Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem? (beszélgetés)
Szerintem is menj endokrinológushoz, és feltétlen csináltass terheléses vércukor vizsgálatot.
Sajnos tapasztalatból mondom, ha nem vagy jó szakember kezében, csak az idő telik :-( és nincs eredmény.
És azzal is egyet értek hogy vedd kezedbe az irányítást, mert ha nem teszed, megint csak az idő telik.
Sziasztok!
Segítsetek 2009. okt. derült ki, h PCO-m hormon eredmények, polycisztás ovárium, kaptam clotit, Bromot, HSG ( rendben) de a baba nem jön. Már több mint egy éve próbálkozunk. Sokan mondják, h endo dokihoz menjek, de hova?? Mondjatok egy jó dokit. Ja és inzulin r. vizsgálatot még nem csináltak. Elegem van a várakozásból lépni szeretnék
Sziasztok !
Linanak kívánok én is sok erőt, ez a szörnyű helyzetet feldolgozni, és mielőbbi felépülést.
Sziasztok!
Szegény Lina...:-(
Sziasztok!
A Kaáliba PCO-val is lehet menni??
Egy fiú egy lány. Zsombor és Ivett.
A pici lány eddig úgynéz ki jól van. Mindjárt megyünk be hozzá, meg kötéscserére is.
Ma pedig ezeket:
"Én erőtlen vagyok, fáj mindenem, férjem lát el. Ilyenkor szülés után mit lehet bevenni fájdalomcsillapítóként meg oedema ellen? Mert nekem senki nem írt fel semmit, és elég nehéz.
Meg valami vízhajtó sem lenne rossz, mert a pisi sem önt el. "
"Hát nem lettek nagy babák sajnos. 27. hétre születtek 370 g és 590 g. "
Ezt írta tegnap egy másik fórumon:
Sziasztok!
Ma jöttem haza. Sajna nem lehetett tovbább húzni, megszültem. Nagyon toxémiás lettem.
A kisebbik baba nem élte túl, pár nap múlva meghalt :(
A nagyobbik is szegény rosszul van.
Én meg szarul. Lányok, össze kéne kapnom magam, de nem tudom hogyan. El vagyok keseredve.
Gyenge vagyok, erőtlen, dagad a bokám, a bordaívem alatt fáj, nehezen kapok levegőt, csúnya lila a hasam, alig érek ki a wc-re, mert bekakilok... STB.
Meddig tart ez még?
Muszáj lenne rendbe jönnöm, hogy tudjak menni a picihez.
Remélem nem haragszik meg, hogy ide is bemásoltam......
:( Szegény! :(
Sajnálom! :((
Viszont grat a másik babához!
Sziasztok!
Tudtátok, hogy Lina megszült? Sajnos egy baba nem élte túl......
sziasztok!
Pár napom van a nem vártig, és megint elkezdett fájni a bal petefészkemnél és a lábamba meg a derekamba sugárzik. Már nem értem ezt z egészet...
Jó reggelt lányok!
Hogy vagytok? Péntek van! Hipp hipp hurrá!!!
Sziasztok !
Én is a Mensmentist ajánlom, igaz én a Debrecenibe járok, de valóban profik.
csak annyit tudok, hogy nagyon dícsérik. én ugyan nem voltam ott, d tuti nem rossz, ha b.nőm innen a balkánról :) képes pestre felutazni az orvoshoz.
több infó:
www pont mensmentis pont hu
szia!
igen, ez most jutott eszembe angol órán, hogy nem írtam le hogy merre is kellene doki.... :-) már vártam az óra végét, hogy jöhessek és írjam a várost :-)
Budapesti dokikat keresnék...
mi az a mens? tudsz több infót adni róla? esetleg orvost/orvosokat is tudsz ajánlani?
Fel a fejjel!
úgy el fog repülni ez a 3 hónap, hogy észre sem veszed, máris itt van :)
szia!
nagy segítség lenne, ha leírnád, hogy merrefelé :)
amúgy nagyon sokan dícsérik a mens-et. ők kifejezetten pcos-re specializálódtak :)
Sziasztok!
Tud valaki egy jó nőgyógyászt, ill. endokrinológust aki nagyon otthon van ebben a pcos- témában, segítőkész, alapos meg ilyenek ... :-)
előre is köszönöm a válaszotokat!
Sziasztok, Lánykák!
Hogy vagytok?
Nekem tényleg elhalt a terhességem, sajnos így jártam. Már nem vagyok letörve, kb. 3 hónap múlva lesz a következő stimu és transzfer (ha eljutok addig).
Mindenkinek drukk és szép napot. :)
További ajánlott fórumok:
- Tehetetlen vagyok a hisztis gyerekemmel szemben
- Köteles vagyok e zsebpénzt adni a kamasz gyerekemnek?
- Elvehetik a gyerekemet csak azért mert rendetlen vagyok?
- A gyerekem kamasz és én vagyok a rossz ..nálatok is igy van ez?
- 40 évesen nem vagyok férjnél és nincs gyerekem, mégis...
- Kisbaba mániám van! Nagyon vágyok egy újabb csöppségre, de már van 3 gyerekem!