Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem? (beszélgetés)
reggel csináld.
milyen tünet kell?
nekem sem volt... csak hogy annyira görcsöltem, h félóránként rohantam a wc-re, mert tuti megjött...
Hm már gondolkoztam rajta. De semmi tünetem nincs.
Most délután is csinálhatok?
Sajnos nem tudom, mitől lehet ez a barnázás.
Sztem ha legközelebb mész nődokihoz, kérdezz rá.
Sziasztok!
Itt is megkérdezem, h mért van barnázásom mensi után 1 héttel? És elég sok. Még nem volt ilyen.
Szép napot mindenkinek!
Youlcsi! azt hiszem igazad van!
De nekem is jobb így, hogy nem azonnal beültetés, hanem van egy kis idő akciózni...Végül is esélyem van, csak nem sok :(
Remélem a legjobbakat... :(
Optimista vagyok, máshogy nem is lehet ezt feldolgozni, hogy a szemedbe mondják, nem lehet természetes úton gyereketek...
Azért kell várni, mert a lombik nagyon megterheli a szervezetet 1000 fajta vizsgálaton kell átmenni mindkettönknek, amiből párat már meg is kellett csináltatni: aids, clamidia...stb.
A lombik már csak a legvégső megoldást lehet, és törvény szabályozza, hogy bizonyos idő kell, hogy elteljen sikertelen próbálkozással, gyógxszeres kezeléssel. csak 1 hónapja voltam drillingen, és a metet is most kezdtem el...
hát, hajrá!
azért arra számítani kell, hogy Tűű dokihoz a leghosszabb a várakozási idő... de gondolom nem véletlen :)
még nem jártál endomókinál?
addig bele nem menj semmilyen meddőségi kezelésbe!!!
Tűű dokiról csak jókat hallottam, olvastam.
mindenki az egekig magasztalja :)
ha nekem egyszer endomóki kéne, csak hozzá mennék :)
Nitka!
A fertility-n én sem boldogultam, ezért most a ciklus.hu-n vezetem a hőgörbémet
Sziasztok!
Hát ez a hónap sem sikerült, dokim inszemre akar küldeni. Nem tudom mit csináljak menjek oda vagy előbb endo dokihoz??
amúgy pedig:
szép napot!
Gyerek nélkül én nem tartom egy szuper dolognak.
Most szerettünk volna próbálkozni.
Szia!
Endokrinológushoz járok már .
Hahó lyányok! :)
Erika! A PCOS nem halálos betegség :) A PCO meg pláne :) Nekem egy gyönyörű és egészséges 4 éves kisfiam van, aki PCOS mellett fogant köbö 7-8 hónap után... kezeletlenül... :) És még én is élek :) SZóval nem kell rémeket látni. A nők jórésze PCOS-os,és nem is tud róla... ha megfelelően táplálkozol és sportolsz, és találsz egy jó endokrinológust, akkor kezelhető a dolog.
jó reggelt!
erika!
a pcos nem tragédia (egyáltalán: pco-d van, vagy pcos-es vagy??? nem mindegy!!!). nagyon jól és eredményesen kezelhető :)
a lényeg (ha pcos):
nem elég a nőgyógyász, kell egy jó endokrinológus, aki a kezelést elindítja, beállítja.
Sziasztok!
8napja tudom, hogy pco-m van, de most jött a mélypont a számomra. Lehet ennyi idő kellett, hogy felfogjam...
Diétát hétfő óta próbálom tartani, de még nem sok mindent tudok az egészről. Ma voltam 1órát tornázni. Most éppen éhes vagyok és rossz a kedvem :(
További ajánlott fórumok:
- Tehetetlen vagyok a hisztis gyerekemmel szemben
- Köteles vagyok e zsebpénzt adni a kamasz gyerekemnek?
- Elvehetik a gyerekemet csak azért mert rendetlen vagyok?
- A gyerekem kamasz és én vagyok a rossz ..nálatok is igy van ez?
- 40 évesen nem vagyok férjnél és nincs gyerekem, mégis...
- Kisbaba mániám van! Nagyon vágyok egy újabb csöppségre, de már van 3 gyerekem!