Mosható pelenkák (beszélgetés)
olyanom még nincs:)
Ági,szerinted melyik az a peluskülső ami olyasmi csinos popsit ad mint mondjuk flip?valamit kipróbálnék,szeretem a Bummisaimat,de az elég szélesen tartja láb között...eddig nem is volt baj,de az én belsőimmel elég vastagon ki is tart pocaknál ha ül...nem tudom elmagyarázni hogy értem:)Flipben nem csak a Bummissal...csak nagyon kísérletezni nem akarnék anyagi okok miatt,szóval valami max 1500ft körüli külső kellene,ebbe meg a Flip nem fér bele:((
én semmit nem tudok karikással,még rendesen összefogni sem szóval már a karikáknál megakadtam:DD
igaz sok időm nem is volt és az onbu nagyon nagyon szerelem nekem profin hátracsapom pillanat alatt-feltéve ha segitőkész emberek nem kapják el állandóan a karikát a kezem ügyéböl:DD-szóval még nem karikásoztam de jó lenne rájönni szeretem e:))
Meg a mikroszálas nem is keményedik annyira mint a bambusz!!;)
Nekem most bg bamboo fitted belsőim vannak, az sem keményedik...bezzeg a goodmama belsőm...jajj, az nagyon! De akkor is az a kedvenc!! Mondtam apának, hogy következő babát csak abba csomagolok! Kicsit drága mulatság lesz!:DDD
Akkor oké, v4-et még nem láttam...mondjuk az amúgy is megszárad egy éjjel alatt sztem, mert mikroszálas!
A gyapjút meg végképp nem hallottam hogy lehetne szárítani...mosni is max 30 fokon...
Vicus!
Kérdeztem a naplódban, de rájöttem itt egyszerűbb!:DD
Szóval azzal vigyázz sztem hogy a v4-et nem lehet szárítógépezni!! Meg a PUL külsőket sem...
Legalábbis a v3-at nem lehetett...
35*28!!!:))
Pont itt száradt mellettem!:D
Ok, akkor azt rendelem meg. Mondjuk az M-es nem sokkal drágáb... Hmmm...
Mekkora kb. az S-es?
Nekem S-es van! Egy nap alatt sztem nem használ többet egy baba! Bőven elég, hacsak nem hosszú útra tervezel!:)
Otthon én nem tartom benne! Tényleg jól szigetel, de sztem ebből kifolyólag fülled is...de ez lehet csak az én parám! Én itthon vödörben tartom!
Vagy erre??:
Ömm, ez egy háti kötés, csak karikással csinálja...
Nem tudom mire vagy kíváncsi Jutka??? Csípőkötésre kendővel???
Nekem is Pop in zsákom van, sztem az lesz az! Ilyen csíkos és összehúzható a teteje!
Csak a popinoknak sajátossága, hogy nem lehet összehúzni...:O
De azt a tanácsot kaptam rá, hogy szappanozzam végig, így sikerült is, csak azért elég gáz, hogy alapból szar volt...
Köszi. Én egyelőre csak külön mostam, de még olyan kevés van, ez így elég pazarlás, csak nem mertem addig mással mosni, amíg valaki meg nem erősít benne. :-D
Nem ide tartozik, de ilyen ezt a karikás kötést találtam:
Ti a pelusokat csak egymagukban mossátok? Na ez lehet, hogy nem egyértelmű: mostok vele ruhákat is?
A Pop-in próbacsomaghoz jár zsák is, olyanra gondoltatok??? Vagy megteszi valamilyen más zsák is?
Moshatósban szoktam vinni mindenhova, hacsak nem durva kakira számítok, vagy kevés a hely vagy nem annyira van kapacitásom cipelni (bár akkor is, moshatós+tartalék eldobhatóst viszek).
Nekem a gondot a melegvizes csap hiánya okozza, popsitörlővel nagyon bénán bánok (nem alakult ki a gyakorlat:P)
Nekem van ilyen funkció a mosógépen, de nem működik...:O Használtan vettük a gépet...
De most már utána fogok járni, mert nekem is nagyon jól jönne ilyen hidegben!
ÉN most gondolkozom, hogy szeretnék nagyon egy szárítógépet, nem csak a pelusok miatt, hanem mert három gyerek+két felnőttre annyi mosnivaló van, hogy csuda. Télen nem tudok hova teregetni. Nyáron ugyan ott a terasz, meg a kert, de az is elég munka, hogy teregetni, beszedni kell.
Meg azt is olvastam, hogy átszellőzteti a ruhát+fertőtleníti is. Szóval nekem tetszik a dolog, lenne helye is mert van egy mosókonyhám, de sajna oda teregetni nem lehet, mert nem akarjuk fűteni...
Én most csináltam múlt héten pont! Friss az infóm!:D
Kimosod a gyk-t kézzel, gyapjúmosószerrel , ha tiszta, akkor egy vödörbe engedsz jó forró vizet, lehet forralni is, jó forró legyen ez a lényeg 70-80 fok kb, elég olyan 1-másfél liter belőle! Ebben feloldasz egy diónyi lanolint ill. sampont, addig kevered míg felolvad a lanolin, majd öntesz bele egy kis langyos vizet, én úgy öntöttem, hogy utána bele tudjak nyúlni kézzel is simán, tehát maradjon meleg, de ne legyen tűzforró! Aztán ebbe bele nyomogatod a gyk-t, és ebben áztatod legalább 6-7 órát! Én egész éjszakát benne hagytam és amikor arra jártam mindig átkevertem, forgattam! Utána kiveszed, egy törölközőbe rakod, jól kinyomogatod belőle a vizet, és fektetve szárítod! Kell neki 1-2 nap mire teljesen megszárad!
Kb ennyi! Ha nem lesz kakis, tehát nem kell újra kimosnod, akkor ezt elég havonta-másfél havonta megcsinálnod!
Lehet beszerzek párat!:D
Sziasztok! Egyébként...:)
Próbálkozunk a moshatóval Lillával is!:D Most vegyesben megy, még van eldobhatónk is.