra is szedem a metet, de gondolkodom, h el kéne menni belgyógyászatra, h megnézzük, elegendőt szedek-e belőle.
mert én magamtól kezdtem el szedni(2szer850mg), persze doki ajánlására.
Csak a diétával vannak gondjaim sajnos. :-(
Minden nap elkezdem, de minden nap megbukom:-(((((
szia!
én egy kicsit vagyok :)
Hello!
Van valaki?
Szia!
Elméletileg a nők nagy része nem veszi észre a tüszőrepedést. Esetleg a hasad alja szúr.
szia!
nővérem szedte, bár nem rögtön az elejétől... úgy a 4-6. hónaptól. azt mondta, unokahugi nem vette észre a tejcsin :)
de a zindexen több kismami is szoptat(ott) mellette minden gond nélkül.
azért ez egy hormonbombánál igencsak tág intervallum!
de ha ezt mondta, akkor így van ;)
mit mondott a doki?
mert azért erről köteles lett volna felvilágosítani... hiszen itt azért mégiscsak terminált együttlétről volna szó...
Bocsi, hogy beleszólok, de nem kell driling. Nekem volt, utána pár hónapig volt pém és annyi.
Ez több mint 2 éve volt. Utána volt 3 siekrtelen lombikunk. Októberben saját elhatározásból elmentem inzulin terhelésre, borzalmas lett, azóta szedem a metet (elötte i szettem, de a többit nem csináltam) és a speciális kötelező diétát csinálom és ha tudok mozgok és a pajzsmirigyemre is kapok bogyót,e rmt pcos-eknél elöbb utóbb az is kell. Mióta csinálom van ciklusom (elötte 1,5 évig nem volt), mikor elkezdtem hamar megjött, utána rá 28 napra megint és pém is volt, utána volt egy 46 napos ciklusom, de azóta 32-34 napos stabil ciklusaim vannak pével és tünnek el a cisztáim.
Én is a drillingre esküdtem annó, de rájöttem, hogy az csak árthat. Arra is rájöttem, hogy a met önmagában semmir enem elg, a speiális diéta kötelező mellé és ezzel jól kezelhető a pcos. Az októberben még 44-es inzulinom, most már a normál értéken belül van.
ebben a szituban nincs olyan, hogy nem tudtok együtt lenni... akkor minek szúrtad ma este be???
nehogy ezen csússzon el a dolog!
én hogy vagyok!
hihetetlenül boldogan, és csalódottan egyszerre... de jól bírom :) 3 hete táppénz, pihi itthon ;)
Bizony :-)) Hát nagyon meglepődtem.
Ma nem tudok a férjemmel lenni csak holnap az még nem késő?? Szerdán voltunk együtt utoljára.
És Te hogy vagy?
28 mm???
hűha!
szerintem már az injekció gondolatától repednie kellett :)
18 mm felett bármikor repedhet (de állítólag már 15 mm is képes)
Sziasztok!
Szerintetek egy 28mm tüsző meg fog még repedni Choragon injekcióval??? Ma este kaptam mikor fog repedni?
hahó!
na, mi volt?
Sziasztok Csajok!
Mindenkinek köszönöm a segítséget és a biztatást!
Most indulok vérvételre,majd utána jelentkezem!!!!!
Addig is puszi
További ajánlott fórumok:
- Tehetetlen vagyok a hisztis gyerekemmel szemben
- Köteles vagyok e zsebpénzt adni a kamasz gyerekemnek?
- Elvehetik a gyerekemet csak azért mert rendetlen vagyok?
- A gyerekem kamasz és én vagyok a rossz ..nálatok is igy van ez?
- 40 évesen nem vagyok férjnél és nincs gyerekem, mégis...
- Kisbaba mániám van! Nagyon vágyok egy újabb csöppségre, de már van 3 gyerekem!