Mosható pelenkák (beszélgetés)
Köszi szépen, szuper lesz, főleg olyantól hallani, aki használja is :)
Na azt hiszem ma délután, meg holnap is lesz egy kis időm, mert apa itthon lesz!:)))) Úgyhogy amit próbáltam, arról írok kicsit! Vicusnak már úgyis rég ígérgetem!;)
én sem sok mindent próbáltam ki de azokról szivesen irok:)
Én szívesen írok, ha lesz egy kis időm!:)
De csak azokról tudok nyilatkozni, amit próbáltunk, és ami nekünk bevállt, ez közel sem biztos, hogy másnak is bejön!:)
Ja és csak 4 hónapos Kicsifiú, így olyan sok mindent nem próbáltunk!:)
köszi majd nézegetem
jóéjt
egy ilyen összefoglalót én is örömmel olvasnék :)
Kedves mosható pelus szakértők! Nem lenne kedvetek írni egy rövid (vagy hosszabb) összefoglalást hogy milyen főbb pelus fajták vannak (AIO, külső-belső pelus, zsebes stb... :S), ezek mit tartalmaznak és hogy kell használni. Ja, és hogy melyek az előnyei és hátrányai az egyes típusoknak. Melyiket mikor lehet használni? Milyen egyéb kiegészítőket (papírbetét)kell/lehet venni hozzá? :D
Sokat segítenétek, nekem sajna nem világos, hiába nézegetek, olvasgatok róla. :(
Kostyi!
Jól vagy? Minden ok?
Sziasztok!
Jó nagy itt ma a forgalom! :D
Megkérdezem akkor Kócot!;)
Várom az újabb képeket, nagyon szupi pelusok!:)
Sajnos azok kozul szerintem mar semmi sincs meg. Ha jol emlekszem, Koc vette meg a Thomasosat. Probald meg megkerdezni, hatha...
Most persze nem talalmo, hogy hol es mikor lesz Budapesten talalkozo. Ha a mamami boltban megkerdezed, lehet, hogy ott tudjak. De azert meg nezem.
Kene mar csinalnom uj kepeket, a greenkids-ekrol semmi nincs. Meg a thirsties-ekrol is csinalok majd, ha megszaradtak meg ha megtalalom a fenykepezo gepet...
Nézz be szerintem ebbe az üzletbe! Szerintem készségesen fognak segíteni a lányok! Bár inkább hordozásról szól a bolt, de látom, hogy vannak pelusaik is!:)
[link]
Jaj, megnéztem én is Kostyi a naplódat, hát valami tündériek azok a pelusok. Kár, hogy itthon nincs ennyire színes kínálat, szószerint és nem szószerint is.
4ker de szivesen utazok :)
Jesszus! Nem tudom mi lesz!:D
Ildi, inkább itt kérdezem, hogy ne a másikat offoljam szét teljesen!
Szóval a Thomasos pelus nincs már meg gondolom??? :DD De ha igen, nem szeretnél tőle megválni??:p
Ja, és pedig én még nem is használom, aztán már itt kardoskodok mellette. Mi lesz, ha már én is szakavatott moshatópelusos anyuka leszek? :-D
Oké-oké! :-DDD
Amúgy azért ide írom le, mert itt legalább mindenki csak helyeselni tud, nem húzom fel magam még jobban a hülye kontrákon. :-)
Nagy az Isten állatkertje, de kicsi a kerítés. Na meg sok a "baromarcú". ;-)
De basszus, minden egyes rohadt darabot le kellett gyártani!!!! Hát hol van azoknak az esze, akik ezt nem értik meg? Direkt leírtam a naplómban, hogy a legyártás által keletkezett plusz energia/vízhasználaton, és károsanyag kibocsájtáson kívül még be is csomagolják, eleve azt a hülye műanyag csomagolópapírt is le kellett gyártani. Aztán meg el kell szállítani a csomagokat kis- és nagykereskedőkhöz. Aztán aki megveszi, elmegy érte a boltba (talán szintént autóval), és hazaviszi. Aztán meg kidobja. Sokan még ilyen hülye pelenkatündéres izével kezelik, ami plusz műanyag zacsiréteggel vonja be, hogy ne legyen büdös, meg kisebb helyet foglaljon el. Hát gratula!
A 4000ft az egy jobb pelenka ára!:) De neked szerintem nem kell ilyen(egyelőre:))!
Én csak a mániámat élem ki ezekben, ezért írt Kostyi megint egy új fajtát, amit kipróbáhatok!:))
Pesten van a Mamami bolt is, ott vannak mosható pelusok??? Ezt nem tudom, csak azt hogy ugyanaz mint a fórum!
Na mindjárt nézek neked én is vmit! Ott sok anyuka is van, aki szerintem szívesen segít! Hányadik kerületben laktok?
ez jó drága 4000ft körül van egy ilyen..vagy ez nem drága? jól néznek ki,itthon ezt nem lehet kapni..gondolom :S meg ahogy néztem
Megprobalok neked rakeresni, pill.
Csak azt szajkozzak, amit a media sugaroz felejuk. Angliaban sokan hasznalnak moshato pelenkat es senki nem kerdojelezi meg azt, hogy kornyezetbaratabb az eldobhatonal. Magyarorszagon sajnos jelentek meg cikkek, amik ugy adjak elo, hogy az eldobhato meg kornyezetbaratabb, mint a moshato, mert hat energia, mosas, stb....
Miért nem fogják fel az emberek, hogy az a nyamvadt eldobható pelenka is, amikor elkészítették, akkor ahhoz energiát-vizet-vegyszereket kellett használni?????? Ezt komolyan nem értem, de én inkább nem kezdek vitába. :-)
de most kivételesen hülyének érzem magam,hol keressek ilyen klubot? neten? vagy kérdezzem meg a védőnőm? mondjuk ő is foglalkozik ezzel ajánlotta is félévesen kezdjem el csak hát azóta nem járunk le...ne is kérdezzétek el vagyok csúszva valahogy...van más is ilyen cipőben? rendszeresen elfelejtettem az időpontjainkat :S
Hát szerintem nem lehet kapni!
De ahogy Ildi írta, ha kell lehet, hogy tud segíteni beszerezni! Mondjuk annak örülnék, mivel az angol tudásom igen csekély!:)
Jaaa, hogy itthon abszolút nem lehet kapni? Nem tudom, hogy miért, de idegenkedek a külföldi rendeléstől. De azért megnézem.
További ajánlott fórumok: